Archiwum - Pilne, 2 samczyki do adopcji Poznań
Żelek^^ Drucik - Śro Mar 14, 2012 17:55
O dzięki furburger
Dzisiaj próbowałam łaczyć chłopaków.
Najpierw neutralny teren-krzesło, troszkę popsute takie od kompa. Poruszałam nim jak coś wydawało się nie tak. Przez 15min było w miarę dobrze, wysmarowałam je oliwką dla dzieci aby zmienić zapach. Z tym,że wiadomo stres i inne miejsce. Potem wziełam je na łóżko (inne niż na którym dotąd były puszczane)..5min ok, ale po chwili znowu zaczęły się stroszyć, jeden się wystraszył i znowu się pogryzły.
Uważam,że gdyby zmienić im klatke, otoczenie + osoba która łaczyła trudne przypadki to dałoby radę ich połaczyć. Ale trzeba też czasu i cieprliwości.
Niestety ja czasu nie mam
Myślę,że gdyby każdego osobno ulokować nawet w młodszym towarzystwie to nie powinno być źle. Tak mi się wydaję.
runa - Śro Mar 14, 2012 18:21
A jakiś kontakt poza formularzem pw?
Żelek^^ Drucik - Śro Mar 14, 2012 19:30
napisałam w pierwszym poście
Żelek^^ Drucik - Czw Mar 15, 2012 15:42
Nikt nie chcę wacików? Takie fajne są
agataxczarek - Czw Mar 15, 2012 22:29
ja chcialam przygarnac Twoje ogonki! ale teraz juz adpotowalam dwa slodziaki wstawie Wam pozniej zdjecia to obejrzycie
Żelek^^ Drucik - Czw Mar 15, 2012 23:00
Nie pomagasz
Oczywiście żartuję,martwię się. Wstępnie mam już zainteresowaną osobę-PACZEK.
Tylko musiałyby przejechać pół Polski. Aż do Piotrków Trybunalski woj.łódzkie więc kawałeczek mamy do przebycia.
Zadecydowałam więc,że poczekam do końca tygodnia może jeszcze się ktoś zgłosi.
Jak nie to poszukamy transportu. Może jakaś dobra duszyczka zgodzi się na transport dla chłopców.
agataxczarek - Pią Mar 16, 2012 08:57
Jesli bede slyszala, ze ktos wybiera sie w tym kierunku, to dam znac. Trzymam kciuki, zeby chlopaki znalazly cieply dom
kameliowa - Pią Mar 16, 2012 11:30
Paczku, moją wymarzona rudość bierzesz!
PACZEK - Pią Mar 16, 2012 11:36
kameliowa, Jak zakwalifikuje się do finału to przygarnę oba
Ale zawsze możesz przyjechać i wymiziać Rąk do miziania nigdy za dużo
kameliowa - Pią Mar 16, 2012 19:23
to będę trzymać kciuki w takim razie za finał
Jesli tylko będę w okolicach Piotrkowa.... z chęcią!
Żelek^^ Drucik - Pią Mar 16, 2012 21:07
Będę bardzo wdzięczna za poszukiwania transportu. Nie zanosi się na inną adopcję wiec chyba będziemy mogli zacząć szukać transportu już od dzisiaj
kameliowa - Sob Mar 17, 2012 10:59
szkoda, że nie weszłam tu wcześniej, bo jechałam do Poznania w zeszłym tygodniu
PACZEK - Sob Mar 17, 2012 11:12
kameliowa,
Wzeszłym tygodniu to jeszcze decyzji nie było
Ale nic nie mamy na przeciwko abyś i w tym tygodniu pojechała do Poznania to i mizianie szczurasków Cię nie ominie
No idę szukać transportu to teraz najważniejsze.
Żelek^^ Drucik - Pon Mar 19, 2012 14:35
I jak idzie z transportem?
Bo teraz zaczęło zgłaszać się trochę ludzi nawet z Poznania ale powiedziałam,ze są zaklepane
PACZEK - Pon Mar 19, 2012 15:47
Nad transportem pracujemy
Pewnie koło niedzieli takie są wstępne ustalenia.
Co do zgłaszających się ludzi to niech lepiej z daleka się trzymają my już chłopców pokochaliśmy.
Szczurkom domu szukałaś dość długo. Na niektórych forach nawet się wyśmiewali że jesteś "zdesperowana". A ci co teraz nagle miłością do chłopaków zapałali to czasu mieli dość.
Jak rzucisz nickami lub e-mailami to ci powiem jak szczere są intencje tych osób bez względu na to jakie funkcje pełnią na niektórych forach i od jakiej przychodni wet. biorą kasę za krypto reklamę.
|
|
|