| 

| Klatki i wyposażenie - Nasze klatki vol. 1

mmarcioszka - Sob Kwi 20, 2013 22:34

Nietoperrr..., ślicznie,  szczególnie te fioletowe mebelki na tle żółtej ściany
   majlena - Nie Kwi 21, 2013 02:03

Nietoperrr..., ale mnie ucieszyłaś swoim postem. Już jakiś czas tu cicho było. Prawda, super kontrast mebelków ze ścianą.
 Uwielbiam to, że w perfekcie można tak pudełka ustawiać międzi ścianą a półką
  mam pytanie. Bo kupiłam dawno temu takie pojemniki, jak masz w klatce te mniejsze dwa, fioletowe i nie pamiętam, gdzie je kupiłam. Nigdzie teraz nie mogę ich znaleźć. Wiesz może, gdzie można je nabyć? I już zapomniałam, jaka ta klatka jest piękna bez osiatkowania.
 Śliczna i jak zwykle Twoje mebelki zachwycają.
 limomanka - Nie Kwi 21, 2013 07:54

A ja mam nowy wystrój dla dopiero połączonego i w większości odchudzanego stada:

mmarcioszka - Nie Kwi 21, 2013 22:02

limomanka, k kolorowo
   limomanka - Pon Kwi 22, 2013 11:14

mmarcioszka, nie ma to jak wrzucić wszystkie koszyki i wszystkie wyprane hamaki do jednej klatki - lubię taki misz-masz
   nimka - Nie Cze 16, 2013 16:43

Nowe zdjęcia obecnych klatek wszystkich moich szczurów:

Klatka zielono-fioletowa (Czesia, Arianny, Pchełki i Cynthii - w kolejności hierarchii którą sobie obecnie ustaliły, chyba
  tzn. w mojej ocenie to jest dobra kolejność): 

Klatka niebiesko-żółto-szaro-zielona (Stefana i Diany, ale one w ogóle nie walczyły o hierarchię, więc nie wiem jaka kolejność
  raczej jednak Stefan alfą): 

i klatki razem, jak to wygląda na co dzień stojąc w pokoju:

Aha, Cynthia niedługo będzie kastrowana, więc jak tylko zagoi się po kastracji będę ją łączyć ze Stefanem i Dianą, żeby po równo było
   Diana jest kastrowana.
 Stefan nie - bo mu zdrowie nie pozwala (być może początek problemów z przysadką).
 Czesiu też jest kastrowany. Samiczki, które z nim mieszkają jeszcze nie (tzn. Pchełka nie będzie w ogóle, bo ma pozapalne zmiany w płucach).

| Off-Topic: |  	  | Samiczki i tak już zamierzam wszystkie, które można, kastrować. Wystarczy mi jeden gruczolak sutka u 2-letniej ukochanej samicy. Po usunięciu guza jej się zdrowie popieprzyło totalnie i obecnie nie żyje... Także już będę kastrować wszystko, jeśli zdrowie będzie pozwalało. | 
 klimejszyn - Wto Cze 18, 2013 17:38

dotarł do nas toddy roll 150
   wieeelka. wiedziałam, że ta klatka będzie duża, ale nie, że taki gigant
  stoi w salonie póki co, bo nie mieści mi się do pokoju w miejscu, w którym planowalam ją postawić   na surowo w porównaniu z moim niemałym psem:

i baaardzo wstępnie urządzone (zdjęcie zrobiłam kamieniem, bo aparat padł), dojdą jeszcze tarasy, tunele, sputniki i co tam się nawinie - ale dopiero jak szczury się połączą i będę mogła perfecta rozbroić

cornflakegirl - Wto Cze 18, 2013 20:36

klimejszyn, cudo
  szczuraski będą się miały jak pączki w maśle   limomanka - Wto Cze 18, 2013 20:47

wow
  Fajnie się to musi urządzać. Czekaj - 150 oznacza, że ma na długość 1,5 m?   klimejszyn - Nie Cze 30, 2013 17:10

limomanka, tak, 152cm długości
  dlatego mówię, że na zdjęciu nie widać jakie to wielkie   
 ja się nie mogę doczekać aż połączę szczury i zacznę urządzać....

[ Dodano: Nie Cze 30, 2013 18:06 ]
 klatka urządzona i zamieszkana

lepakkomies - Nie Cze 30, 2013 17:40

klimejszyn, ekstra
  A co to i skąd takie fajne, robiące za barierkę na tarasie?   klimejszyn - Nie Cze 30, 2013 17:43

lepakkomies, ten płotek? jest w oryginalnym zestawie
  fajna sprawa, bo nie muszę się bać, że mi Abu dziadzio spadnie   nimka - Nie Cze 30, 2013 20:39

Klatka CUDNA!
  A ile sprzątania będzie   mmarcioszka - Pon Lip 01, 2013 12:45

Bardzo fajna klatka
   Anonymous - Śro Lip 03, 2013 14:51

Ale Wielka
   Na pewno kiedyś zasponsoruję mojemu przyszłemu stadku coś w ten deseń

|  | 
 |  |