Archiwum - Koty vol. III
zuuzuushii - Śro Lip 06, 2011 20:34
nezu, dzięki. Czyli powolutku mogę sobie zacząć marzyć o kociaku w domu.
ale Mawu jest śliczna! Uwielbiam takie kruszynki czarne, sama mam taką ( u rodziców), tylko ma inny kolor oczu. Ten pomarańcz jest zniewalający
Moja Severa nie przytyła po sterylce a wpitala aż się jej uszy trzęsą - (budzi mojego tatę o 5.30 żeby ją nakarmił i dopóki tego nie zrobi to o spaniu może zapomnieć )
Nakasha - Śro Lip 06, 2011 20:58
Mawu jest karłowata, już taka malutka zostanie.
A półdługowłose koty są CUDOWNE i jeśli możecie takiego mieć, to nic tylko się cieszyć.
magnes - Sob Lip 09, 2011 00:12
Dziś usłyszałam jakieś wyjątkowo głośne miauko-skrzeki, więc postanowiłam sprawdzić o co chodzi. Okazało się, że od trzech dni po ulicy kręci się malusieńki kociak i nikt nie jest w stanie go złapać, więc podjęłam wyzwanie. przez 1,5h czatowałam na chodniku, potem czołgałam się w ogrodzie sąsiadki próbując wyłowić go z dziury pod schodami, niestety bezskutecznie, a byłam już cała przemoczona. O 20b kotek został zlokalizowany, był w samochodzie i nie sposób było go wyciągnąć, więc magnes w swoim zwiewnym dresie i gustownej koszulce w której chodzi tylko w domu wyskoczył na ulicę z karimatą w celu zanurkowania pod ów wehikuł. W końcu kociak opuścił maszynę i pognał w kierunku sąsiadów, a magnes wraz z ochroniarzami Prezesa za nim, w wyniku sprawnie przeprowadzonej akcji kociak został schwytany.
Śmierdział kupą, sikami, błotem, smarem samochodowym, więc pierwsze co zobaczył to prysznic, po kilkukrotnym umyciu wyglądał względnie dobrze, gdyby nie liczyć chordy radośnie przechadzających się robali. Został nakarmiony, ogrzany, wymasowałam brzuszek i utuliłam do snu. Na żywo wygląda jednak lepiej, a posklejany jest od kociego mleka.
Fea - Sob Lip 09, 2011 00:29
Prześliczny. Szacun, serio. Będziesz mu szukać domu?
magnes - Sob Lip 09, 2011 00:48
Fea napisał/a: | Szacun, serio | Dzięki
Domem będę ja
Boję się o niego, bo taka głodówka, robale i mieszkanie na dworze w tym wieku... zobaczymy co powie wet na mojego kościotrupka.
Na zdjęciach tego nie widać, ale maluch ma jeszcze bury ogonek, idealnie odcięty, jakby nie od kompletu Właśnie mruczy mi na kolanach, a gdy wychodzę z pokoju miauczy jakby ktoś go zarzynał.
pituophis - Sob Lip 09, 2011 01:14
Kociak to czarny (szylkretowy??) van z nieokreślonym wzorem pręgowania.
Niamey - Sob Lip 09, 2011 01:53
Magnes, będziesz mogła go wyprowadzać nad kanałek, żeby sobie popływał
falka - Sob Lip 09, 2011 08:34
Biedactwo Nie wygląda za pięknie, ale jeszcze będą z niego koty Magnes, gratuluję nowego domownika (ja chcę koooooooooooooootaaaaaaaaaaa )
Vaco - Sob Lip 09, 2011 13:23
ile może trwać maksymalnie ruja u kotki? ta moja znajda ma już ponad miesiąc...
Nakasha - Sob Lip 09, 2011 21:34
Vaco, ale tak non stop?
falka, ja mam kota na zbyciu, jakbyś chciała.
I jeszcze Wam pokażę spanie naszej baryłeczki
Dianka lubi spać na podłodze w tym miejscu, pewnie dlatego, bo widzi stąd prawie cały duży pokój.
magnes - Sob Lip 09, 2011 21:48
pituophis, to jest na 100% kot nie kotka.
Maluch ma się dobrze, niechętnie, ale je, wypróżnia się i został odrobaczony.
Zdjęcia z południa:
zuuzuushii - Sob Lip 09, 2011 22:11
magnes, on jest taki powalający zakochałam się *__* no normalnie zakochałam, i przez to chce mi się płakać
Nakasha napisał/a: | A półdługowłose koty są CUDOWNE i jeśli możecie takiego mieć, to nic tylko się cieszyć. |
no jakbym miała wydawać pieniądze na rasowego kota to niestety jest przynajmniej z 20 ras które dużo bardziej mi się podobają, eh...
Nakasha - Sob Lip 09, 2011 22:14
magnes, jakie biedactwo... ale wygląda na fajnego pieszczocha.
zuuzuushii, a jakie inne Ci się podobają? Jak dla mnie norwegi i mc rządzą.
Fea - Sob Lip 09, 2011 22:21
Zachwycona jestem tym gówniarzem, ma odjazdowe trójkątne uszy.
zuuzuushii - Sob Lip 09, 2011 22:26
Nakasha, mogłabym wymieniać i wymieniać...
Kot savannah , jawajski, seszelski krótkowłosy, sfinks, somalijski,orientalny krótkowłosy i długowłosy, abisyński, cornish rex, devon rex, ragdoll, tajski, turecki van ewentualnie maine coon ...
no daleko mi z gustem do syberyjczyka
|
|
|