To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Pomocy, mój szczur urodził! Pilnie potrzebne DT [Warszawa]

mama_duszka - Śro Lut 01, 2012 09:07

i go mam, więc nie pomogę, ale widziałam zdjęcia rodziców :)
śliczni :serducho:

wushu - Śro Lut 01, 2012 14:47

Ech... To skoro masz kontakt z paulaaa07, to zrób proszę dobry uczynek i przekaż tej dziewczynie, że mogę je od niej zabrać, jak już mówiłam wczoraj :roll:

Mogę je zgarnąć dziś o 20:00-20:30 o ile da mi samca i samicę z małymi w oddzielnych klatkach (tak zrozumiałam, że oddaje je z klatkami).

mama_duszka - Śro Lut 01, 2012 14:56

ona je trzyma w jednej, bądź odda je w jednej klatce.
wushu - Śro Lut 01, 2012 15:02

Trzyma w jednej samca i samice z młodymi?
Pyl - Śro Lut 01, 2012 15:04

mama_duszka napisał/a:
ona je trzyma w jednej, bądź odda je w jednej klatce.
Super :/

wushu, jakby co to mam jeszcze jedną klatkę w domu, jeśli będzie potrzeba na cito. Duży transporter (koci) też.

Martini - Śro Lut 01, 2012 15:16

Też mam koci transporter, ktorego właściwie nie używam, więc mogę pożyczyć na dłużej. Ale jestem w głębokiej d... czasowo aż do piątku wieczorem, więc poza pożyczeniem nic nie zrobię:(
Cegriiz - Śro Lut 01, 2012 15:52

Ja mam do pożyczenia klatkę tego typu : http://www.superpreis.pl/klatka-max-kolor-510150 , tylko pięter nie ma i jest trochę przyrdzewiała...
wushu - Śro Lut 01, 2012 15:58

Martini, dzięki za chęci pomocy ale poradzimy sobie :) Pyl pożyczy mi klatki, ja mam właściwie trzy transportery (duży koci, średni i mały szczurzy) także tego akurat nie potrzebuję.
Cegriiz, chyba nie będę potrzebować ale jakby co to się odezwę. Dziękuję :)

Ach, jak dobrze, że Pyl tak często można spotkać u weta :wink:

Jak już będę wiedziała na czym stoję, to dam znać czego potrzebuję. Niech je tylko zgarnę dziś. Potem zajmę się DT dla samczyka i innymi sprawami...

Cegriiz - Śro Lut 01, 2012 16:01

ok :) W razie czego, klatka czeka ;)
quagmire - Śro Lut 01, 2012 16:01

Off-Topic:
wushu napisał/a:
Ach, jak dobrze, że Pyl tak często można spotkać u weta

Gorzej, że ona do tego weta nie wpada sama tylko ze szczurami ;)

wushu - Śro Lut 01, 2012 16:10

quagmire, wiem, i to chorymi szczurami... :( To podle brzmi ale naprawdę dobrze, że wpada tam często (żartuje :wink: )
Pyl - Śro Lut 01, 2012 16:19

Off-Topic:
Spoko, ja tam lubię wizyty u weta - oprócz gmr choruję na gmc i gmv (brzmi głupio nie?!?). :lol:
quagmire, jak nas dziś wpadniesz odwiedzić u weta to Ci wapienka wezmę :)

smeg - Śro Lut 01, 2012 16:21

Off-Topic:
co to jest gmv? :D

quagmire - Śro Lut 01, 2012 16:21

Off-Topic:
wushu, przynajmniej nie trzeba jechać do niej na koniec świata, żeby się z nią zobaczyć :lol:

smeg, get more vets?

Pyl - Śro Lut 01, 2012 16:27

Off-Topic:
smeg, to kolejny etap gmr. Rozwija się równolegle z gmc i jest mocno zakaźne. Przenosi się - analogicznie do gmr i gmc - nie tylko drogą kropelkową, ale również przez kontakty elektroniczne. Na dziś dzień nie ma wystarczających badań, aby stwierdzić czy jest uleczalne :P

quag, pfff...