Hamaczki - Wilki Szpilki - Hamaki od Kareny :D
Karena - Sob Mar 26, 2016 14:59
cornflakegirl, Powolutku się zmniejsza.
Także nie ciesz się, bo będę w kwietniu kusić
Może nie na początku kwietnia, ale i tak... Będę.
cornflakegirl - Sob Mar 26, 2016 15:02
Karena, teraz tym bardziej mniej szkoda wieszać, bo stado się postarzało i już nie gryzie mebelków Te folklorowe są piękne
Rusałka - Sob Mar 26, 2016 19:17
Cuda
Hanami - Sob Mar 26, 2016 21:02
http://s1381.photobucket....ccdhqo.jpg.html
Nic nie pisałaś, że masz szczurka-alergika. Taka różowa wysypka
olgapsiara - Śro Mar 30, 2016 19:19
Maszyna nie żyje, czy co? Poproszę zdjęcia twoich pięknych mebelkow! Od zaraz!
Karena - Śro Mar 30, 2016 19:38
Dzięki dziewczyny
Maszyna żyje bez zmian Tylko czasu brak na obfocenie uszytków.
Zdjęcia robię tylko telefonem i to rano przed pracą, bo tylko wtedy mam dobre światło. Ostatnio jednak miałam tyle tego, że szyłam wieczorem, pakowałam i już dnia następnego przed obfoceniem szłam na pocztę nadać przesyłki.
Chcę jak najszybciej wyrobić się z zamówieniami, żeby moc poszyć dla swoich paskud Ale do tego jeszcze daleka droga.
Trochę jeszcze nerwów mi napędza fakt, że prawie 2 tygodnie temu zamiawiałam tkaniny z USA i jeszcze nie doszły
Dziś za to jakąś godzinę temu udało mi się wdepnąć w poduszkę na szpilki tak mocno, że jak podnosiłam stopę to razem z poduszeczką. Musiałam wyciągać szpilki ze stopy. Boli. Na szczęście to lewa stopa, bo prawej używam do maszyny ;p
olgapsiara - Śro Mar 30, 2016 20:12
Nie damy Ci uszyć dla twoich paskud
Ale mnie korci, żeby coś zamówić od Ciebie
Karena - Śro Mar 30, 2016 20:14
olgapsiara, wszyscy tylko by zamawiali !!! Dajcie mi coś samej zmajstrować żebym mogła choć kilka gotowców poszyć haha
olgapsiara - Śro Mar 30, 2016 20:15
Mogę poprosić tylko jeszcze PW z materiałami?
Karena - Śro Mar 30, 2016 20:27
olgapsiara, Ale przecież wstawiałam stronę, czy dwie temu
olgapsiara - Śro Mar 30, 2016 20:27
A polary?
Karena - Śro Mar 30, 2016 20:35
olgapsiara, ciągle się zmieniają. To tak, jak z bawełną. W kwietniu jak będę robiła uzupełnienie, to przede wszystkim właśnie polarów. Ale na 100% będzie róż, niebieski i mięta. Bo to zawsze staram się mieć na stanie. Do tego to już zależy co mi wpadnie w oko. Ostatnio były to 3 extra odcienie różu (fuksja, cukierkowy i pudrowy), żółć, seledynowy i dwa odcienie szarego, kremowy i jakiśtam jeszcze, którego teraz nie pamiętam.
Bawełna częściowo też już mi się pokończyła, choć zawsze biorę po parę metrów.
Jak masz jakieś preferencje, to możesz mi napisać. Wezmę pod uwagę przy zakupach
Hanami - Śro Mar 30, 2016 22:10
Karena napisał/a: | 2 tygodnie temu zamiawiałam tkaniny z USA i jeszcze nie doszły
| a gdy dojdą, to wstawisz, tu dla tych, co tylko tego forum używają?
Karena napisał/a: | Musiałam wyciągać szpilki ze stopy. | Prawie zmaterializował się tytuł - były szpilki w stopie Wilki Może przez kilka dni zdrowo boleć. Koniecznie zdezynfekuj.
Karena napisał/a: | Dajcie mi coś samej zmajstrować |
Pani chyba nie zna reguł handlowych - "klient nasz PAN"
tuśka - Śro Mar 30, 2016 22:17
A żeby było jeszcze ciekawiej, przypominam Karenko, że za 10 dni umówiłyśmy się na odbiór moich mebelków Nie ma zmiłuj Jakieś tornado Cię chyba zaatakowało
Karena - Czw Mar 31, 2016 13:07
tuśka, Dam radę! Co w zeszycie, to święte.
Hanami, Jasne, że wstawię gotowe uszytki do pokazania Czasem trzeba się pochwalić.
Hanami napisał/a: |
Prawie zmaterializował się tytuł - były szpilki w stopie Wilki Może przez kilka dni zdrowo boleć. Koniecznie zdezynfekuj. |
Jaszka. Dzisiaj boli tylko trochę, ale zrezygnowałam z założenia butów na obcasie*.
*chciałam napisać 'szpilek, ale sama bym się nie domyśliła 'co autor miał na myśli
|
|
|