Archiwum - Koty vol. IV
klauduska - Pią Wrz 28, 2012 16:19
nezu, chyba raczej aniołem
ja przecież chcę, żeby koty domy poznajdywały sobie
Raja:
PALATINA - Pią Wrz 28, 2012 16:34
Ja sobie tak przeglądam zdjęcia kotów w necie (od wczoraj), bo może któryś zachwyci mnie tak, że będę wiedziała, że to TEN i dylemat, czy bierzemy kota czy nie, będzie rozwiązany.
Widziałam dziś już chyba setkę zdjęć i żadne mnie nie poruszyło za serce.
Jestem chyba jakoś wyjątkowo nieczuła.
Śliczne są, ale nic więcej.
Znacznie łatwiej jest mi się zakochać w zdjęciu psa.
Do psów cały czas czuję większą chemię.
Ninek - Pią Wrz 28, 2012 16:46
PALATINA, ja tam sie za nieczułą nie uważam, ale też dotąd zakochałam sie w jednym kocie ze zdjęcia Wiele mi sie podoba, itp, ale tak żebym chciała na stałe to był tylko jeden z JoKota, piękny whiskasik, już w nowym domku na szczęście.
klauduska - Pią Wrz 28, 2012 17:02
Oprócz JoKota jest jeszcze mnóstwo innych fundacji/organizacji, gdzie można spróbować znaleźć wymarzonego kota
Ja ze zdjęcia nie zakochałam się na razie w żadnym
A jeśli chodzi o kota w typie SIB, to..: http://forum.miau.pl/view...p?f=13&t=141630 . Nie chciało mi się wątku czytać, bo za długi, ale nie rozumiem czemu on nadal domu szuka, bo śliczny jest..
Ninek - Pią Wrz 28, 2012 17:06
Ja tam na razie za żadne skarby bym sie nie wrobiła w kota na stałe. Po swoich zarazach mam dość na długi czas
klauduska - Pią Wrz 28, 2012 17:11
A ja już sobie kompletnie nie wyobrażam, żeby kota nie mieć
Ninek - Pią Wrz 28, 2012 17:13
klauduska napisał/a: | A ja już sobie kompletnie nie wyobrażam, żeby kota nie mieć |
Jakbyś miała dwa sikające po całym domu to byś sobie wyobrażała Ba, ja marze o tym, żeby ich nie było. Jak na złość zostały nam dwie najgorsze france, a dwie cudowne kotki odeszły przedwcześnie.
PALATINA - Pią Wrz 28, 2012 17:51
Zmieniam zdanie.
Zakochałam się.... jednak...
http://forum.miau.pl/view...p?f=13&t=146489
klauduska - Pią Wrz 28, 2012 17:52
PALATINA, no to dawaj ! staraj się o adopcję !!
mnie też on zasłodził, jak fotki zobaczyłam za 1. razem
PALATINA - Pią Wrz 28, 2012 20:28
Tak sobie cały czas oglądam i o dziwo podobają mi się też czarne, krótkowłose koty, o jasnych oczach.
Tylko taki kot mi nie pasuje do wystroju mieszkania!
Tzn. będziemy po remoncie urządzać się tak, żeby ewentualny dywan (jeśli się na takowy zdecydujemy) był w kolorze zwierząt - Czytaj inaczej zwierzęta powinny być w podobnych kolorach. Na razie moje suki i Racuch są podobne - "biało-szare".
Czarny by się już znacząco wyróżniał, tzn. czarne kłaki. Teraz nie umiem powiedzieć, czy latające futro jest kocie, czy psie.
Mojemu mężowi się rudy nie podoba.
On by wolał dymnego.
klauduska - Pią Wrz 28, 2012 20:57
PALATINA, miałam koty we wszystkich kolorach. Ja tam żadnych włosów nie widzę do tej pory
No chyba, że na czarnych spodniach i na białej bluzce, ale takie rzeczy to rzadko noszę
Ninek - Pią Wrz 28, 2012 21:00
Właśnie ze względu na sierść chciałabym sphinxa Całe życie mam koty (od 3-go roku życia) i troche mi sie przejadło obieranie sie non stop z kilogramów sierści. Połowa zawartości mojej szafy jest i będzie czarna
PALATINA - Pią Wrz 28, 2012 21:09
Moi rodzice mają beżowego kota i WSZYSTKO jest w jego włosach.
Mają też psa w tym samym kolorze i psiej sierści aż tyle nie ma.
PALATINA - Pią Wrz 28, 2012 21:54
Foteczki z ostatniej chwili:
Nasza nowa tablica:
katasza - Pią Wrz 28, 2012 23:49
Ja tez nie chcialabym juz kota. Kocham moje potwory, ale rzadko z nimi jestem bo mieszkaja z rodzicami a i tak mam ich dosc. Loki tez siura po domu, wszedzie lata siersc. W herbacie, na kanapce, na kotlecie. Moje koty sa oczywiscie najcudowniejsze na swiecie, ale nie chce juz wiecej nigdy kotow. To bardziej meczace i absorbujace zwierzeta od psow.
|
|
|