Archiwum - Psiaki vol. IV
Oli - Pon Mar 30, 2009 08:54
Jest - podkłady seni czy jakieś inne podkłady chłonne dostępne w aptekach.
marhef - Pon Mar 30, 2009 09:11
Oli, dzięki, nie pomyślałam o tym
AngelsDream - Pon Mar 30, 2009 13:19
marhef, przy szczeniakach świetnie się sprawdza, więc myślę, że przy takim psiaku też pomoże. Doradzam zakup na Allegro - wychodzi dużo taniej.
idaa - Pon Mar 30, 2009 14:37
To i mi poradźcie. Mój pies cały czas przewraca miskę z wodą. Ma teraz taką metalową, szerszą u dołu. I tę też nauczył się przewracać. Sama nie wiem co mam z tym fantem zrobić. Przymurować do podłoża, czy jak? Ostatnio nie dość, że ją przewrócił, to jeszcze zaniósł do budy i zakopał w słomie
indiana jones - Pon Mar 30, 2009 15:23
Może po prostu daj mu ją i weź inną na wode
Tygrys - Pon Mar 30, 2009 21:34
Dasz radę może na budzie czy na ścianie zrobić coś takiego? to chyba spełniłoby zadanie najlepiej.
idaa - Pon Mar 30, 2009 22:08
indiana jones napisał/a: | Może po prostu daj mu ją i weź inną na wode |
Przy pierwszej misce wyszłam z takiego samego założenia i dlatego kupiłam drugą . Teraz ciąga dwie na wodę i jedną na karmę . Miski wciąga do budy, raz nawet jedną zakopał Tygrys napisał/a: | Dasz radę może na budzie czy na ścianie zrobić coś takiego? to chyba spełniłoby zadanie najlepiej. |
To ciekawy pomysł. Pomyślę. Takie rusztowanie można by było może zrobić. Tylko miskę musiałabym zmienić na zwężającą się.
A tak na koniec coś na pocieszenie. Wiosna idzie - pies wyrzucił słomę z budy
Anonymous - Wto Mar 31, 2009 22:57
co to za rasa to szare? czy to fotoszop?
http://www.smog.pl/txt_gf...sze_psy_swiata/
AngelsDream - Wto Mar 31, 2009 23:02
aga, wilczarze irlandzkie.
agacia - Wto Mar 31, 2009 23:58
Te na pierwszym zdjeciu mi przypominaja leonbergery. A reszta to wilczarze,ale to zdjecie z tym psem i pania na fotelu to mi sie wydaje troche oszukane
Asaurus - Śro Kwi 01, 2009 00:40
idaa, daj mu jakąś zabawkę, przedmioty, które mógłby zanosić sobie do budy. Daj mu zajęcie, poświęć więcej czasu może. Najpierw zastanów się czemu zanosi te miski do budy a nie tylko kombinuj jak lepiej je przytwierdzić, bo on mając dużo wolnego czasu i tak znajdzie sposób aby je oderwać od ściany. Poszukaj przyczyny problemu a nie tylko łataj objawy.
AngelsDream - Śro Kwi 01, 2009 11:15
babyduck - Śro Kwi 01, 2009 12:00
http://s311.photobucket.c...09_03_31_05.jpg - Łaaaa, piękna fotka. Angels, ślicznie Ci w tych ogonkach.
Tygrys - Śro Kwi 01, 2009 12:17
Czy ktoś mi może powiedzieć, czy bajka krążąca o tym, żeby nie pozwalać kłaść psu głowy na kolanach i opierać głowy na kolanie podczas głaskania jak w wypadku angels i zdjęcia
bo pies pokazuje że jest ważniejszy niż Pan to prawda czy nie?
AngelsDream - Śro Kwi 01, 2009 12:38
Tygrys, eeee.... Mit? Poza tym trochę, co innego, jak pies się narzuca, a co innego, jak ja mu wręcz wydaję polecenie, że ma tak zrobić.
|
|
|