Archiwum - Wiosenne i nie tylko zmiany na forum
Hanami - Wto Mar 27, 2012 22:59
AngelsDream napisał/a: | Hanami, tak też robimy. W ważnych działach [...] To jeszcze potrwa, na pewno. | Nie kwestionuję, nie poganiam. Chylę czoła za wysiłek, ale ... ja mam na myśli takie "przypadki", jak np. temat "co teraz robią twoje szczury?" Sympatyczne, nie przeczę. Ale czy niezbędne? W to miejsce może z czasem pojawi się jakiś inny, merytorycznie trafniejszy temat.
wuwuna napisał/a: | To ułatwi przemieszaczenie się po tych tematach osobom nowym i mało zorientowanym | ... oraz ewentualne śledzenie losów ziwerzątek zmieniających z różnych przyczyn właściciela. Tak myślę.
AngelsDream - Wto Mar 27, 2012 23:01
Hanami, ale po to powstał dział z Ogonkowym offtopem - na takie luźne, szczurze tematy. Przy czym porządki tam jeszcze przed nami.
Hanami - Śro Mar 28, 2012 05:30
AngelsDream napisał/a: | po to powstał dział z Ogonkowym offtopem | Zgadzam się, choć konkretnie do tego tematu zaglądam raz na 121 lat a i to raczej przypadkowo.
AngelsDream napisał/a: | porządki tam jeszcze przed nami | Domyślam się i naprawdę ... doceniam pracę jakiej się podjęliście w porządkowaniu forum. Dziękuję .
AngelsDream - Pon Kwi 02, 2012 23:24
Za prawie sprzątnięty można uznać dział Rozmnażanie, został mi jeszcze jeden artykuł do ogarnięcia.
Kilka starszych - także z innych działów - została zaktualizowana.
Dla szczurzych ogłoszeń utworzyłam podforum Archiwum (wspólna decyzja MT), gdzie te już zamknięte, nieaktualne, są przenoszone. Jest to związane z pojawiającą się czasem koniecznością zweryfikowania jakiejś informacji. Kosz czyści się automatycznie i takie ogłoszenia przepadają.
Przypominam, że na forum trwa ankieta na temat punktów "pomógł".
Kolejne zmiany wkrótce.
AngelsDream - Nie Kwi 08, 2012 21:25
Dział Rozmnażanie posprzątany, spis treści aktualny.
W toku prace nad zmianami w dziale Oddam.
AngelsDream - Wto Maj 01, 2012 21:32
Cytat: | W toku prace nad zmianami w dziale Oddam. |
Nadal trwają.
Zaczęłam sprzątać Szczury ogólnie, potem będzie Ogonowy Offtopic. Uprzedzam, bo sporo tematów może zmienić swoje lokalizacje.
AngelsDream - Pon Lis 05, 2012 14:58
Osoby zainteresowane funkcjonowaniem forum informuję, że obecnie trwają prace nad kolejnym rzutem "dużych" zmian.
W związku z tym mogą pojawiać się przejściowe problemy z dostępem do niektórych działów lub inne błędy.
Z góry proszę o cierpliwość.
O efektach zmian będziecie informowani na bieżąco.
AngelsDream - Pią Lis 09, 2012 15:07
Pierwszą z tych zmian jest zmiana regulaminów: http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=13458
Kolejne wkrótce.
AngelsDream - Pią Lis 09, 2012 15:28
Starsze lub nieaktualne obwieszczenia można znaleźć w Archiwum, o tu: http://forum.szczury.biz/viewforum.php?f=118
AngelsDream - Nie Lis 11, 2012 18:44
Planowane zmiany:
- przesprzątanie działu o Zachowaniu
- likwidacja działu o Higienie i pielęgnacji, rozdzielenie wątków do działu o Klatkach i Leczeniu
- modernizacja działu Leczenia, uaktualnienie spisu treści (to będzie długie i niełatwe!)
- ankieta o moderacji (połowa grudnia) i sposób wyboru nowych moderatorów
- konkurs (grudniowy, ale to kompletnie niepewne)
Anonymous - Nie Lis 11, 2012 18:45
ciekawe i przydatne zmiany
AngelsDream - Nie Lis 11, 2012 18:47
Cytat: | likwidacja działu o Higienie i pielęgnacji, rozdzielenie wątków do działu o Klatkach i Leczeniu |
Dodam, że planuję napisane potężnego artykułu o pielęgnacji szczurów.
Być można na podobny namówię Asaurusa w temacie klatek. To niejako wyczerpię większość tego działu i sprawi, że nie będzie potrzebny, a pielęgnacja łączy się ze zdrowiem szczurów.
AngelsDream - Pon Lis 12, 2012 12:29
Offtopic został zamieciony, część tematów ma nieznacznie zmienione nazwy.
AngelsDream - Czw Lis 15, 2012 17:05
Dział Łączenia jest kolejnym po Rozmnażaniu działem z aktualnymi artykułami, spisem treści oraz kompletnie wysprzątanymi tematami: http://forum.szczury.biz/...p?p=13391#13391
[ Dodano: Czw Lis 15, 2012 17:41 ]
A jednak: po przejrzeniu pierwszy do sprzątania będzie dział Odżywianie.
AngelsDream - Nie Lis 18, 2012 23:20
Zaczęły się prace nad działem Odżywianie.
Ponieważ pracy będzie dużo, nie będę każdego przenoszenia, usuwania, zmiany nazwy (itd.), oznaczać.
AD
|
|
|