To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki XIII

sachma - Sob Cze 02, 2012 15:46

hehe już znalazłam, tylko że oczywiście jak zawsze za szybko :| szukam mu tymczasu ale coś czarno to widzę... :roll:

nie chce któraś z was przetrzymać mi max do września pudla ? zapłacę za opiekę, weta i karmę itd...

falka - Sob Cze 02, 2012 18:17

sachma, ja mogę - podam Ci nr telefonu na pw jak coś to dzwoń obgadamy.
sachma - Sob Cze 02, 2012 19:27

dzięki bardzo :)
Journey - Sob Cze 02, 2012 22:45

W razie potrzeby i u nas znalazłoby się miejsce :wink:
sachma - Nie Cze 03, 2012 00:54

pokażę wam jakie cudo znalazłam pod Poznaniem :

Seba się śmiał że będziemy mieli sraczkowatego psa :lol:

co prawda najpierw będzie miała go falka ;) za co jeszcze raz jej dziękuje :)

Powiem wam, że fajnie mieć temat na dogo, dziewczyna zajmująca się tym psem kojarzyła Lennego z dogo :lol1: nie było potrzeby wizyty przed i po adopcyjnej, ucieszyła się że do mnie idzie bo temat Lennego podczytuje więc będzie wiedziała co się dzieje u tego psa :) w ogóle poszło bez ankiet i takich innych, powiedziałam że jestem na niego zdecydowana, wyjaśniłam sytuację i powiedziałam że nie chce żeby na nas tam czekał i gnił tylko żeby był bezpieczny i już wiem że mi go do Poznania dostarczą, a z poznania to już tylko 300km więc sobie go dowiozę :]

yoshi - Nie Cze 03, 2012 02:01

cudny! nie dziwie się waszej decyzji :wink:
falka - Nie Cze 03, 2012 10:22

Journey, sachma ma do mnie dużo bliżej :)
sachma, czyli transport już jest ustalony? o to się najbardziej martwiłam!
Czesio, kolega nadchodzi :mrgreen:

sachma - Nie Cze 03, 2012 11:36

falka, tak jak mówiłam, jesteśmy nienormalni i jedziemy po niego do Poznania, bo ja nie chcę żeby czekał w takich warunkach (czysto ma, ale co z tego jak do jedzenia tylko raz w tyg ma karmę - kiedy przyjeżdżają wolontariuszki, a tak stary chleb i ziemniaki...) nie chcę żeby się rozchorował. Transport jakoś w tym tyg, tylko jeszcze muszę z TŻ ustalić, a wczoraj był na kawalerskim, jeszcze jest pijany, więc wieczorem ustalimy..
Nashi - Nie Cze 03, 2012 12:52

sachma, jest przepiękny, ma uroczą mordkę. :] Gratulacje dla psiaka i dla Was!
Ostatnio chodzi za mną pies, w przenośni oczywiście. Niestety, póki co w sferze marzeń, ale czekam, może mieszkanie w końcu zmienimy i może się uda... Tyle psiaków czeka na adopcje. :(

sachma - Nie Cze 03, 2012 14:39

zdjęcia z dziś :) z telefonu więc małe ;)

już go zabrały, jest bezpieczny. i jest większy niż myślałam XD ale tak to jest jak wielkość opisuje osoba zajmująca się dużymi psami XD

teraz jeszcze musimy mu wymyślić jakieś imię, a to trudne, bo wszystkie z literką R odpadają, mam wadę wymowy i ciężko mi wymówić takie imiona :/

http://www.youtube.com/wa...eature=youtu.be

wiem już że lubi psy i koty, ładnie jeździ autem i bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem ;)

Nakasha - Nie Cze 03, 2012 16:40

wow, gratuluję!! Super, że będzie u Was. :) :) :)

No i jest nawet ładny, chociaż mały. :P 8) On będzie większy od Lennego tak?

PALATINA - Nie Cze 03, 2012 18:07

Lubię taką kolorystykę!
Jest śliczny! :serducho:
Gratuluję!

satanka666 - Nie Cze 03, 2012 18:18

sachma, gratki! śliczny jest :mrgreen:
sachma - Nie Cze 03, 2012 19:27

Nakasha napisał/a:
On będzie większy od Lennego tak?

prawdopodobnie tak, chociaż dziewczyny mówiły że ta która jest z nim na fotach i filmiku jest bardzo niska więc pies może się wydawać większy niż w rzeczywistości ;) na żywo go dopiero zobaczymy i będzie można coś powiedzieć ;)

kolor jest wybitnie nie w naszym guście ;) ale nie o to nam chodziło, chcieliśmy psa młodego i energicznego w typie pudla, reszta nie grała roli - kolor ten określany jest przez Sebę sraczkowatym :P co nie zmienia faktu że pies nam się bardzo podoba, jasne że czarny byłby ładniejszy :P ale nie dla wyglądu się na niego zdecydowaliśmy ;)

Oli - Nie Cze 03, 2012 19:51

sachma, sraczka może mieć różny kolor :P (sama nie wierzę, że to napisałam :lol: )