Archiwum - Psiaki vol. II
Asaurus - Wto Lip 01, 2008 16:51
Natalia, standard, dwóch się bije a trzeci pilnuje czy właściciele nie idą
babyduck, to noga pani admin i rzeczywiście wisząca nie przydeptująca ogon
gratis, adresówka to najzwyczajniejszy niesmiertelnik z allegro. Moim zdaniem te grawerowane nie wyglądają tak fajnie jak wybijane. Do tego nawet jak jest mocno zabłocony i przetarty to bez problemu można odczytać wszystkie dane, no i niewidomy też nie będzie miał problemu
gratis - Wto Lip 01, 2008 16:53
Asaurus napisał/a: | no i niewidomy też nie będzie miał problemu |
o! trafne, nawet o tym nie pomyślałam xD
yoshi - Wto Lip 01, 2008 17:25
Off-Topic: | gratis napisał/a: | Asaurus napisał/a: | no i niewidomy też nie będzie miał problemu |
o! trafne, nawet o tym nie pomyślałam xD |
tak z ciekawosci... czy niewidomi umieja czytac inne alfabety niz alfabet Braille'a Tzn. czy wiedzieli by ze np. B to B, kiedy w ich alfabecie ta literka odpowiada dwom polozonym pionowo kropeczka?
|
Podoba mi sie kolor siostry Baaja Sam Baaj tez coraz ladniejszy Bedziecie mniec szczurzych zwolenikow na wystawach
A ja w necie znalazam rozkoszne zdjecie i nie moge sie powstrzymac
Kagero - Wto Lip 01, 2008 18:54
Asaurus, tyle wilczaków w jednym miejscu - prawdziwy zew natury w leśnej głuszy rośnie Wam Baaj jak na drożdżach, aż miło
yoshi, cuuudo
AngelsDream - Wto Lip 01, 2008 22:58
babyduck, to moja noga.
O widzę, że Misiek mnie już uprzedził.
Oli - Wto Lip 01, 2008 23:38
gratis napisał/a: | Asaurus napisał/a: | no i niewidomy też nie będzie miał problemu |
o! trafne, nawet o tym nie pomyślałam xD |
Trochę nie trafione, bo niewidomych uczą czytać brajlem, a nie normalnym pismem
Bardzo podobają mi się leśne fotki, cudowny klimat i jakoś tak tęskno do takiej przyrody...
Asaurus - Śro Lip 02, 2008 13:05
Off-Topic: | yoshi, to zależy od danej osoby, niektórzy potrafią odczytać normalne litery jeżeli są wypukłe inni tylko brajla. To tak jak z niesłyszącymi i czytaniem z ruchu ust. |
gratis - Śro Lip 02, 2008 13:32
Off-Topic: | Olimpia, ale przynajmniej będzie wiedział, że tam coś pisze |
agacia - Śro Lip 02, 2008 13:33
jest napisane
Lazanka - Śro Lip 02, 2008 16:26
gratis napisał/a: | Off-Topic: | Olimpia, ale bynajmniej będzie wiedział, że tam coś pisze |
|
Off-Topic: | gratis, bynajmniej nie oznacza tego samego co przynajmniej. Wlasnie napisalas ze NIE bedziedzie wiedzial, ze jest tam cos napisane.... - a chyba nie to mialas na mysli?
tak, wiem - czepiam sie - ale to strasznie powszechny blad |
Oli - Śro Lip 02, 2008 16:36
Off-Topic: | Asaurus odczytać potrafią jedynie Ci, co kiedyś widzieli i uczyli się "normalnego" alfabetu, bo niewidomy od urodzenia/wczesnego dzieciństwa nie będzie wiedział jak taka litera wygląda więc nawet czując ją nie będzie wiedział co to. Niewidomych nie uczą w szkołach czytać takim i takim pismem. |
gratis - Śro Lip 02, 2008 17:17
Off-Topic: | Oki - Lazanka, poprawione i błagam, nie krzyczcie już na nas xD wybijane są lepsze, bo są ładniejsze i ze "stylem" takim wojskowym [wilczak, owczarek krewniacy, więc na moim Asterze też powinno fajnie wyglądac ]
P.S Asaurus, czy zamierzaszwprowadzić swoje linki/smycze w powszechny obieg? |
AngelsDream - Śro Lip 02, 2008 18:16
Off-Topic: | gratis napisał/a: | P.S Asaurus, czy zamierzaszwprowadzić swoje linki/smycze w powszechny obieg? |
Planował |
devilline - Śro Lip 02, 2008 23:46
Off-Topic: | gratis napisał/a: | P.S Asaurus, czy zamierzaszwprowadzić swoje linki/smycze w powszechny obieg? |
Też sie na nią patrzyłam z zainteresowaniem, strasznie mi sie podobała, ale najpierw wypadało by psa sobie załatwić... |
AngelsDream - Czw Lip 03, 2008 01:30
Chwalimy się!
|
|
|