Archiwum - Chomiczki
Layla - Czw Lip 15, 2010 10:40
Sorgen, znam na żywo, ale z działalności mysiej. To dziewczyna prowadząca hodowlę myszy Dynamimaus. Chomiki sprowadzała zza granicy.
Anonymous - Czw Lip 15, 2010 12:07
Dynamimaus tez bym nie nazwala super hodowla.
Layla - Czw Lip 15, 2010 12:14
katasza, ja też nie, ale nie będę kupować w sklepie a z adopcji są często nieoswojone.
Anonymous - Czw Lip 15, 2010 12:18
no tak, a akurat jesli chodzi o oswojenie to myszy byly swietnie oswojone. Az sie dziwilam, ze przy trzech miotach naraz potrafila je tak oswoic. Swoja droga, to ja sie wlasnie dowiedzialam, ze sa juz chomiki z rodowodami. No i moze cos sie w hodowli zmienilo, wkoncu ja mam info sprzed pieciu lat.
Lilou - Czw Lip 15, 2010 12:23
http://www.forum.e-chomik.eu/viewforum.php?f=89
tutaj macie mioty chomiczków rasowych.
Layla - Czw Lip 15, 2010 12:32
katasza, ja cały czas mówię o rodowodowych przecież
Anonymous - Czw Lip 15, 2010 12:33
no dopiero jak napisalas dzisiaj o dynamimaus to zajrzalam na strone.
devilline - Czw Lip 15, 2010 20:24
A ja znalazłam jednak dwie hodowle po blisku: niestety, ta z Katowic chyba już padła (ostatnie posty związane z nią pochodzą z marca, a na stronie pisze tylko o hodowli... myszy O_ o), a drugą sprawdzam, w temacie hodowli wyglądało to średnio, ale już np. w miotach troche lepiej. Napisałam email'a, zobaczymy co odpiszą...
devilline - Pią Lip 16, 2010 22:22
Post pod postem, ale siedzę na szpilkach i muszę gdzieś to napisać, bo pęknę.
Napisałam do hodowcy i jestem zadowolona. Kontakt rzeczowy, miły, profesjonalny i jejku, mają teraz miot który idealnie pasowałby mi czasowo. I hodowla jest całkiem blisko, mogliby mi nawet podrzucić malucha do Gliwic. I mam już nawet imię na literkę "B", teraz tylko czekam co mi pan Tomek odpisze... Z jednej strony chciałabym już wiedzieć, z drugiej się jednak boje... Pokciukacie trochę?
Anonymous - Sob Sie 21, 2010 20:05
devilline i jak tam, masz zaklepanego chomisia?
Bernadeta - Śro Wrz 29, 2010 09:02
U mnie od wczoraj mieszka taka jedna panienka z hodowli poznańskiej ,od Kasi
coś miała w spojrzeniu takiego,że nie mogłam się oprzeć pokusie
http://picasaweb.google.p...898589269341858
devilline - Śro Wrz 29, 2010 21:20
Ren, ojć, sorry że dopiero teraz odpisuję, niestety nic w końcu z tego nie wyszło, hodowla jednak nie spełniła moich oczekiwań a stwierdziłam że nic na siłę... Tak więc nadal jestem bez futra...
Layla - Śro Wrz 29, 2010 21:23
devilline, a która hodowla nie spełniła oczekiwań?
devilline - Śro Wrz 29, 2010 21:50
Tom's Hamstery... Może jestem troche niesprawiedliwa, może po prostu się nie dogadałam z hodowcą, no ale wyszło, jak wyszło...
Bernadeta - Czw Wrz 30, 2010 10:58
Ano, dzisiaj moja chomcia przemówiła do mnie ,najpierw zaskrzeczała,kolejny etap to było : sapnięcie i podskok i wskok do chatki no i to był koniec widzenia.
Dwa dni dzielnie znosiła moje branie na ręce i spacer po kanapie,
http://picasaweb.google.p...214132905213490
dzisiaj postanowiła wyrazić swoje zdanie na ten temat,chociaż ja akurat w tym momencie wcale nie chciałam jej wyciągnąć ,źle odczytała moje intencje.
Z myszkami lepiej mi idzie porozumiewanie się.
|
|
|