Archiwum - Psiaki XX
jokada - Nie Maj 24, 2015 17:55
Ja mogę ALTO polecic. My co prawda na rally-o łazimy, ale przeczkole też prowadzą.
Mi prowadzące podeszły, jako ludzie, atmosfera i wiedza.
babyduck - Nie Maj 24, 2015 19:57
Ja też Alto polecam. Kładą duży nacisk na socjalizację, inaczej niż Baritus kiedyś.
Prowadzące są wspaniałe. Zachwyciły mnie swoim podejściem do mnie (nie do psa ) na pierwszych zajęciach. A na kolejnych podejściem do psa - szukały metody odpowiedniej dla Negry, aby osiągnąć założony cel. Nic nie było na siłę. Mają duże doświadczenia z psami o przeróżnych charakterach, łatwych i trudnych.
Myślę, że śmiało możesz się wybrać, nawet żeby tylko popatrzeć i zadać kilka pytań.
wilczek777 - Nie Maj 24, 2015 20:58
Pół godziny na telefonie z hodowcą - a wczoraj jeszcze się wściekałam, że nie zobaczyliśmy szczeniaków i że jest czarna d...
Już coś więcej wiem, oczka otwarło 5 na 7 szczeniaków. No i powoli widać które są krótkowłose które nie Widać mocno różnice w reakcjach na bodźce ale to jeszcze nie jest miarodajne.
Nie mogę się doczekać macania.
Sorgen - Nie Maj 24, 2015 21:56
Będziesz macać coś swojego?
wilczek777 - Nie Maj 24, 2015 22:07
Sorgen dziwnie to zabrzmiało haha Czort wie czy któreś będzie moje. Ale macania szczeniaków nigdy nie odmówię Na ten moment to pełzaki małe ledwo się gapić zaczęły - lubię ten moment po 5 tygodniu
noovaa - Nie Maj 24, 2015 22:12
https://www.facebook.com/...302363239956147
Nie mam warunków i mąż się nie zgadza ...... Nie mam warunków i mąż się nie zgadza ...... Nie mam warunków i mąż się nie zgadza ...... Nie mam warunków i mąż się nie zgadza ...... Nie mam warunków i mąż się nie zgadza ...... Nie mam warunków i mąż się nie zgadza ...... Nie mam warunków i mąż się nie zgadza ...... Nie mam warunków i mąż się nie zgadza ...... Nie mam warunków i mąż się nie zgadza ......
to nie działa ratunku!
Lama - Pon Maj 25, 2015 08:59
Mój Synuś w wieku 20 dni:
Drakul waży już 2,65 kg. Będzie czołgiem.;) Ma trochę za ciemny pyszczek, ale ideału nie znajdę - inny szczyl ma wyraźne podpalanie na pycholu, tyle że jest drobny. Najważniejsze, że rodzice są przebadani "na wszystko", z linii długożyjącej, bez choróbsk w rodowodzie. I że już się zabujałam.;)
wilczek777 - Pon Maj 25, 2015 09:21
Lama jakby nie był taki czarny to by się nie nazywał Drakul Nawet jakby chłopak zrobił się zielony to i tak przepadłaś z tego co widzę Miłość
agacia - Pon Maj 25, 2015 09:48
Lama, śliczny
A ja przestawiłam sukę z Incurinu na Propalin. Mam nadzieję, że będzie działał równie skutecznie i będzie mogła dostawać mniejszą dawkę jak 3 razy dziennie, bo trochę to upierdliwe. Mam nadzieję, że na Propalinie sierść jej wróci do normy, bo po tych hormanach to jakaś masakra się jej zrobiła i sierść przestała jej i wypadać i rosnąć, jest szorstka, a podszerstek ma tylko na łopatkach i na udach Znajomy wet mi mówił, że miał kiedyś sukę na incurinie, której sierść nie odrosła po goleniu do zabiegu.
noovaa - Pon Maj 25, 2015 09:53
Lama, cudny jest
Lama - Pon Maj 25, 2015 10:10
Dzięki, dzięki, jest najpiękniejszy.
Trochę mi dziwno patrzeć na jego zadek, bo już się nastawiłam na naturalnego dobermana, no ale jakoś ten brak ogona i stojące uszy przeżyję.
Poza tym już mam umówione zajęcia psiego przedszkola i lekcję handlingu u pani, która specjalizuje się w dobermanach, więc rzeczywiście - nie przeszkadzałoby mi nawet, gdyby mały zmienił kolor na różowy.;)
Mika29 - Pon Maj 25, 2015 19:35
jokada, babyduck, dziękuje za odpowiedź. A gdzie konkretnie odbywają się szkolenia? I orientujecie się może w cenach?
I czy może ktoś uczęszczał do animagu?
wilczek777 - Pon Maj 25, 2015 19:38
Mika29 nie uczęszczałam ale znam opinie i warto tam iść - dowiedz się kto aktualnie prowadzi przedszkolaki.
Mika29 - Pon Maj 25, 2015 19:47
wilczek777, na stronie napisane jest, że Patrycja Sztukarewska i Alexandra Bulder ale mogłam coś pokręcić
noovaa - Pon Maj 25, 2015 21:10
https://www.youtube.com/w...eature=youtu.be - Lilo, pies który już prawie nie boi się swojego domu
|
|
|