Archiwum - Koty vol. IV
falka - Wto Paź 02, 2012 08:04
Nakasha, podobna do mojej Pumy
http://imageshack.us/phot...0/img9514j.jpg/
Nakasha - Wto Paź 02, 2012 09:55
falka, Puma też jest karłowata, czy po prostu młoda?
klauduska - Wto Paź 02, 2012 10:17
No musiałam i tutaj się pochwalić
It's official, kupujemy Norwega !!!!!!!
edit:
a oto nasze małe cudeńko

PALATINA - Wto Paź 02, 2012 10:22
klauduska,
Weź Ty mi go tu nie pokazuj ( ), bo zaczynam się wahać i nie wiem, czy kupno rasiaka nie jest lepszym pomysłem niż adopcja niewiadomej dachówki.
Choć za cenę nowego rasiaka, mogę kupić niesamowity drapak.
I znów będę musiała kombinować, żeby sprowadzić z UK miseczkę z kotem Simona.
Przecież nie może tak być, że Racuch ma wypasioną miskę, a nowy byle jaką (w dodatku nie pasującą).
falka - Wto Paź 02, 2012 11:20
Nakasha, młoda, hihi ale chudzinka się zapowiada, jej siostra jest bardziej "kwadratowa" a Puma to taki przecineczek
Journey - Śro Paź 03, 2012 16:43
Powiedzcie proszę czy nic nie stanie się 3tygodniowym kociakom jeśli w nocy nie będą dokarmiane? Odrzuciła je matka, a właściciel karmi je tylko w dzień... Udało mi się ''wynegocjować'' tylko termofor i karmienie z butelki w trakcie dnia...
Nakasha - Śro Paź 03, 2012 16:47
Journey, a jakim mlekiem je karmi? takim dla kociąt? Jeśli faktycznie mają 3 tygodnie, to jest szansa, że się uda i przeżyją.
Ninek - Śro Paź 03, 2012 19:09
3 tygodnie to już powinny zaczynać jeść stały pokarm. Namów go, żeby chociaż rozdrobnioną puszke dla kociąt im dawał na noc, żeby mogły sobie dojadać.
Journey - Śro Paź 03, 2012 20:26
Mają ok 3,5 tygodnia... Wiem, że tę noc przeżyły choć w nocy nie były karmione. W dzień dostają mleko kocie /kupione w sklepie zoologicznym/ ze strzykawki, co 2-3 godziny. Nie chcą jeszcze pić same ze spodka... Może jutro uda mi się tam pojechać i je zobaczyć. Jeden z nich, czarny, podobno jest dużo słabszy. Białasy piją więcej i są ruchliwsze. Ciągle o nich myślę...
AngelsDream - Pią Paź 05, 2012 17:53
Następna część. Podzieliłam tak, żeby było merytorycznie.
http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=13238
|
|
|