To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Koty vol. IV

falka - Wto Paź 02, 2012 08:04

Nakasha, podobna do mojej Pumy ;)
http://imageshack.us/phot...0/img9514j.jpg/

Nakasha - Wto Paź 02, 2012 09:55

falka, Puma też jest karłowata, czy po prostu młoda? ;)
klauduska - Wto Paź 02, 2012 10:17

No musiałam i tutaj się pochwalić :mrgreen:

It's official, kupujemy Norwega :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: !!!!!!!
edit:
a oto nasze małe cudeńko :serducho:

PALATINA - Wto Paź 02, 2012 10:22

klauduska,
Weź Ty mi go tu nie pokazuj ( :serducho: :serducho: :serducho: ), bo zaczynam się wahać i nie wiem, czy kupno rasiaka nie jest lepszym pomysłem niż adopcja niewiadomej dachówki. :P
Choć za cenę nowego rasiaka, mogę kupić niesamowity drapak. :]

I znów będę musiała kombinować, żeby sprowadzić z UK miseczkę z kotem Simona. :evil:
Przecież nie może tak być, że Racuch ma wypasioną miskę, a nowy byle jaką (w dodatku nie pasującą). 8)

falka - Wto Paź 02, 2012 11:20

Nakasha, młoda, hihi :) ale chudzinka się zapowiada, jej siostra jest bardziej "kwadratowa" a Puma to taki przecineczek :)
Journey - Śro Paź 03, 2012 16:43

Powiedzcie proszę czy nic nie stanie się 3tygodniowym kociakom jeśli w nocy nie będą dokarmiane? Odrzuciła je matka, a właściciel karmi je tylko w dzień... Udało mi się ''wynegocjować'' tylko termofor i karmienie z butelki w trakcie dnia... :|
Nakasha - Śro Paź 03, 2012 16:47

Journey, a jakim mlekiem je karmi? takim dla kociąt? Jeśli faktycznie mają 3 tygodnie, to jest szansa, że się uda i przeżyją.
Ninek - Śro Paź 03, 2012 19:09

3 tygodnie to już powinny zaczynać jeść stały pokarm. Namów go, żeby chociaż rozdrobnioną puszke dla kociąt im dawał na noc, żeby mogły sobie dojadać.
Journey - Śro Paź 03, 2012 20:26

Mają ok 3,5 tygodnia... Wiem, że tę noc przeżyły choć w nocy nie były karmione. W dzień dostają mleko kocie /kupione w sklepie zoologicznym/ ze strzykawki, co 2-3 godziny. Nie chcą jeszcze pić same ze spodka... Może jutro uda mi się tam pojechać i je zobaczyć. Jeden z nich, czarny, podobno jest dużo słabszy. Białasy piją więcej i są ruchliwsze. Ciągle o nich myślę... :roll: :roll: :roll:
AngelsDream - Pią Paź 05, 2012 17:53

Następna część. Podzieliłam tak, żeby było merytorycznie.

http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=13238