Archiwum - miot kontrolny AMIGURUMI 

Martini - Sob Lut 04, 2012 23:43
  Ups, zapomniałam o ankiecie. A jak nie wceluję w środek do prania, w jakim mam je kąpać, to co? Moje szanse spadają do zera?

Czy obecność w domu innych zwierząt mnie skreśla?
												 kefija - Sob Lut 04, 2012 23:44
  wysyłamy fotkę i zamówienie gotowe. Ponieważ moje maluszki wolą ludzi nie jest wymagane szczurze towarzystwo ani klatka...Uprzedzając możliwe pytania -szczury z mojej hodowli nie jedzą dużo, nie gryzą kabli, mieszczą się do torebki i można je kąpać w ciepłej wodzie :)Należy im tylko zapewnić możliwość spacerów i mięciutkie legowisko
												 wuwuna - Nie Lut 05, 2012 01:34

| kefija napisał/a: | 	 		  | jest przyzwyczajony do ludzkiej ręki i baaardzo milutki | 	  och och już ją kocham!   
												 klaraurs - Nie Lut 05, 2012 07:51
  Przepiękne! Ja też takiego chcę, ankietę wysłałam na PW  
												 Martuha - Nie Lut 05, 2012 14:07
  Kurde blade jakie super szczury!Więcej miotów!         Już niedługo wypłata ufff  
												 Neverestin - Nie Lut 05, 2012 15:24
  A jakiej wielkości są malce     ?
												 Manta - Nie Lut 05, 2012 15:27
  Ja zdecyduje sie na 100% na malca z miotu, ale jakiegos marcowego    tak wiec na poczatku marca mozecie spodziewac sie zamowienia odemnie ;D
												 kefija - Nie Lut 05, 2012 15:38
  Jak tylko się pojawią nowe młode to od razu się nimi pochwalę:). Tak jak pisałam wcześniej maluszki mają około 15 cm. bywa że więcej jeśli mają grubsze futerko  
												 Frag - Nie Lut 05, 2012 17:04
  O mamuniu, jakie cuda!

Ja zapisuję się ochoczo na takiego malucha! Może być agutek, może być czarny lub american blue. Albo jakikolwiek inny. Byle dumbo  
												 Azi - Nie Lut 05, 2012 21:49
  kefija, a ja mam pytanie, czy jest możliwość dostarczenia Ci surowca? (ok, źle ujęłam - jest możliwość dostarczenia surowca genetycznego dla maluszka?   )

bo ja bym bardzo chciała, coby był z bawełny organicznej    no i ile wtedy tego potrzebujesz?
												 kefija - Nie Lut 05, 2012 21:53
  Azi , da się zrobić...potrzebny będzie moteczek pewnie z 5 deko    

Jakoś się możemy umówić

Frag trzeci szczurek jest dumbo ale zaglądaj ...jutro pewnie uda mi się wkleić nowe fotki[/b]
												 exploit-oi - Pon Lut 06, 2012 02:39
  Dziewcze Moje Drogie szczurasy są świetne    zakładaj konto na allegro i rób biznesss  
												 kefija - Pon Lut 06, 2012 21:24
  coś mi namieszało z kolejnością...ale dodałam nowego ogonka do pierwszego postu  
												 wuwuna - Pon Lut 06, 2012 21:30
  kefija, czego to dzisiejsze dzieci uczą dorośli. Grzebanie w śmietniku.   
												 kefija - Pon Lut 06, 2012 21:35
  wuwuna, fuzik tego nie robi... i małe grafitowe (jeszcze niedorobione   ) też nie...ale jak to z dziećmi przeważnie są ALBO czyste ALBO szczęśliwe   

| 

|  

|