Ogonowy offtopic - Czekanie na szczurka!
Layla - Wto Lut 06, 2007 21:41
Matylda, wiesz, ja tam ankietę zrobiłam, żeby mi dla syna imię wybrali, a i tak wyjdzie takie, którego w ankiecie nie ujęłam
Off-Topic: | standardowousznej wszyscy robią błąd pisząc standard przez t, nie wiem czemu |
satanka666 - Wto Lut 06, 2007 21:44
Julia, Justine, Jenny, Jackassia, Julita, Jawa, Jowa, Jowi
Nela, Nata, Neta hmmm
Otyliaaa, Omkara, Ooo... ooo :S
nie wiem
Anonymous - Wto Lut 06, 2007 21:45
Oliwka
L. - Wto Lut 06, 2007 21:45
Oiko
Neko, Namida
Juko, Jane
Off-Topic: | Layla, ja sama juz zgłupiałam jak wide przez T choc wiem, ze przed D.
Jeszcze w słowniku sprawdzalam |
nezu - Wto Lut 06, 2007 21:48
A do mnie juz bardzo bardzo niedlugo przybedzie mojk Samuelek od KaRy, zeby nie bylo ze tylko wy na kogos czekacie..
Ale sie cieszeeeeeee
Anonymous - Wto Lut 06, 2007 22:07
na en - Niao Ke
Nadi
Niladanda
Nimitta
Jaksza - w buddyźmie tak nazywano ducha posłańca takiego szybkieeego bardzo
O-fuse
Dory - Śro Lut 07, 2007 10:25
Czekam na chłopaczka z miotu J od Sachmy !!!
Urabiałam mamę, jak tylko mogłam. Ale nawet nie chciała o tym słyszeć
Ale takiego zwrotu akcji się nie spodziewałam
Od dawna dręczyła mnie pewna sprawa. Kiedyś telefon taty ładował się u mnie w pokoju i cały czas wkurzał mnie przypominający o sobie SMS. Więc postanowiłam go "odhaczyć". Nie mogłam uwierzyć w to co zobaczyłam. Dostał od jakiegoś kolegi wiadomość pt. "Sprawdź czy to nie ty zrobiłeś dziecko Anecie K" .
Nie chciałam robić awantury, więc postanowiłam dyskretnie z nim o tym pogadać. Zaprosiłam go do siebie i zapytałam, czy będzie ze mną szczery. Powiedział, że tak i żebym waliła prosto z mostu, bo się spieszy. No więc walnęłam.
"Kto to jest Aneta K?!"
Wyglądał na lekko zdziwionego, ale nie ze mną te numery
"Huh? Nie wiem. No, kto to jest?"
Więc wyjaśniłam mu jak pięciolatkowi. Spodziewałam się wiele. Zdezorientowania, błagania o zachowanie milczenia, a co tam, nawet wybuchu szału, ale nie tego... że będzie ryczał ze śmiechu.
Powiedział mi, że to był żart i że tajemnicza Aneta K, to Aneta Krawczyk, ta z seks afery Leppera !
Spadłam z łóżka.
I żałowałam, że nie mogę zapaść się pod ziemię
Gdy powiedzieliśmy o tym mamie, to się wzruszyła i wychlipała: "Masz tego szczura"
MAM TEGO SZCZURA
Ha! Ale fart Gdyby to był miot K, chyba nazwałabym go Krawczyk
Pomożecie mi wybrać dla niego imię ?
Anonymous - Śro Lut 07, 2007 11:05
Dory, ale sie usmiałam świetna historia, no boska
Ja ostatnio myślałam nad imionami na J, też dla chłopca. Oto co mi przyszło do głowy:
- Jaksi
- Jolinar (czytane Żolinar)
- Jugo
- Jogi
- Junit
- Jevi
- Jilli
- Jesz
Cola - Śro Lut 07, 2007 11:22
Dory, świetna historia
zajżyj do tematu o imionach
wkleiłam tam wg mnie najlepsza stronke do wybierania imion
mozesz wybiera wg pierwszej literki
albo kraju
i znaczenia są podane
BABY NAMES
powodzenia
Anonymous - Śro Lut 07, 2007 12:12
A ja juz w ten poniedziałek (12.02) jade po swojego przeboskiego Fraglesiaka
Nie mogę myślec o niczym innym
Fea - Śro Lut 07, 2007 12:28
A ja się pochwalę, że kompletnie zaszczurzyłam własną matkę, która to sama życzy sobie szczura i niedługo chyba się jakiś gówniarz pojawi w naszym domu ;) Wyjdzie, że wkrótce mama uzbiera pokaźne stadko, a ja sfiksuję 0_o A małej najprawdopodobniej będzie Narnia... :)
Anonymous - Śro Lut 07, 2007 13:14
Off-Topic: | Achhh, C.S. Lewis, kocham jego książki, dziadek mi czytal Narnie |
To super masz mamę
A skąd bierzesz maluszka?
Nisia - Śro Lut 07, 2007 15:37
Dory napisał/a: | Czekam na chłopaczka z miotu J od Sachmy |
Ty też?
Ja tez czekam na szczurka z tego miotu, ale dziewczynkę.
Co więcej - na dzień dzisiejszy planuje osobiście pojechać i odebrac ogona.
Anonymous - Śro Lut 07, 2007 16:53
Ja tez mialam miec dziewczyne z miotu po Eddim, ale one beda do odebrania w polowie kwietnia a mnie w tedy nie bedzie w Polsce
Ale za to wiem na 100% ze mama zgadza sie na 4 szczura tzn. ona wiedziala ze cos kombinuje, ale nie powiedziala jeszcze tak! A dzis, mowie jej ze jestem zapisana na miot, a ona nic , powiedziala tyko : " A kiedy bede mogla poglaskac? " ........
I ze ona by jeszcze chciala czarnego i rudego, takiego jak Tiksi
Jak ja ja kocham!
Fea - Śro Lut 07, 2007 17:11
Viss napisał/a: | Off-Topic: | Achhh, C.S. Lewis, kocham jego książki, dziadek mi czytal Narnie :D |
To super masz mamę :)
A skąd bierzesz maluszka? |
Maluszek miał być wedle życzenia mamy, niebieściak z Wałbrzycha (ogłoszenie na pierwszym forum), ale ja chyba nie podołam tylu szczurom, zwłaszcza że wolałabym zaadoptować tę wyrzuconą z okna kapturkę... Tak czy inaczej, będzie Narnia, co najwyżej dorosła ;) Albo Jutta.
|
|
|