Archiwum - [Wrocław]Mnóstwo podrzuconych szczurów, pilnie potrzebuję dt
majlena - Czw Kwi 26, 2012 19:52
po cichu zapytam: czy wszystkie szczurki mają już dt?
Kluska - Czw Kwi 26, 2012 21:16
Samiczki tak, a samce, Fea wie
Fea - Pią Kwi 27, 2012 14:52
Jestem na szybko, bo zaraz jadę z dziewczynami do Wrocka - część samców idzie na dt do Marzki do Opola, część do Nakashy (napiszę do ciebie jak tylko wrócę z Wroca, bo dopiero dorwałam internety), a z Warszawy do dalszych domów (Frugo, Toruń). Samiczki mają dt, wszystkie łącznie z matką, u Malachit i Kluski + trzy mają już dom stały.
Layla - Nie Kwi 29, 2012 11:09
Fea prosiła, by przekazać, że ma problemy z netem, będzie jutro po południu on-line.
Marzka95 - Wto Maj 01, 2012 23:03
Już długo tu nikt nie pisał a więc ja tylko napiszę, że jak ktoś chce na DS samczyka jakiegoś to ja mam i tu jest ich wątek http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=12237
Są przecudowne, rozkoszne, nie boją się człowieka i 2 samce mają czarne stópki.
Fea - Śro Maj 02, 2012 10:14
Hej, przepraszam że mnie wcięło, byłam totalnie poza światem i to niestety nie z powodu majówki. Gdyby cokolwiek było potrzebne dla tych wszystkich małych tymczasowych szczurków, karma, wet, cokolwiek, to jestem pod telefonem cały czas.
Kluska - Śro Maj 02, 2012 10:19
Nie wiem jak reszta, ale ja nic nie potrzebuję Wszystko mają, brzuszki są pełne, z wszołami się pożegnałyśmy, maleństwa są zdrowe, a mamusia też przybiera na wadze
Ile maleństw Ci jeszcze zostało?
Marzka95 - Śro Maj 02, 2012 19:48
Mnie raczej też nic nie potrzeba. Tak jak mówi kluska brzuszki pełne wszoły a sio. Powoli puszczam je po łóżku ale tę gromadkę masakra upilnować. Są bardzo skoczne i z łóżka mi chcą skakać. Niedawno mi 3 zwiały z klatki bo niepotrzebnie gałąź wsadziłam i jak jednego wyciągałam z łóżka to był bardzo niezadowolony bo chciał jeszcze biegać . Właśnie teraz idę robić kaszkę.
PS Maluchy mają ogromne brzuszki i przybierają na wadze. Dzisiaj je wszystkie poważę i podam ich wagę w moim wątku
Valuris - Nie Maj 06, 2012 18:40
Witam. Ja mogłabym na stałe zaopiekować się dwoma samczykami. Właśnie poszukuje jakiś ogonków do adopcji. Jakieś półtora roku temu odeszły moje dwa ukochane szczurki i niestety nie mogłam wziąć nowych, pozostały po nich klatka i takie tam różne. Mieszkam we Wrocławiu, wiec w miarę możliwości jeśli jakieś zostały we Wrocławiu to chętnie je zabiorę do siebie i dam im ciepły i miły dom . Jakby co to można się ze mną kontaktować przez priv i gg. Oczywiście mogę się wcześniej spotkać coby nikt nie miał wątpliwości o moich dobrych zamiarach ( w końcu jestem "nowa" )
Kluska - Pon Maj 28, 2012 10:52
Aktualne?
Marzka95 - Wto Maj 29, 2012 06:31
Kluska napisał/a: | Aktualne? |
W sensie z Valuris raczej nie bo ma ode mnie .
Kluska - Wto Maj 29, 2012 11:24
Nie, chodzi o wątek
Bo już miesiąc minął, a tu tak cicho...
Marzka95 - Wto Maj 29, 2012 11:27
A no w sumie cicho .
Kluska - Śro Cze 06, 2012 09:51
Brak odzewu. Zamykam.
|
|
|