To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki XV

Lama - Sob Lut 23, 2013 17:52

Falka rzygała jakoś do końca 5 miesiąca. Pawiła mi nawet jak jechałam minutę do weterynarza czy na spacer - i to centralnie celowała na biegi i na mnie... Na szczęście wyrosła i teraz spokojnie jeździmy każdego dnia na łąki, w dłuższe podróże też. Nawet nie muszę jej głodzić przed jazdą.
Bel - Sob Lut 23, 2013 17:53

Alpha jechała z hodowli do nas samochodem. Jazda ok godziny- wszystko ok. Pod samym blokiem puściła pawia :P
Ninek - Sob Lut 23, 2013 17:56

Fox w drodze do Wrocławia (40km) też rzygał. Na spacery jak nas znajoma podwozi koło 5km na szczęście nie rzyga. Nie mam jak go przyzwyczajać bo brak własnego auta :/

Za to Majka kocha samochody. Nawet do obcych wskakuje, jak tylko zobaczy otwarte drzwi/bagażnik :lol:

Bel - Sob Lut 23, 2013 17:59

Ninek, Pestka też. Jak usłyszy dźwięk odblokowanego zamka z pilota to już piszczy i się pcha :lol: przez całą trasę Warszawa-mazury leży grzecznie z tyłu na siedzeniu. Pies do jazdy idealny :D Gorzej jak wróciliśmy z mazur- wysiadła, obwąchała trawnik i postanowiła wrócić z powrotem do samochodu sugerując- kierunek mazury! :lol:
Lama - Sob Lut 23, 2013 18:04

Bel napisał/a:
Alpha jechała z hodowli do nas samochodem. Jazda ok godziny- wszystko ok. Pod samym blokiem puściła pawia :P

Ja jechałam po Falkę prawie 50 km - w trakcie jazdy moje dziecko rozłożyło sobie na kolanach gazetę, żeby pooglądać obrazki, a wtedy Falka na nią weszła i nasikała... Rzygnęła dwa razy. Od początku było z nią ciężko...;)

Bel - Sob Lut 23, 2013 18:06

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: buahahhahahahahhahahahahahhaha dobra jest :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ja się w sumie zdziwiłam. Bo pies jak ma zwymiotować najpierw daje sygnały tym swoim burp burp i dopiero po chwili wymiotuje. A ta jak gdyby nigdy nic sruuuu i cały tył i fotel z przodu uwalony :roll:
Lama - Sob Lut 23, 2013 18:16

Bel napisał/a:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: buahahhahahahahhahahahahahhaha dobra jest :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ja się w sumie zdziwiłam. Bo pies jak ma zwymiotować najpierw daje sygnały tym swoim burp burp i dopiero po chwili wymiotuje. A ta jak gdyby nigdy nic sruuuu i cały tył i fotel z przodu uwalony :roll:

Falka rzygała mi w ten sposób przez 3 miesiące. I ZAWSZE musiała narzygać na biegi i do tej szufladki między fotelami...

Karena - Sob Lut 23, 2013 18:22

Zapraszam do kolejnej części psiego tematu ;)
http://forum.szczury.biz/...p=845202#845202