Archiwum - [Szczecin] Dwa około roczne kapturki szukają domu!Również DT
PACZEK - Nie Maj 27, 2012 08:39
Noxa, Czy życzysz sobie aby takie imiona zostały?
A czy z Twoich obserwacji wynika że będą mogli zamieszkać z sierotkami z Polic?
koko - Nie Maj 27, 2012 08:49
"Paczek, może nadasz im imiona zgodne z osobowością , co powiesz na imię śmiałek dla Bobka a dla Grubego - lekkiwycofanek...? szczególnie drugie brzmi mądrze , prawda?.
PACZEK - Nie Maj 27, 2012 15:16
koko, a Ty już za granicą? Od 23 kwietnia tydzień już minął
koko - Nie Maj 27, 2012 20:19
No faktycznie zapomniałem ze za granicą nie mają internetu.. . Dalsze mądrości proszę słać do mnie na priva .
Mai-ah - Czw Maj 31, 2012 18:23
Melduję posłusznie że dorodne samcole też dotarły do domku. Paczek miło było Cię poznać. Pozdrawiam Was ciepło i mam nadzieję - do zobaczenia
Noxa - Czw Maj 31, 2012 19:24
Mai-ah, dziękujemy bardzo, jesteś wielka! Mam nadzieję że chłopcy dobrze znieśli podróż...
PACZEK, bardzo Ci (a w sumie to Wam ) dziękuję za przygarnięcia Miśków i czekam z (nie)cierpliwością na jakieś informacje jak się czują moi Panicze (;
Temat można zamknąć (;
PACZEK - Czw Maj 31, 2012 22:05
Mai-ah, i ja mam nadzieję na
a co do Mai-ah napisał/a: | miło było Cię poznać | to cała przyjemność po mojej i szczurasków stronie
Noxa, może Noxa napisał/a: | czekam z (nie)cierpliwością na jakieś informacje jak się czują moi Panicze (; | jeszcze dzionek bo teraz z "marszu" łączymy z sierotkami to i pilnować trzeba cały czas
Noxa napisał/a: | bardzo Ci (a w sumie to Wam ) dziękuję za przygarnięcia Miśków | To my dziękujemy za zaufanie i to że chłopaków przyjęłaś bo mi się ...... zmarszczyła na ten pomysł z TOZem. No i masz miejsce żeby ewentualnie nowym biedakom dać DT
Do mnie dla odmiany "Miśki" przyjechały w czystym,bezpiecznym transporterku zaopatrzeni w jedzenie i szmatki aby podróż była mniej stresująca
Kluska - Nie Cze 03, 2012 09:30
Zamykam
|
|
|