To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki vol. II

Mangusta - Czw Lip 03, 2008 14:16

pituophis napisał/a:
charcik wloski + basset... :roll:
:shock: no dobra, słyszałam o przypadku skrzyżowania owczarka niemieckiego z jamnikiem ale to już jest hardcore.
nutaka - Czw Lip 03, 2008 16:21

własnie wróciłam z jeziorka z psiorami kuzynki :mrgreen: wybawiły się:)
PALATINA - Czw Lip 03, 2008 21:40

Jestem wsciekła! :evil:
Wczoraj przyjmowałyśmy z koleżanka poród yorka (bezpapierowego oczywiście).
Suczka ma 2 lata (skończy za 3 dni), a to już jej 3ci poród!!!!!! :shock: :evil:
Wszystkie celowe! Kryta własnym ojcem za każdym razem, bo takim "reproduktorem" akurat właścicielka dysponuje.
Paniusia zmartwiona pytała mnie, kiedy ma sie martwić, bo jej druga suczka ma już rok, a jeszcze nie miała cieczki. Dlatego właśnie ta musiała rodzić 3ci raz, bo tamta jeszcze nie dostała....
Słów mi brakuje..... :|

Tygrys - Czw Lip 03, 2008 21:50

PALATINA, mam nadzieję że powiedziałaś jej co o tym myślisz?
PALATINA - Czw Lip 03, 2008 21:55

Tygrys,
Ja się powstrzymałam, bo szef nie lubi jak się odstrasza klijentów (naciągacz cholerny! :? ), a wszystko nagrywają kamery...
Na szczęście jak szef wszedł do gabinetu, to moja koleżanka głośno i wyraźnie zapytała, czy sunia ma szczeniaki co cieczkę i szef to już sam skomentował! :wink:
Nawet nie było mi ich szkoda, że zdarł z nich masę kasy... Całkiem wg mnie niepotrzebnie, bo sunia mogła urodzić w domu... :roll:

agacia - Pią Lip 04, 2008 00:06

Jeszcze apropo szczurow i psow to Azja najchetniej by zjadla jakby zostala sam na sam,ale jak ja pilnuje to olewa,a jak w klatce sa to wogole nie zwraca uwagi. A Lucysia szczurow sie boi. Nawet na nie patrzec nie chce i glowe odwraca ;)
AngelsDream - Pią Lip 04, 2008 00:10

Zaległe foty od znajomego:

nutaka - Pią Lip 04, 2008 11:00

http://i238.photobucket.c...eofDSCF1602.jpg -- niiieeee bij :oops:

http://i238.photobucket.c...eofDSCF1613.jpg -- marszczyczoł 8)

Anonymous - Pią Lip 04, 2008 12:36

słuchajcie, a mój pies histerii dostaje na szczury. potrafi przez godzine stać pod klatką i szczekać, skakać do niej i próbować je zjeść dopóki się go nie odciągnie i nie zamknie drzwi do pokoju. i tak jest już dłuższy czas. bakuś jest inteligentnym psem, nie ma problemów z uczeniem się sztuczek i dobrego zachowania, ale tego poprostu nie da się go oduczyć. wydaje mi się, że oprócz chęci zjedzenia szczurów w grę może wchodzić zazdrość, ale okazujemy mu, że jest najważniejszy na świecie i to nic nie daje. macie jakieś pomysły? bo się mi i psina i szczury i tato wykończą nerwowo..
babyduck - Pią Lip 04, 2008 13:41

Czy ktoś wybiera się może w sobotę rano na wystawę psów w Warszawie? Albo orientuje się w jakiej cenie są wejściówki?
Oli - Pią Lip 04, 2008 13:44

babyduck, tylko to dopiero w następną sobotę jest. :wink:
babyduck - Pią Lip 04, 2008 13:47

A, no tak. Pospieszyło mi się. A odpowiedź już znalazłam - 20 zł: http://www.zkwp.pl/zg/ind...tawy_warszawa_m
AngelsDream - Pią Lip 04, 2008 16:29

babyduck, my będziemy. aga, tak przez kabel ciężko doradzić.
AngelsDream - Pią Lip 04, 2008 17:38

Dziś przyjaciółka znalazła dla nas czas :) Spotkanie miłe, Baaj przekochany i bardzo przekonany o tym, że mamie krzywdy nikt zrobić nie może.

Woda, żołędzie i papierek po jagodziance wzbudziły w psie wielki entuzjazm.

Oli - Pią Lip 04, 2008 17:58

Baaj głupi nie jest, ale miny strzela takie, że conajmniej jak ćwierć inteligent wygląda... :lol: Na niejednej sesji zdjęciowej to widać. Uroczy głupolek... :mrgreen: