Klatki i wyposażenie - Nasze klatki vol. 1
mmarcioszka - Sob Kwi 20, 2013 22:34
Nietoperrr..., ślicznie, szczególnie te fioletowe mebelki na tle żółtej ściany
majlena - Nie Kwi 21, 2013 02:03
Nietoperrr..., ale mnie ucieszyłaś swoim postem. Już jakiś czas tu cicho było. Prawda, super kontrast mebelków ze ścianą.
Uwielbiam to, że w perfekcie można tak pudełka ustawiać międzi ścianą a półką mam pytanie. Bo kupiłam dawno temu takie pojemniki, jak masz w klatce te mniejsze dwa, fioletowe i nie pamiętam, gdzie je kupiłam. Nigdzie teraz nie mogę ich znaleźć. Wiesz może, gdzie można je nabyć?
I już zapomniałam, jaka ta klatka jest piękna bez osiatkowania.
Śliczna i jak zwykle Twoje mebelki zachwycają.
limomanka - Nie Kwi 21, 2013 07:54
A ja mam nowy wystrój dla dopiero połączonego i w większości odchudzanego stada:
mmarcioszka - Nie Kwi 21, 2013 22:02
limomanka, k kolorowo
limomanka - Pon Kwi 22, 2013 11:14
mmarcioszka, nie ma to jak wrzucić wszystkie koszyki i wszystkie wyprane hamaki do jednej klatki - lubię taki misz-masz
nimka - Nie Cze 16, 2013 16:43
Nowe zdjęcia obecnych klatek wszystkich moich szczurów:
Klatka zielono-fioletowa (Czesia, Arianny, Pchełki i Cynthii - w kolejności hierarchii którą sobie obecnie ustaliły, chyba tzn. w mojej ocenie to jest dobra kolejność):
Klatka niebiesko-żółto-szaro-zielona (Stefana i Diany, ale one w ogóle nie walczyły o hierarchię, więc nie wiem jaka kolejność raczej jednak Stefan alfą):
i klatki razem, jak to wygląda na co dzień stojąc w pokoju:
Aha, Cynthia niedługo będzie kastrowana, więc jak tylko zagoi się po kastracji będę ją łączyć ze Stefanem i Dianą, żeby po równo było
Diana jest kastrowana.
Stefan nie - bo mu zdrowie nie pozwala (być może początek problemów z przysadką).
Czesiu też jest kastrowany. Samiczki, które z nim mieszkają jeszcze nie (tzn. Pchełka nie będzie w ogóle, bo ma pozapalne zmiany w płucach).
Off-Topic: | Samiczki i tak już zamierzam wszystkie, które można, kastrować. Wystarczy mi jeden gruczolak sutka u 2-letniej ukochanej samicy. Po usunięciu guza jej się zdrowie popieprzyło totalnie i obecnie nie żyje... Także już będę kastrować wszystko, jeśli zdrowie będzie pozwalało. |
klimejszyn - Wto Cze 18, 2013 17:38
dotarł do nas toddy roll 150
wieeelka. wiedziałam, że ta klatka będzie duża, ale nie, że taki gigant stoi w salonie póki co, bo nie mieści mi się do pokoju w miejscu, w którym planowalam ją postawić
na surowo w porównaniu z moim niemałym psem:
i baaardzo wstępnie urządzone (zdjęcie zrobiłam kamieniem, bo aparat padł), dojdą jeszcze tarasy, tunele, sputniki i co tam się nawinie - ale dopiero jak szczury się połączą i będę mogła perfecta rozbroić
cornflakegirl - Wto Cze 18, 2013 20:36
klimejszyn, cudo szczuraski będą się miały jak pączki w maśle
limomanka - Wto Cze 18, 2013 20:47
wow Fajnie się to musi urządzać. Czekaj - 150 oznacza, że ma na długość 1,5 m?
klimejszyn - Nie Cze 30, 2013 17:10
limomanka, tak, 152cm długości dlatego mówię, że na zdjęciu nie widać jakie to wielkie
ja się nie mogę doczekać aż połączę szczury i zacznę urządzać....
[ Dodano: Nie Cze 30, 2013 18:06 ]
klatka urządzona i zamieszkana
lepakkomies - Nie Cze 30, 2013 17:40
klimejszyn, ekstra A co to i skąd takie fajne, robiące za barierkę na tarasie?
klimejszyn - Nie Cze 30, 2013 17:43
lepakkomies, ten płotek? jest w oryginalnym zestawie fajna sprawa, bo nie muszę się bać, że mi Abu dziadzio spadnie
nimka - Nie Cze 30, 2013 20:39
Klatka CUDNA! A ile sprzątania będzie
mmarcioszka - Pon Lip 01, 2013 12:45
Bardzo fajna klatka
Anonymous - Śro Lip 03, 2013 14:51
Ale Wielka
Na pewno kiedyś zasponsoruję mojemu przyszłemu stadku coś w ten deseń
|
|
|