To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki vol. IV

Oli - Pon Mar 30, 2009 08:54

Jest - podkłady seni czy jakieś inne podkłady chłonne dostępne w aptekach. :wink:
marhef - Pon Mar 30, 2009 09:11

Oli, dzięki, nie pomyślałam o tym :)
AngelsDream - Pon Mar 30, 2009 13:19

marhef, przy szczeniakach świetnie się sprawdza, więc myślę, że przy takim psiaku też pomoże. Doradzam zakup na Allegro - wychodzi dużo taniej.
idaa - Pon Mar 30, 2009 14:37

To i mi poradźcie. Mój pies cały czas przewraca miskę z wodą. Ma teraz taką metalową, szerszą u dołu. I tę też nauczył się przewracać. Sama nie wiem co mam z tym fantem zrobić. Przymurować do podłoża, czy jak? Ostatnio nie dość, że ją przewrócił, to jeszcze zaniósł do budy i zakopał w słomie :roll:
indiana jones - Pon Mar 30, 2009 15:23

Może po prostu daj mu ją i weź inną na wode :D
Tygrys - Pon Mar 30, 2009 21:34

Dasz radę może na budzie czy na ścianie zrobić coś takiego? to chyba spełniłoby zadanie najlepiej.
idaa - Pon Mar 30, 2009 22:08

indiana jones napisał/a:
Może po prostu daj mu ją i weź inną na wode

Przy pierwszej misce wyszłam z takiego samego założenia i dlatego kupiłam drugą :lol: . Teraz ciąga dwie na wodę i jedną na karmę :lol: . Miski wciąga do budy, raz nawet jedną zakopał :lol:
Tygrys napisał/a:
Dasz radę może na budzie czy na ścianie zrobić coś takiego? to chyba spełniłoby zadanie najlepiej.

To ciekawy pomysł. Pomyślę. Takie rusztowanie można by było może zrobić. Tylko miskę musiałabym zmienić na zwężającą się.

A tak na koniec coś na pocieszenie. Wiosna idzie - pies wyrzucił słomę z budy :lol:

Anonymous - Wto Mar 31, 2009 22:57

co to za rasa to szare? czy to fotoszop?
http://www.smog.pl/txt_gf...sze_psy_swiata/

AngelsDream - Wto Mar 31, 2009 23:02

aga, wilczarze irlandzkie.
agacia - Wto Mar 31, 2009 23:58

Te na pierwszym zdjeciu mi przypominaja leonbergery. A reszta to wilczarze,ale to zdjecie z tym psem i pania na fotelu to mi sie wydaje troche oszukane :wink:
Asaurus - Śro Kwi 01, 2009 00:40

idaa, daj mu jakąś zabawkę, przedmioty, które mógłby zanosić sobie do budy. Daj mu zajęcie, poświęć więcej czasu może. Najpierw zastanów się czemu zanosi te miski do budy a nie tylko kombinuj jak lepiej je przytwierdzić, bo on mając dużo wolnego czasu i tak znajdzie sposób aby je oderwać od ściany. Poszukaj przyczyny problemu a nie tylko łataj objawy.
AngelsDream - Śro Kwi 01, 2009 11:15

babyduck - Śro Kwi 01, 2009 12:00

http://s311.photobucket.c...09_03_31_05.jpg - Łaaaa, piękna fotka. Angels, ślicznie Ci w tych ogonkach.
Tygrys - Śro Kwi 01, 2009 12:17

Czy ktoś mi może powiedzieć, czy bajka krążąca o tym, żeby nie pozwalać kłaść psu głowy na kolanach i opierać głowy na kolanie podczas głaskania jak w wypadku angels i zdjęcia

bo pies pokazuje że jest ważniejszy niż Pan to prawda czy nie?

AngelsDream - Śro Kwi 01, 2009 12:38

Tygrys, eeee.... Mit? Poza tym trochę, co innego, jak pies się narzuca, a co innego, jak ja mu wręcz wydaję polecenie, że ma tak zrobić. ^^