To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - [Szczecin] samiczka - półroczna, dumbo

mmarcioszka - Pon Maj 14, 2012 15:07

Vaco, to na pewno swierzb. Wstrzymaj się z leczeniem do wizyty u weta, bo Insectin raczej nie pomoże. Śliczna jest fuksiara ;)
Ninek - Pon Maj 14, 2012 16:21

Vaco napisał/a:

Ninek, jest prześliczna i przesłodka, liże wszystkie palce które się do niej zbliżają :P

Kuś dalej to już w ogóle sie zapłacze :(

Trzymam kciuki za super domek.

marchewusia - Wto Maj 15, 2012 09:58

Wygląda jak młoda syjamka, jest cudowna, ale uszka są paskudne. Szok, że ludzie nie zauważali, że zżera ją. Trzymam kciuki za leczenie i domek :kciuki:
Mai-ah - Śro Maj 16, 2012 11:14

Jak można do takiego stanu szczura doprowadzić ;( Vaco, jak mała?
Vaco - Śro Maj 16, 2012 17:18

z malutką coraz ładniej, jak będę miała aparat to zrobię jej zdjęcia :) poza tym świerzbem wszystko czyste :)
1kamilla1 - Czw Maj 17, 2012 10:59

Trzymam kciuki za leczenie małej, bo jest naprawdę przepiękna. Aż nie mogę uwierzyć, że tak mocno ma zniszczone uszka i nikt nie zareagował ;/
Ninek - Nie Maj 20, 2012 18:00

I jak tam cudowna kobietka?
Strasznie mnie załapała za serducho i cały czas trzymam kciuki za najlepszy domek! :kciuki:

Erthun - Czw Cze 07, 2012 14:13

Ho hop!

Prosimy o jakieś informacje na temat zdrowia dziewczynki i może jakieś fotki jeśli byś miała chwilkę czasu? :)

Vaco - Sob Cze 09, 2012 12:50

Dziewczynka siedzi już z dwiema swoimi koleżankami, łączenie trwało z 5 minut. Na początku trochę popiszczała i panikowała, ale po chwili już wszystko było ok. Pisałam wszystkim chętnym na PW że mała miała zapalenie płuc, na szczęście już wszystko ok, muszę ją tylko trochę podtuczyć bo straszna chudzinka z niej :)

Przypominam że pierwszeństwo do adopcji mają osoby chętne zaadoptować ją wraz z dziewczynkami z tego tematu:
http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=12058
z którymi bardzo się polubiła :)

Vaco - Pią Cze 15, 2012 18:44

Niestety Benia odeszła wczoraj za Tęczowy Most, jej organizm był zbyt wycieńczony wcześniejszym zaniedbaniem a późniejszym leczeniem i niestety nie wytrzymał :(
Ebia - Pią Cze 15, 2012 18:48

Vaco, przykro mi :glaszcze:
Przynajmniej w ostatnich chwilach życia mała zaznała opieki i ciepła. Dla niej, niech leci tam, gdzie nic nie boli (*)

Lux - Pią Cze 15, 2012 18:50

O rany... Vaco, przykro mi... Ale szkoda :cry: :glaszcze: Trzymaj się, walczyłaś o nią bardzo, a sama zaznała trochę radości na koniec - i to jest piękne :glaszcze:
Martini - Pią Cze 15, 2012 18:59

Przykro mi... Ale to takie piękne, że mogła sobie dożyć swoich dni w spokoju :serducho:
Cegriiz - Pią Cze 15, 2012 19:07

Vaco, :glaszcze:

Przynajmniej umarła szczęśliwa, że ktoś ją pokochał.

Dla maleńkiej [*]

Kluska - Czw Cze 28, 2012 09:26

Przykro mi Vaco :(
Zamykam.