To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Koty vol. IV

klauduska - Pią Wrz 28, 2012 16:19

nezu, chyba raczej aniołem :twisted:
ja przecież chcę, żeby koty domy poznajdywały sobie :)
Raja:

PALATINA - Pią Wrz 28, 2012 16:34

Ja sobie tak przeglądam zdjęcia kotów w necie (od wczoraj), bo może któryś zachwyci mnie tak, że będę wiedziała, że to TEN i dylemat, czy bierzemy kota czy nie, będzie rozwiązany.
Widziałam dziś już chyba setkę zdjęć i żadne mnie nie poruszyło za serce.
Jestem chyba jakoś wyjątkowo nieczuła. :roll:
Śliczne są, ale nic więcej.

Znacznie łatwiej jest mi się zakochać w zdjęciu psa.
Do psów cały czas czuję większą chemię.

Ninek - Pią Wrz 28, 2012 16:46

PALATINA, ja tam sie za nieczułą nie uważam, ale też dotąd zakochałam sie w jednym kocie ze zdjęcia :P Wiele mi sie podoba, itp, ale tak żebym chciała na stałe to był tylko jeden z JoKota, piękny whiskasik, już w nowym domku na szczęście.
klauduska - Pią Wrz 28, 2012 17:02

Oprócz JoKota jest jeszcze mnóstwo innych fundacji/organizacji, gdzie można spróbować znaleźć wymarzonego kota :)
Ja ze zdjęcia nie zakochałam się na razie w żadnym :)

A jeśli chodzi o kota w typie SIB, to..: http://forum.miau.pl/view...p?f=13&t=141630 :D . Nie chciało mi się wątku czytać, bo za długi, ale nie rozumiem czemu on nadal domu szuka, bo śliczny jest..

Ninek - Pią Wrz 28, 2012 17:06

Ja tam na razie za żadne skarby bym sie nie wrobiła w kota na stałe. Po swoich zarazach mam dość na długi czas :?
klauduska - Pią Wrz 28, 2012 17:11

A ja już sobie kompletnie nie wyobrażam, żeby kota nie mieć :D
Ninek - Pią Wrz 28, 2012 17:13

klauduska napisał/a:
A ja już sobie kompletnie nie wyobrażam, żeby kota nie mieć :D

Jakbyś miała dwa sikające po całym domu to byś sobie wyobrażała ;) Ba, ja marze o tym, żeby ich nie było. Jak na złość zostały nam dwie najgorsze france, a dwie cudowne kotki odeszły przedwcześnie.

PALATINA - Pią Wrz 28, 2012 17:51

Zmieniam zdanie.
Zakochałam się.... jednak... :serducho:

http://forum.miau.pl/view...p?f=13&t=146489

klauduska - Pią Wrz 28, 2012 17:52

PALATINA, no to dawaj :D ! staraj się o adopcję !!
mnie też on zasłodził, jak fotki zobaczyłam za 1. razem :)

PALATINA - Pią Wrz 28, 2012 20:28

Tak sobie cały czas oglądam i o dziwo podobają mi się też czarne, krótkowłose koty, o jasnych oczach.
Tylko taki kot mi nie pasuje do wystroju mieszkania! :lol:
Tzn. będziemy po remoncie urządzać się tak, żeby ewentualny dywan (jeśli się na takowy zdecydujemy) był w kolorze zwierząt - Czytaj inaczej zwierzęta powinny być w podobnych kolorach. Na razie moje suki i Racuch są podobne - "biało-szare".
Czarny by się już znacząco wyróżniał, tzn. czarne kłaki. Teraz nie umiem powiedzieć, czy latające futro jest kocie, czy psie. :]

Mojemu mężowi się rudy nie podoba. :cry:
On by wolał dymnego. :roll:

klauduska - Pią Wrz 28, 2012 20:57

PALATINA, miałam koty we wszystkich kolorach. Ja tam żadnych włosów nie widzę do tej pory ;)
No chyba, że na czarnych spodniach i na białej bluzce, ale takie rzeczy to rzadko noszę ;)

Ninek - Pią Wrz 28, 2012 21:00

Właśnie ze względu na sierść chciałabym sphinxa :P Całe życie mam koty (od 3-go roku życia) i troche mi sie przejadło obieranie sie non stop z kilogramów sierści. Połowa zawartości mojej szafy jest i będzie czarna :P
PALATINA - Pią Wrz 28, 2012 21:09

Moi rodzice mają beżowego kota i WSZYSTKO jest w jego włosach.
Mają też psa w tym samym kolorze i psiej sierści aż tyle nie ma. :roll:

PALATINA - Pią Wrz 28, 2012 21:54

Foteczki z ostatniej chwili: :wink:

Nasza nowa tablica: :D

katasza - Pią Wrz 28, 2012 23:49

Ja tez nie chcialabym juz kota. Kocham moje potwory, ale rzadko z nimi jestem bo mieszkaja z rodzicami a i tak mam ich dosc. Loki tez siura po domu, wszedzie lata siersc. W herbacie, na kanapce, na kotlecie. Moje koty sa oczywiscie najcudowniejsze na swiecie, ale nie chce juz wiecej nigdy kotow. To bardziej meczace i absorbujace zwierzeta od psow.