Archiwum - Psiaki XIII
sachma - Sob Cze 02, 2012 15:46
hehe już znalazłam, tylko że oczywiście jak zawsze za szybko szukam mu tymczasu ale coś czarno to widzę...
nie chce któraś z was przetrzymać mi max do września pudla ? zapłacę za opiekę, weta i karmę itd...
falka - Sob Cze 02, 2012 18:17
sachma, ja mogę - podam Ci nr telefonu na pw jak coś to dzwoń obgadamy.
sachma - Sob Cze 02, 2012 19:27
dzięki bardzo
Journey - Sob Cze 02, 2012 22:45
W razie potrzeby i u nas znalazłoby się miejsce
sachma - Nie Cze 03, 2012 00:54
pokażę wam jakie cudo znalazłam pod Poznaniem :
Seba się śmiał że będziemy mieli sraczkowatego psa
co prawda najpierw będzie miała go falka za co jeszcze raz jej dziękuje
Powiem wam, że fajnie mieć temat na dogo, dziewczyna zajmująca się tym psem kojarzyła Lennego z dogo nie było potrzeby wizyty przed i po adopcyjnej, ucieszyła się że do mnie idzie bo temat Lennego podczytuje więc będzie wiedziała co się dzieje u tego psa w ogóle poszło bez ankiet i takich innych, powiedziałam że jestem na niego zdecydowana, wyjaśniłam sytuację i powiedziałam że nie chce żeby na nas tam czekał i gnił tylko żeby był bezpieczny i już wiem że mi go do Poznania dostarczą, a z poznania to już tylko 300km więc sobie go dowiozę
yoshi - Nie Cze 03, 2012 02:01
cudny! nie dziwie się waszej decyzji
falka - Nie Cze 03, 2012 10:22
Journey, sachma ma do mnie dużo bliżej
sachma, czyli transport już jest ustalony? o to się najbardziej martwiłam!
Czesio, kolega nadchodzi
sachma - Nie Cze 03, 2012 11:36
falka, tak jak mówiłam, jesteśmy nienormalni i jedziemy po niego do Poznania, bo ja nie chcę żeby czekał w takich warunkach (czysto ma, ale co z tego jak do jedzenia tylko raz w tyg ma karmę - kiedy przyjeżdżają wolontariuszki, a tak stary chleb i ziemniaki...) nie chcę żeby się rozchorował. Transport jakoś w tym tyg, tylko jeszcze muszę z TŻ ustalić, a wczoraj był na kawalerskim, jeszcze jest pijany, więc wieczorem ustalimy..
Nashi - Nie Cze 03, 2012 12:52
sachma, jest przepiękny, ma uroczą mordkę. Gratulacje dla psiaka i dla Was!
Ostatnio chodzi za mną pies, w przenośni oczywiście. Niestety, póki co w sferze marzeń, ale czekam, może mieszkanie w końcu zmienimy i może się uda... Tyle psiaków czeka na adopcje.
sachma - Nie Cze 03, 2012 14:39
zdjęcia z dziś z telefonu więc małe
już go zabrały, jest bezpieczny. i jest większy niż myślałam XD ale tak to jest jak wielkość opisuje osoba zajmująca się dużymi psami XD
teraz jeszcze musimy mu wymyślić jakieś imię, a to trudne, bo wszystkie z literką R odpadają, mam wadę wymowy i ciężko mi wymówić takie imiona
http://www.youtube.com/wa...eature=youtu.be
wiem już że lubi psy i koty, ładnie jeździ autem i bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem
Nakasha - Nie Cze 03, 2012 16:40
wow, gratuluję!! Super, że będzie u Was.
No i jest nawet ładny, chociaż mały. On będzie większy od Lennego tak?
PALATINA - Nie Cze 03, 2012 18:07
Lubię taką kolorystykę!
Jest śliczny!
Gratuluję!
satanka666 - Nie Cze 03, 2012 18:18
sachma, gratki! śliczny jest
sachma - Nie Cze 03, 2012 19:27
Nakasha napisał/a: | On będzie większy od Lennego tak? |
prawdopodobnie tak, chociaż dziewczyny mówiły że ta która jest z nim na fotach i filmiku jest bardzo niska więc pies może się wydawać większy niż w rzeczywistości na żywo go dopiero zobaczymy i będzie można coś powiedzieć
kolor jest wybitnie nie w naszym guście ale nie o to nam chodziło, chcieliśmy psa młodego i energicznego w typie pudla, reszta nie grała roli - kolor ten określany jest przez Sebę sraczkowatym co nie zmienia faktu że pies nam się bardzo podoba, jasne że czarny byłby ładniejszy ale nie dla wyglądu się na niego zdecydowaliśmy
Oli - Nie Cze 03, 2012 19:51
sachma, sraczka może mieć różny kolor (sama nie wierzę, że to napisałam )
|
|
|