Archiwum - ZNALEZIONE W WINDZIE!!!
Kasik - Pią Mar 09, 2012 13:24
A czy może przypadkiem są panowie czarny i agouti?
Lenica - Pią Mar 09, 2012 19:36
Cześćdziewczyny wróciłam od weta - maluszki są zdrowe, prawidłowo się rozwijają i mają ok 2 miesiecy, więc w sumie nie takie maluszki Dostałam od weta pochwałę, że ogony bardzo grzeczne, bo szczerze mówiąc myślałam, że będę je razem z wetem ganiać po stole a one bardzo grzecznie siedziały dały się zbadać i pogłaskać Jeśli chodzi o dowóz na odległość to ja rok temu więłam pod opiekę panów z wawy, którzy przyjechali do mnie kulturalnie pksem
Kasiku w odpowiedzi na Twoje pytanie : panowie są czarni, berkshire i kapturki
Pyl - Pią Mar 09, 2012 20:10
Lenica, skoro maluszki mają ok. 2 miesięcy to czy wet badał dziewczynki pod kątem ewentualnego zaciążenia? Bo rozumiem, że w windzie były razem z chłopakami, tak?
Lenica - Pią Mar 09, 2012 20:14
Tak tak, żadna dziewczynka nie jest w ciąży
Pyl - Pią Mar 09, 2012 20:20
Lenica, zweryfikujcie to jeszcze za tydzień, półtora. Żeby nie było tak jak z Wuszką, która obecnie jest u mnie - wet też wykluczył ciążę, ale niestety badał ją w pierwszych dniach ciąży - i nie było możliwe jej wykrycie U mnie na szczęście to jedna dziewczynka, u Ciebie jest ich więcej, więc problem może być większy.
Trzymam kciuki, żeby oczywiście nie było żadnych niespodzianek
Lenica - Pią Mar 09, 2012 20:26
Dzięki za radę bo nie pomyślałam, że faktycznie mogła zaistnieć taka sytuacja Kurcze mam nadzieję, że jednak jest jak mówił wet. Swoją drogą powodzenia z Twoją szczurzynką
Pyl - Pią Mar 09, 2012 20:37
Lenica, też mi to do głowy nie przyszło. Człowiek całe życie się uczy... niestety. Chociaż to niewiele by to zmieniło - aborcja nie wchodziła w grę, bo mała karmiła poprzedni miot. Choć gdyby nie było niespodzianki można by się mentalnie przygotować i uśpić drugi miot... A tak to było pełne zaskoczenie i pośpiech. Ale było nie było, czasu nie wrócimy.
Trzymam kciuki za maluchy!
Lenica - Nie Mar 11, 2012 20:54
Witam wszystkich czekających na zdjęcia maluchów i chciałam Was bardzo przeprosić, ale dopiero wróciłam z uczelni i padam. Wczoraj było podobnie dlatego nie zdążyłam opisać i zrobić zdjęć wszystkim maluchom. Jutro dokończę i wstawię z opisami bo dziś już myślę tylko o kąpieli i łóżku Jeszcze raz przepraszam i do jutra
Kelpie - Pon Mar 12, 2012 21:51
Jest już jutro, czekamy! (chociaż żeby móc podziwiać )
mmarcioszka - Czw Mar 15, 2012 00:16
Lenica i jak tam szczurki? Żadnych ciąż? Znalazły już jakieś domy?
Kasia_89 - Pon Mar 19, 2012 20:30
Mogę wziąć na DT dwa samce
Z czego jeden może nawet na DS. Jak są pytanka to walić śmiało.
Lenica - Wto Mar 27, 2012 07:55
Witam wszystkich zainteresowanych przepraszam, że tak nagle zamilkłam, ale niespodziewanie zmarła bliska mi osoba i sami rozumiecie. Zdjęcia mam zrobione jak wrócę z pracy wstawię fotki.
natkapatka - Wto Mar 27, 2012 08:03
Lenica,
Co tam ze szczurkami?
Lux - Wto Mar 27, 2012 19:40
Lenica, możliwe, że ja bym była chętna. Szczurki są cuuudne, czekamy na zdjęcia
No i trzymaj się, oczywiście.
Lenica - Wto Mar 27, 2012 20:30
5. Szczurka Paseczek odważna, szybka i lubi wychodzić z klatki.
4. Mateczka uwielbia zwiewać z klatki, czasem bywa złośnicą.
3. Cioteczka (tak mi się wydaje) najmniej odważna lubi jeść
2. Czarnula dość ruchliwa, nie jest jednak taka odważna jak poprzedniczka
1. Szczurka "Kuleczka" nie boi się rąk, jest ciekawa świata poza klatką, ruchliwa
|
|
|