To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Bardziej niż dorodne, dwa samce do adopcji [POZNAŃ]

Devona - Wto Sty 31, 2012 21:56

Zyberka, w jakim wieku są chłopcy?
zyberka - Wto Sty 31, 2012 22:15

Wszystko jest w pierwszym poście :wink:
Chłopaki mają ok 10 miesięcy. Były wystawione na allegro, pewna para z mojego rodzinnego miasta była zmuszona ich pilnie oddać, a że miasto nieduże, potencjalnych właścicieli licho to wzięłam na DT. Myślałam że jak ich zabiorę do dużego miasta to będzie im łatwiej o nowy dom ale trochę się przeliczyłam :wink: Oczywiście żeby ktoś nie pomyślał, że chcę ich "na gwałt" oddać, zostaną u mnie tyle ile będzie trzeba : )

Devona - Wto Sty 31, 2012 22:29

Cytat:
Chłopaki mają ok 10 miesięcy
Za młodzi :( , a już myślałam, że ich wezmę.
wiktorgre - Śro Lut 01, 2012 21:28

Witam
Jestem zainteresowany i zdecydowany na adopcje pani szczurków . Chciałbym adoptować dwa ;) Jestem z Torunia , proszę mi powiedzieć czy ma pani jakiś pomysł na transport?

Pozdrawiam i czekam na odpowiedz
Wiktor

zyberka - Śro Lut 01, 2012 23:08

PM : )
koko - Pon Lut 13, 2012 20:07

Jak sie sprawy mają?
Kluska - Nie Lut 19, 2012 19:15

Temat aktualny? :)
zyberka - Pon Lut 20, 2012 14:26

tak, aktualny, RYJEK nadal szuka domu!

embrion :mrgreen: (przepraszam ale zniknęły gdzieś linki do wklejania miniatur ??? )

Helcia - Pon Lut 20, 2012 16:23

jest śliczny :serducho: po co ja tu wchodziłam.. :evil: teraz muszę ze sobą walczyć, GMR naprawdę jest straszne :roll:
Kasik - Pon Lut 20, 2012 16:28

Imię pasuje do niego idealnie :serducho:
zyberka - Pon Lut 20, 2012 21:11

Helcia napisał/a:
teraz muszę ze sobą walczyć, GMR naprawdę jest straszne :roll:
może tu nie ma co walczyć? :mrgreen: :wink:
jutro Puszek idzie na zabieg i będę musiała go oddzielić od Ryjeczka :( bida będzie smotna...

Helcia - Wto Lut 21, 2012 15:30

zyberka, Ryjek jest naprawdę śliczny, a tak się składa, że wg kalkulatora mam klatkę na 9/10 szczurów, w której mieszka (na razie) tylko 2 panów. Obawiam się tylko jak on będzie się dogadywał z moimi chłopakami, bo jest ogromny, a oni to raczej bidy przy nim :lol:
zyberka - Wto Lut 21, 2012 15:41

A propos nastawienia Ryjka do innych szczurów pisałam właśnie wczoraj na innym forum : ) , pozwolę sobie skopiować
Cytat:
Dodam jeszcze, że sprawdzałam jak Ryjek reaguje na inne szczury. Na pożarcie wystawiłam mu trzech moich Szczurołakomaków ;D i cholera nie chciał ich zagryźć mimo moich usilnych próśb ::) Troszkę przepychanek, których prowokatorem zresztą był Cyprian i na tym koniec, żadnego rozlewu krwi, nic żeby poprawić mi humor... >:D :P

Helcia - Wto Lut 21, 2012 15:45

A co z transportem? Konduktorka wchodzi w grę? Mieszkam w okolicach Torunia :?
zyberka - Wto Lut 21, 2012 16:24

Nie, nie, konduktorka nie. A miałabyś możliwość dojechać do Torunia? Wtedy transport dałoby się załatwić. Chyba że sama wsiadła bym w pociąg i Ci go przywiozła, cenowo wyszłoby identycznie jak konduktorka więc jeśli jesteś skłonna wydać te pieniążki to ja mogę poświęcić któryś dzień na wycieczkę krajoznawczą :lol: byłoby szybko i bezpiecznie dla ogona, bo na transport czasami trzeba czekać.