Archiwum - Psiaki VIII
quagmire - Pon Maj 12, 2014 11:50
PALATINA, miała dobry, miły weekend.
A Ciebie tulę najmocniej
PALATINA - Pon Maj 12, 2014 11:56
Dzięki.
Jakoś tak mi lżej oddychać, żyć.. gdy Was czytam. Wiem, że nie jestem tak do końca sama, choć i tak jestem.
Schowałam właśnie czatkową miskę, obrożę, smycz.
Jeszcze pudełka z lekami muszę zabrać z widoku.
Nie wiem, czy nie zwinąć legowiska w naszej sypialni.
To było miejsce Czaty. Jagna bardzo rzadko się w nim kładła, bo woli spać pod łóżkiem.
Mogę zostawić dla Jagny, ale nie wiem. Gdy widzę je puste, to zalewam się łzami.
Na szczęście nie ma na nim poduszeczki Czaty. Zawsze spała z głową na poduszce.
Pochowaliśmy ją z tą poduszką.
Ninek - Pon Maj 12, 2014 13:05
PALATINA, ukradłaś dla niej wiele lat. Z TYMI zwierzakami to zawsze za krótko i musi boleć. Ale za parę tygodni będziesz pamiętała tylko jaka była z Wami szczęśliwa.
A odeszła w cudowny sposób. Oby więcej zwierzaków tak mogło.
wilczek777 - Pon Maj 12, 2014 13:23
Coś się kończy coś się zaczyna...
Moja koleżanka nie wytrzymała i wzięła "dożka" z pseuduchy. Śliczny malec i wgl. ale po X czasu spędzonym na wyjaśnianiu czemu SZKiPR to nic dobrego, zachwalaniu hodowli zarejestrowanych, uświadamianiu, doradzaniu etc. jakoś mi tak nie miło. Taka przegrana walka.
Ja rozumiem, że zwierzak to takie wymarzone, wyczekane i wgl. ale ja z tego spontana mimo zasad wyrosłam a jakoś inni (ba nawet starsi ludzie) nie mogą.
Byle taniej, byle szybciej, byle było.
babyduck - Pon Maj 12, 2014 13:42
Palatina, dobrze, że do końca była aktywna, była sobą. Trzymaj się
Sorgen - Pon Maj 12, 2014 14:30
PALATINA ściskam mocno
Sama się nastawiam psychicznie na bliską śmierć Klucha
Tygrys - Pon Maj 12, 2014 15:47
PALATINA, bardzo mocno tule
nimka - Pon Maj 12, 2014 16:23
PALATINA, bardzo mi przykro
NinaWi - Pon Maj 12, 2014 16:31
PALATINA, bardzo mi przykro. tulę mocno Trzymaj się.
Pućka - Pon Maj 12, 2014 18:26
PALATINA, strasznie mi przykro
Lama - Pon Maj 12, 2014 19:20
PALATINA, bardzo mi przykro...
Dory - Pon Maj 12, 2014 19:59
Nie wiem, co napisać Przytulam wirtualnie i jak coś, to pisz na pw. Wiem, ile dla Ciebie znaczyła... tak bardzo mi przykro
vika - Wto Maj 13, 2014 08:31
czy ktoś z Was miał spotkał się z tą firmą produkującą karmy dla zwierząt? http://www.alsa-swiatpsow.pl/ reklamowali się oni w Gdańsku na wystawie w sumie to byli sponsorem nagród i miałam do nich podejść i jakoś nie miałam kiedy... może ktoś się coś wie o nich
Sorgen - Wto Maj 13, 2014 09:03
Ta po składzie patrząc to ciut drogie te karmy. No i np. nie mam pojęcia po co cukier do nich dodawany jest.
wilczek777 - Wto Maj 13, 2014 10:14
Ja patrząc na linię puppy tej firmy bo to mnie interesuje - składem szału nie ma a 12 kg worek kosztuje tyle, że po przeliczeniu cena kilograma jest wyższa niż przy 1kg Wolfsbluta z dużej paki... Jak dla mnie się nie opłaca
|
|
|