Klatki i wyposażenie - Nasze klatki vol. 1
sue - Pią Paź 26, 2007 06:51
Fajnie, ale ja bym coś jeszcze dorzuciła do większej klatki - hamaczki, koszyki, gałąź nawet. Trzeba pokombinować
persefona4 - Pią Gru 14, 2007 20:11
ja właśnie zakupiłam chłopakom klaciore. Jeszcze świeci pustkami ale w ciągu tygodnia zacznie coś do niej przybywać:) m.in. myśle o zamówieniu plastikowych półeczek bo te długo nie posłużą. Jutro zrobie pare hamaków i wstawie rury pcv.
klatka to Ara 80, wymiary to:
wysokość 100cm
długość 80cm
szerokość 47cm
polna, śliczny masz ten wiszący domek (chyba tez coś odkuknę) bo Twoja to juz zagospodarowana:)
CzarneSłoneczko, baaardzo pomysłowe jestem pod wrażeniem a i wygląda super
samar - Sob Mar 01, 2008 20:40
widok z boku od lewej strony
widok z boku od prawej strony
dla dwoch panow
magnes - Nie Mar 02, 2008 19:49
fajoska
samar - Nie Mar 02, 2008 20:38
dzieki
myaku - Wto Mar 04, 2008 14:10
polna, samar, świetne klatki Dammit, teraz mi głupio, że w mojej jest puściej
samar - Wto Mar 04, 2008 16:48
myaku, to zawsze mozna cos dolozyc...
bowa - Nie Mar 09, 2008 10:44
Witam! Oto moja klateczka. Miała zostać sprzedana ale jednak zostaje u mnie. Z czego bardzo się cieszę
myaku - Nie Mar 09, 2008 12:02
bowa, świetna klatka! *.* Nie wiem czemu, ale powiększyć zdjęć nie mogę, jednak 'co nieco' widzę i uważam, że ten kto ją urządzał jest genialny.
gam - Nie Mar 09, 2008 21:40
niedawno nabyłam nową klatkę dla mojego szczurka, jest jeszcze nieco pusta, dołożyłam jeszcze dzisiaj fajną gałązkę znalezioną na spacerze,ale wrażenie pustki nie znika. Dołożyłam też wielkie koło do biegania,ale szczur jak zawsze nie wykazuje nim zainteresowania. Jeśli macie jakieś pomysły,sugestie,będę wdzięczna
[/center]
Oli - Nie Mar 09, 2008 21:48
sugestia pierwsza - wyjąc koło, szczur może sobie połamać w nim ogon i tym samym może nawet dojść do paraliżu.
sugestia druga - załatwić towarzystwo - wrażenie pustki minie jak ręką odjął
gratis - Nie Mar 09, 2008 22:32
Oto nasza klata.. wiem, że z czasem muszę wymienić te drewniane półeczki na plastikowe...Ale co bym mogła i w którym miejscu coś jeszcze dorzucić... bo nie mam weny...
bowa - Pon Mar 10, 2008 08:44
Koniecznie dorzuć rurę. Ja mam dwie...przejrzystą, wygiętą Ferplastu (chowa się tam jak ma coś smacznego i głupol myśli,że go nie widać ) i z tektury ( skombinuj ze sklepu z metrażem, materiały są na nie nawinięte) Widzę,że masz hamaczki własnego pomysłu. Możesz uszyć z polaru w kształcie rękawa i powiesić. Ja troszkę ulepszyłam taki hamaczek, uszyłam z podwójnego polaru i u góry , pomiędzy te warstwy wszyłam kawałek tworzywa ( fotki były wcześniej). Ogonek sobie na tym staje jak wychodzi z klatki górą , a do środka może się schować
PALATINA - Śro Mar 12, 2008 15:17
Do naszej klatki dołączyła drabinka, żeby stary Rysiek nie musiał skakać na pół piętro.
Oto drabinka.
A tak teraz wygląda całość.
helen.ch - Śro Mar 12, 2008 15:30
PALATINA napisał/a: | Do naszej klatki dołączyła drabinka, | super pasuje
|
|
|