Archiwum - Psiaki
AngelsDream - Wto Paź 23, 2007 22:43
bastet66, oczywiście, że sobie zdaje Właśnie dlatego ta rasa, a nie inna Ten wilczak jest akurat koleżanki, ale jak widać czasami daje się nam wykorzystywać
Dagus - Śro Paź 24, 2007 13:56
AngelsDream gdy juz będziesz miała swojego wymazonego psiaka wszyscy bez wyjątku będą się nim zachwycać będzie zgodny z wyobrażeniem rasy wszystkich i naturalny, czyli niepoprawiony....
u mnie jest trochę inaczej....Bella jest nieprawiona (niekopiowane uszy i ogon) i przez to nie wzbudza zbytniej sympatii "miłośników" tego owczarka...oni chcą mieć psa z wyglądem...trochę smutne, szczególnie jak na niby obowiązujący zakaz kopiowania....
kasia_123 - Śro Paź 24, 2007 14:34
Dagus, jak dla mnie Bella jest śliczna...taki puchaty miś
uwielbiam takie olbrzymki
Co do kopiowania to hmm ... mnie ostatnio ktoś zaczepił na ulicy i wypytywał o Salsę, a na koniec rzucił czemu nie ma ciętych uszu. Chciałam jej obciąć uszka ale po namyśle stwierdziłam że brakowałoby mi tych skaczących "dzyndzli" kiedy Salsa biegnie po za tym bardzo ładnie jej się układają uszka
sssmok - Śro Paź 24, 2007 19:54
Przykre, nawet nie wiecie jak bardzo....
http://wolfdog.org/forum/...108514&langid=6
Zapraszam do lektury, ktora wszysko wyjasni i do podpisania petycji.
http://www.petitiononline...3/petition.html
[ Komentarz dodany przez: AngelsDream: Sro Paź 24, 2007 20:57 ]
Uwaga! Zdjęcia drastyczne - oglądasz na własną odpowiedzialność.
Anonymous - Śro Paź 24, 2007 20:07
Ledwo obejrzalam zdjecia.
Jezu.... to jest chore!
Mozna takie rzeczy robic legalnie?
AngelsDream - Śro Paź 24, 2007 20:07
| Matylda napisał/a: | Mozna takie rzeczy robic legalnie? |
Chyba nie... Czy jest choć cień szansy, że to prowokacja?
polna - Śro Paź 24, 2007 20:49
o kurcze
Ja czytałam, ze na festwialu filmów jakiś wegierski rezyser kazał utopic kota w wannie, żeby było bardziej realistycznie.
kasia_123 - Śro Paź 24, 2007 22:24
ręce mi opadły...kolejny przykład na to że ludzie są beznadziejnym gatunkiem
marhef - Śro Paź 24, 2007 23:22
Osz urwa... nie wierzę, no po prostu urwa nie wierzę
sssmok - Śro Paź 24, 2007 23:35
Niestety... Ludzie czasami sa za bardzo... ludzcy
zasadzkas - Śro Paź 24, 2007 23:46
Ręce nie opadają mi już do ziemi, ciągną się za mną, jak luźne gatki w reklamie heya, jestem załamana tym, czego można się spodziewać od... chyba nie od ludzi, a od bydlaków.
AngelsDream - Pią Paź 26, 2007 17:47
http://pies.onet.pl/2814,...la,artykul.html
jokada - Pią Paź 26, 2007 17:53
na szczescie grupa trzecia
1 listopada minie rok jak i spaniel wpadł w oko i w łapki
polna - Pią Paź 26, 2007 19:56
Ja się pochwale(no troche po czasie ), że Frania w weekend dzielnie wywalczyła na zawodach agility trzy srebrne medale i jeden brązowy. w czasie tego samego weekendu poznała szczurki AngelsDream i Asaurusa, a takze dziewczynki Tess. Frania nie wykazywała większego zainteresowania, a jak już po łóżku łaziły dziewczyny to wyglądała na lekko przestraszoną.
babyduck - Pią Paź 26, 2007 20:21
nooo, gratulujemy sukcesu
|
|
|