To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Koty vol. III

L. - Wto Cze 28, 2011 23:27

szyszula, łał ;D dla mnie zmiana genialna ;)
Nakasha - Śro Cze 29, 2011 10:55

szyszula, a próbowałaś kupić mu laserek. :D ?
szyszula - Śro Cze 29, 2011 11:50

Nakasha, właśnie nie, ale chyba kupię, bo na razie zupełnie przypadkowo zauważyłam, że gania za latarką :D ostatnio nam prąd wyłączyli i chodziłam po domu z latarką, to ten jak głupi za nią po ścianach skakał :lol:
Nakasha - Śro Cze 29, 2011 12:58

Nasze jak ganiają za laserkiem, to skaczą po wszystkim - po ścianach, stołach, półkach, nie ważne co leży na drodze, zostanie stratowane. :lol: Żadna pluszowa myszka się nie umywa do laserka. :lol:
L. - Śro Cze 29, 2011 16:13

ja się boje laserów i nie czuję potrzeby kupowania mojemy kotu tego jako zabawki.
za dużo się naczytałam o psach i kotach, które tak się uwarunkowały na taką zabawe (fakt, że miały jeszcze inne głębsze problemy), że potem ganiały za promykami słonca wpadającymi przez żaluzje czy odbijającymi się na podwórku od okna do upadłego - nie mogły przestać za tym ganiać chociaż opadały z sił. z takimi zwierzętami trudno było funkcjonować, bo byle co a one dostawały szaleju. a odczulanie trochę trwało i wymagało więcej czasu i poświęcenia niż siedzenie i machanie światełkiem :wink:
ale co kto woli.

furburger - Śro Cze 29, 2011 17:51

u mnei za laserem to dzieci biegają hahaha ;D
Nakasha - Śro Cze 29, 2011 19:51

No nie wiem, mi przez 11 lat się nie udało w taki sposób wpłynąć na psychikę naszych kotów. ;)
szyszula - Śro Cze 29, 2011 22:27

to ja już nie wiem w końcu. może więcej opinii? bo nie chcę kota wariata, tylko chcę mu sprawić przyjemność. na razie jeszcze mi nie zdurniał, prędzej patrzy się z politowaniem na mnie :lol: ogólnie najwięcej ruchu daje mu polowanie na muchy, z czego wszyscy są zadowoleni. :D jak raz nam uciekł (nie wiem czy tu pisałam), to z 10 w domu mieliśmy muszysk. rano wstał i już żadnej :D
Anonymous - Śro Cze 29, 2011 22:55

ja mam, koty uwielbiają, nie są nienormalne, nie mylą małej kuleczki z promieniami słonecznymi. nie ma co popadać w paranoję..
szyszula - Śro Cze 29, 2011 23:46

to trzeba się przymierzyć do zakupu. ;)
L. - Czw Cze 30, 2011 12:09

Muffin.

H. - Czw Cze 30, 2011 12:25

L., piękny, uwielbiam go :serducho:
http://s890.photobucket.c...current=7-1.jpg dobre :mrgreen:

Vaco - Czw Cze 30, 2011 12:32

jakie piiijeeekne roode fotro :serducho:
Naciol - Czw Cze 30, 2011 14:22

L., cudny jest. Rude najlepsze:)
szyszula - Czw Cze 30, 2011 14:29