Archiwum - Psiaki vol. V
AngelsDream - Pią Lip 17, 2009 21:52
LunacyFringe, jak ona ma chęci, to od razu wyklikaj patrzenie. Znajoma ma na zdanie wyklikane: Popatrz pani w oczy z miłością.
LunacyFringe - Pią Lip 17, 2009 22:01
AngelsDream, dobre
AngelsDream - Pią Lip 17, 2009 22:07
LunacyFringe, wiesz jaki to daje efekt?
Polecam!
Anonymous - Pią Lip 17, 2009 22:40
fauka, a jak ajs? dalej jest taki problemowy?
Fauka - Sob Lip 18, 2009 09:32
aga, w stosunku do psów nie, bez Larego żyć nie może a na dworzu nie rzuca się na psy, naprawdę drugi pies działa mu na dobre a nawet jeść zaczął
Gorzej z ludźmi, o ilemnie nie ugryzie (obserwuję go zawsze kiedy nim się zajmuję) tak na domowników potrafi chulać... przestalam się tym przejmować bo mówię jak mają z nim postępować a one swoje więc mnie to już nie obchodzi, niech je gryzie. Ważne że nie gryzie mnie
Strasznie żałuję że go zmarnowałam, gdybym z nim za młodu poszła na szkolenie to byłby to pies idealny do sportu i szkolenia, szybko się uczy i bardzi chętnie, okropnie mi z tym że nie wykorzystałam jgo potencjału bo przy nim Lary to bezmózg.
Jeszcze obozowo:
Pierwszy dzień, Lary to najciemniejszy labek w niebieskiej obroż, był rozpoznawalny
W wodzie z Jagą
LunacyFringe - Sob Lip 18, 2009 09:50
A ile powinno być dziennie sesji takich około 5 minutowych ?
Anonymous - Sob Lip 18, 2009 09:54
fauka, to może warto spróbować z jakimś szkoleniem, jeżeli faktycznie ma potencjał?
AngelsDream - Sob Lip 18, 2009 10:13
LunacyFringe, kilka?
LunacyFringe - Sob Lip 18, 2009 10:18
AngelsDream, kilka czyli 4 czy kilka czyli 10
AngelsDream - Sob Lip 18, 2009 10:39
LunacyFringe, od 3 do 10? Zależy od twoich chęci i chęci psa.
LunacyFringe - Sob Lip 18, 2009 10:42
Teraz to mam takie chęci, że mogłabym co chwilę Mila zreszta też się nie nudzi.
Chyba juz nawet zrozumiała, że kliknięcie oznacza nagrodę, bo jak klikam to od razu szuka, juz nawet dłużej mogę przeciągnąć to patrzenie To chyba jest jednak dla niej metoda, dzięki za tą poradę
Fauka - Sob Lip 18, 2009 11:07
aga, on ma już 6 lat, niestety na szkolenie nie przyjmują takich psów, przynajmniej JB nie przyjmuje
Oli - Sob Lip 18, 2009 13:28
| AngelsDream napisał/a: | Ja bym dawała smaki na krześle, a nie po zejściu na podłogę. | Ta kobieta tak robiła chyba po to by pies zszedł z krzesła.
Tess - Sob Lip 18, 2009 14:02
Ta kobieta robiła tak, żeby pies załapał, że ma wchodzić na krzesło, a nie na nim stać.
My właśnie się pakujemy, za godzinę jedziemy na obóz. Celar i Bez chodzą w kółko i się niecierpliwią.
AngelsDream - Sob Lip 18, 2009 14:21
Dlatego kliker jest tak genialny, bo można dostosować do każdego psa. Baaj np. najpierw musi się nauczyć na czymś stać, żeby na to wejść. Jakkolwiek dziwnie to nie brzmi.
Napisałam do szkoleniowca w sprawie stosunku psa do kota i okazało się, że mam samca z instynktem tacierzyńskim.
|
|
|