Archiwum - Psiaki vol. IV
Anonymous - Pią Mar 27, 2009 12:05
Uszyyyy Świetny gacek i jaki jest ważny. Bardzo ważna psia persona, jak mawia zona, idealnie do niego pasuje.
babyduck - Pią Mar 27, 2009 12:56
Wooooow, jak on wygląda! I te przymrużone oczy. Teraz to chyba on jest Władcą Świata, co?
AngelsDream - Pią Mar 27, 2009 14:23
babyduck, on jest ponad takimi podziałami.
Oli - Pią Mar 27, 2009 14:25
Cholera, on jest strasznie podobny do jakiejś postaci z kreskówki, nietoperza. Tylko nie mogę sobie przypomnieć jakiego... Nie mogę sobie tytułu przypomnieć, ale to było o lesie i elfach i tym jak ludzie ten las niszczyli i wycinali te drzewa. Tam był nietoperz, na którym przeprowadzali eksperymenty.
falka - Pią Mar 27, 2009 15:39
Celar na tropach wilka
Anonymous - Pią Mar 27, 2009 16:32
Off-Topic: | Oli, pamiętam ten film! Trochę był porąbany ten nietoper, ale uroczy. Dolina czegoś tam chyba był tytuł. |
Oli - Pią Mar 27, 2009 19:06
Off-Topic: | Tak, bo on miał coś tam zamontowane w uchu i tracił orientację. Właśnie dolina czegoś. Nosz w mordę no. Fea powinna wiedzieć. |
edit/
Mam! Dolina paproci. O ten gacuś, o. http://www.lionking.org/~...r/BattyKoda.gif (jakby co to więcej zdjęć jest pod hasłem "batty koda").
Anonymous - Sob Mar 28, 2009 12:26
ile kosztuje szczeniak ze schroniska?
Mangusta - Sob Mar 28, 2009 13:00
u nas "co łaska", my za Bajkę daliśmy 5 dych, z czystej przyzwoitości.
Anonymous - Sob Mar 28, 2009 13:02
a można np pakę żarcia na psa wymienić?
Mangusta - Sob Mar 28, 2009 13:03
myślę że nie powinno być problemów
Layla - Sob Mar 28, 2009 13:08
W gdańskim promyku jest oficjalny cennik, troszkę więcej kosztują psy w typie rasy. Przynajmniej jest wszystko oficjalnie, mi się to podoba. http://www.schroniskoprom...&id=9&Itemid=26
Mangusta - Sob Mar 28, 2009 13:39
Cytat: | Schronisko nie przyjmuje zwierząt od właścicieli, jedynie w zupełnie wyjątkowych i udokumentowanych przypadkach za zgodą Kierownika Schroniska.
W takiej sytuacji zwierzę zostanie przyjęte po uiszczeniu opłat:
- pies100zł
- kot 50zł | no to jest fajne, ale opłaty za interwencję są trochę chamskie... człowiek chce pomóc zwierzęciu i jeszcze każą za to płacić.
Layla - Sob Mar 28, 2009 13:43
Mazoku, ale wiesz, ostatnio koleżanka wezwała do psiaka i nic nie wzięli Schron jest niestety bidny, ale jak mogą, to pomagają.
Anonymous - Sob Mar 28, 2009 13:51
Cytat: | Schronisko nie przyjmuje zwierząt od właścicieli, jedynie w zupełnie wyjątkowych i udokumentowanych przypadkach za zgodą Kierownika Schroniska.
W takiej sytuacji zwierzę zostanie przyjęte po uiszczeniu opłat:
- pies100zł
- kot 50zł |
nie wydaje mi się, żeby to było takie super. prędzej ktoś wyrzuci zwierza do lasu, niż zmieni zdanie i go sobie zostawi, czy poszuka mu nowego domu.
|
|
|