To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - miot kontrolny AMIGURUMI

Martini - Sob Lut 04, 2012 23:43

Ups, zapomniałam o ankiecie. A jak nie wceluję w środek do prania, w jakim mam je kąpać, to co? Moje szanse spadają do zera?
Czy obecność w domu innych zwierząt mnie skreśla?

kefija - Sob Lut 04, 2012 23:44

wysyłamy fotkę i zamówienie gotowe. Ponieważ moje maluszki wolą ludzi nie jest wymagane szczurze towarzystwo ani klatka...Uprzedzając możliwe pytania -szczury z mojej hodowli nie jedzą dużo, nie gryzą kabli, mieszczą się do torebki i można je kąpać w ciepłej wodzie :)Należy im tylko zapewnić możliwość spacerów i mięciutkie legowisko
wuwuna - Nie Lut 05, 2012 01:34

kefija napisał/a:
jest przyzwyczajony do ludzkiej ręki i baaardzo milutki
och och już ją kocham! :serducho:
klaraurs - Nie Lut 05, 2012 07:51

Przepiękne! Ja też takiego chcę, ankietę wysłałam na PW :wink:
Martuha - Nie Lut 05, 2012 14:07

Kurde blade jakie super szczury!Więcej miotów! :serducho: :mrgreen: Już niedługo wypłata ufff :)
Neverestin - Nie Lut 05, 2012 15:24

A jakiej wielkości są malce :P ?
Manta - Nie Lut 05, 2012 15:27

Ja zdecyduje sie na 100% na malca z miotu, ale jakiegos marcowego ;-) tak wiec na poczatku marca mozecie spodziewac sie zamowienia odemnie ;D
kefija - Nie Lut 05, 2012 15:38

Jak tylko się pojawią nowe młode to od razu się nimi pochwalę:). Tak jak pisałam wcześniej maluszki mają około 15 cm. bywa że więcej jeśli mają grubsze futerko :)
Frag - Nie Lut 05, 2012 17:04

O mamuniu, jakie cuda!
Ja zapisuję się ochoczo na takiego malucha! Może być agutek, może być czarny lub american blue. Albo jakikolwiek inny. Byle dumbo :)

Azi - Nie Lut 05, 2012 21:49

kefija, a ja mam pytanie, czy jest możliwość dostarczenia Ci surowca? (ok, źle ujęłam - jest możliwość dostarczenia surowca genetycznego dla maluszka? :D )

bo ja bym bardzo chciała, coby był z bawełny organicznej :) no i ile wtedy tego potrzebujesz?

kefija - Nie Lut 05, 2012 21:53

Azi , da się zrobić...potrzebny będzie moteczek pewnie z 5 deko :)
Jakoś się możemy umówić
Frag trzeci szczurek jest dumbo ale zaglądaj ...jutro pewnie uda mi się wkleić nowe fotki[/b]

exploit-oi - Pon Lut 06, 2012 02:39

Dziewcze Moje Drogie szczurasy są świetne :) zakładaj konto na allegro i rób biznesss :P
kefija - Pon Lut 06, 2012 21:24

coś mi namieszało z kolejnością...ale dodałam nowego ogonka do pierwszego postu :)
wuwuna - Pon Lut 06, 2012 21:30

kefija, czego to dzisiejsze dzieci uczą dorośli. Grzebanie w śmietniku. :twisted:
kefija - Pon Lut 06, 2012 21:35

wuwuna, fuzik tego nie robi... i małe grafitowe (jeszcze niedorobione :) ) też nie...ale jak to z dziećmi przeważnie są ALBO czyste ALBO szczęśliwe :]