Archiwum - Psiaki vol. II 

Asaurus - Wto Lip 01, 2008 15:51
  Natalia, standard, dwóch się bije a trzeci pilnuje czy właściciele nie idą   

babyduck, to noga pani admin i rzeczywiście wisząca nie przydeptująca ogon   

gratis, adresówka to najzwyczajniejszy niesmiertelnik z allegro. Moim zdaniem te grawerowane nie wyglądają tak fajnie jak wybijane. Do tego nawet jak jest mocno zabłocony i przetarty to bez problemu można odczytać wszystkie dane, no i niewidomy też nie będzie miał problemu  
												 gratis - Wto Lip 01, 2008 15:53

| Asaurus napisał/a: | 	 		  | no i niewidomy też nie będzie miał problemu | 	  

o! trafne, nawet o tym nie pomyślałam xD
												 yoshi - Wto Lip 01, 2008 16:25

| Off-Topic: | 	 		   	  | gratis napisał/a: | 	 		   	  | Asaurus napisał/a: | 	 		  | no i niewidomy też nie będzie miał problemu  | 	  

o! trafne, nawet o tym nie pomyślałam xD  | 	  

tak z ciekawosci... czy niewidomi umieja czytac inne alfabety niz alfabet Braille'a    Tzn. czy wiedzieli by ze np. B to B, kiedy w ich alfabecie ta literka odpowiada dwom polozonym pionowo kropeczka? 

|   

Podoba mi sie kolor siostry Baaja    Sam Baaj tez coraz ladniejszy    Bedziecie mniec szczurzych zwolenikow na wystawach      

A ja w necie znalazam rozkoszne zdjecie i nie moge sie powstrzymac     

Kagero - Wto Lip 01, 2008 17:54
  Asaurus, tyle wilczaków w jednym miejscu - prawdziwy zew natury w leśnej głuszy    rośnie Wam Baaj jak na drożdżach, aż miło    

yoshi, cuuudo      
												 AngelsDream - Wto Lip 01, 2008 21:58
  babyduck, to moja noga.   

O widzę, że Misiek mnie już uprzedził.  
												 Oli - Wto Lip 01, 2008 22:38

| gratis napisał/a: | 	 		   	  | Asaurus napisał/a: | 	 		  | no i niewidomy też nie będzie miał problemu | 	  

o! trafne, nawet o tym nie pomyślałam xD | 	  

Trochę nie trafione, bo niewidomych uczą czytać brajlem, a nie normalnym pismem     

Bardzo podobają mi się leśne fotki, cudowny klimat i jakoś tak tęskno do takiej przyrody...      
												 Asaurus - Śro Lip 02, 2008 12:05

| Off-Topic: | 	 		  | yoshi, to zależy od danej osoby, niektórzy potrafią odczytać normalne litery jeżeli są wypukłe inni tylko brajla. To tak jak z niesłyszącymi i czytaniem z ruchu ust. |   
												 gratis - Śro Lip 02, 2008 12:32

| Off-Topic: | 	 		  Olimpia, ale przynajmniej będzie wiedział, że tam coś pisze    |   
												 agacia - Śro Lip 02, 2008 12:33
  jest napisane  
												 Lazanka - Śro Lip 02, 2008 15:26

| gratis napisał/a: | 	 		   	  | Off-Topic: | 	 		  Olimpia, ale bynajmniej będzie wiedział, że tam coś pisze    |  
  | 	  

| Off-Topic: | 	 		  gratis, bynajmniej nie oznacza tego samego co przynajmniej. Wlasnie napisalas ze NIE bedziedzie wiedzial, ze jest tam cos napisane.... - a chyba nie to mialas na mysli?

tak, wiem - czepiam sie - ale to strasznie powszechny blad |   
												 Oli - Śro Lip 02, 2008 15:36

| Off-Topic: | 	 		  Asaurus odczytać potrafią jedynie Ci, co kiedyś widzieli i uczyli się "normalnego" alfabetu, bo niewidomy od urodzenia/wczesnego dzieciństwa nie będzie wiedział jak taka litera wygląda więc nawet czując ją nie będzie wiedział co to. Niewidomych nie uczą w szkołach czytać takim i takim pismem.     |   
												 gratis - Śro Lip 02, 2008 16:17

| Off-Topic: | 	 		  Oki - Lazanka, poprawione i błagam, nie krzyczcie już na nas xD wybijane są lepsze, bo są ładniejsze i ze "stylem" takim wojskowym [wilczak, owczarek krewniacy, więc na moim Asterze też powinno fajnie wyglądac    ] 

P.S Asaurus, czy zamierzaszwprowadzić swoje linki/smycze w powszechny obieg?      |   
												 AngelsDream - Śro Lip 02, 2008 17:16

| Off-Topic: | 	 		   	  | gratis napisał/a: | 	 		  | P.S Asaurus, czy zamierzaszwprowadzić swoje linki/smycze w powszechny obieg?  | 	  

Planował    |   
												 devilline - Śro Lip 02, 2008 22:46

| Off-Topic: | 	 		   	  | gratis napisał/a: | 	 		  | P.S Asaurus, czy zamierzaszwprowadzić swoje linki/smycze w powszechny obieg?   | 	  

Też sie na nią patrzyłam z zainteresowaniem, strasznie mi sie podobała, ale najpierw wypadało by psa sobie załatwić...      |   
												 AngelsDream - Czw Lip 03, 2008 00:30

Chwalimy się!

| 

|  

|