Archiwum - Psiaki vol. V
AngelsDream - Pon Lip 20, 2009 15:47
aga, o teraz widać, że ma też normalny nos. Zapytałam, bo u ON-ów takie odbarwienia świadczą o m.in. brakach żywieniowych. Ale nie zawsze, oczywiście. Zresztą ON-ki lubią sobie chorować na wszystko.
L. - Pon Lip 20, 2009 16:29
sachma, od każdego weta słysze, ze ONki to najbardziej problemowa rasa.
Jak nie mają czegoś z psychiką to mają z kręgosłupem albo skórą.
ależ długowłosych są oddzielne hodowle, które mają tylko długowłose ONki.
te psy mają oddzielny związek, własne wystawy etc.
i nie są tak zmasakrowane jak te z ZKwP, one nie długo będą jezdzić tyłkiem po ziemi..
sachma - Pon Lip 20, 2009 17:14
zaczęliśmy od smaków w kagańcu.. ale jak przyszło co do czego.. znaczy do nakładania kagańca znów się na mnie rzucił.. i znów go przygniotłam, znów warczałam "nie" męczyłam się z nim godzinę.. i nic.. jestem tak wkurzona... pójdę od tych policjantów i powiem, sorry bardzo ale pies nie daje sobie założyć kagańca.. jako że byłam już tak nabuzowana postanowiłam po prostu wrócić do domu i nie iść z nim dziś na spacer. nie mam już sił.. wszystko ładnie pięknie... ale jak człowiek chce zrobić coś co mu się nie podoba to zaczyna gryźć.. zobaczymy może mi w czwartek pomogą, jak nie, po prostu odpuszczę.. zacznę z nowym szczylem, od początku, od razu trenując, od razy ćwicząc.. i więcej nie popełnię takich błędów jak popełniają rodzice..
a teraz idę wykrzyczeć się pod prysznicem i odpocząć.. ręce mam całe w śladach po jego zębach..
Fauka - Pon Lip 20, 2009 17:30
W czwartek jedziemy na prześwietlenie stawow biodrowych, będe potrzebowała waszych kciuków.
Dzisiaj po spacerze kulał, jestem załamana
Badoha - Pon Lip 20, 2009 17:35
Fauka napisał/a: | będe potrzebowała waszych kciuków. | włączamy kciuki
AngelsDream - Pon Lip 20, 2009 17:59
Fauka, trzymam kciuki - a to nie młodzieńcze zapalenie kości?
babyduck - Pon Lip 20, 2009 19:04
Fauka, kciukam za dobre wyniki
Fauka - Pon Lip 20, 2009 19:22
AngelsDream napisał/a: | a to nie młodzieńcze zapalenie kości? |
Nie wiem, przekonamy się w czwartek.
agacia - Pon Lip 20, 2009 19:54
I ja rowniez kciukam, aby nie byla to dysplazja
Tygrys - Pon Lip 20, 2009 19:57
Fauka, ja też
Oli - Pon Lip 20, 2009 20:15
L. napisał/a: | sachma, od każdego weta słysze, ze ONki to najbardziej problemowa rasa. | mnie zawsze rozbawia na zajęciach fakt, że o jakiej chorobie byśmy nie mówili, w 90% przypadków wśród ras predysponowanych widnieje ONek.
LunacyFringe - Pon Lip 20, 2009 20:17
Off-Topic: | Oli, no fakt, strasznie śmieszne |
Fauka - Pon Lip 20, 2009 21:20
Macie jakieś doświadczenia z kongiem? szukam Laremu zabawki która zajmie go na trochę.
satanka666 - Pon Lip 20, 2009 21:32
ghrr, wyszłam dziś na dosłownie 10minut, a ten już powyciągał buty z szafki i porozwalał na cały pokój
kupiłam mu dziś taką wędzoną(?) kość i jak teraz wychodziliśmy do sklepu to mu ją dałam i o dziwo Pan Demolka NIC nie nabroił
nie wiem czy dobrze zrobiłam, ale go przywitałam i pochwaliłam.
dziwne to jak dla mnie, bo zawsze mu zostawiamy coś żeby mógł się pobawić, nawet przytargałam do domu drewniany klocek. Jak był mały to zdarzyło się, że i 5h sam został, zlał się, ale nic nie zniszczył.
Fauka - Pon Lip 20, 2009 21:38
satanka666, bo był maly, teraz to zbuntowany psi nastolatek.
Jakbyś się nawet z nim nie przywitała to wątpię by zrozumial czemu.
|
|
|