Klatki i wyposażenie - Transportery
Anonymous - Pią Sty 09, 2009 14:52
Moje szczurki by w takim transporterku nie usiedzialy. Stary szczegolnie. On zawsze musi wszystko widziec, bo inaczej bardzo sie stresuje. Dlatego ja jako transporter uzywam faunaboxu. W drodze do samochodu opatulam go w sweter itp i jest dobrze
Oli - Wto Lut 10, 2009 13:17
Muszę napisać, że pet cargo cabrio (ten http://www.hagen.com/img/...abrio_multi.jpg ) jest cudownie obłędny i spełnił moje oczekiwania w 100%. Obecnie służy jako chorobówka dwóm szczurom i w nim jechały one z nami do Krakowa. W transporterze spokojnie mieści się domek oraz hamak i jeszcze pozostaje miejsce na dwa szczury poza domkiem. No cud, miód i orzeszki.
(usunęłam niedziałający link - limomanka)
Anonymous - Śro Lut 11, 2009 20:58
Oli, a moglabys wrzucic zdjecie, z tym domkiem, hamakiem, szczurem?
Nie spieszy mi sie, poczekam
Oli - Śro Lut 11, 2009 21:11
Off-Topic: | Za godzinę będę sprzątać ten transporter chłopakom to Ci świeżutkiego transportera foty wrzucę. |
Oli - Czw Lut 12, 2009 00:30
katasza, oto foty - bez szczurów i z.
A w taki sposób zamontowałam poidło
Anonymous - Pon Mar 09, 2009 10:43
Oli, na dalekie podróże jak znalazł Moje jeżdżą w dużym faunaboxie, bo my daleko nie podróżujemy raczej i wszystko samochodem
Oli - Pon Mar 09, 2009 22:32
Ten transporter służy nam jako chorobówka, tymczasowe lokum, transporter i "klatka" przy kilkudniowych pobytach poza domem na 2 szczury. Wielbię go!
Anonymous - Wto Mar 10, 2009 09:25
Oli napisał/a: | Ten transporter służy nam jako chorobówka, tymczasowe lokum, transporter i "klatka" przy kilkudniowych pobytach poza domem na 2 szczury. Wielbię go! |
Wcale sie nie dziwie, jak sie kiedys dorobie to tez sobie taki sprawie
gratis - Pon Kwi 20, 2009 20:26
Pytanie do posiadaczy CABRIO (ew. mi dziewczyny na łódzkiej pokażecie )
złożyłam to wszystko w kupę. I jakby mi trochę drzwiczki odstają, tj. ta ścianka nie jest idealnie przyłożona do reszty boków - tak ma byc? I czy Wy rozkładacie wszystko do mycia, czy przy rozkładaniu nic się z tym nie stanie.
I jak wymontowac "futrynę"?
z góry dzięki
Niamey - Pon Kwi 20, 2009 22:32
Ja mam taki sam (tzn. model, bo kolor inny) jak Viss http://animalia.pl/show_z...olux/204112.jpg i jeszcze do niedawna sprawował mi się rewelacyjnie - jest lekki, bardzo praktyczny, wygodny i ładny. Niestety ostatnio Myszka zorientowała się, że plastikowa kratka jest z natury bardzo delikatna i za każdym razem jak je pakuję do transportera powstają nowe (coraz większe) dziury. Najgorzej jest jak Myśka w przedziale stwierdza, że czas na wycieczkę i nie czekając, aż ją wyjmę, po prostu wygryza sobie wyjście. Myślę o tym, by zastąpić plastikową siatkę metalową, ale nie mogę jej dostać w żadnym markecie budowlanym na metry, są tylko duże i drogie belki w całości. Tak więc jestem w impasie..
L. - Pon Kwi 20, 2009 23:55
gratis, nie powinny odstawać, powinny ładnie pstryknąć i sie zamknąć.
popraw zawiasy i dobrze odegnij "klamke" zanim zamkniesz drzwiczki
części mogą cięzko wchodzić, ale pasuje na 100%.
ja do mycia wyjmuje tylko drzwiczki z zawiasów
co ty, cabrio jest tak zbudowały ze możesz go otwierać na kilka sposobów więc rozkładając go nic mu nie zrobisz ;d
gadget - Wto Maj 12, 2009 09:51
ja dla 2 chlopakow kupilem Ferplast Aladino Large i poki co jest dobrze pewnie przy wiekszej ilosci ogonow bylby problem ale dla moich podopiecznych jest idealny
nutaka - Pon Maj 25, 2009 18:16
http://www.fionka.pl/inde...tm_content=1922 -
nowy zakup miałam dosyc faunaboxa a ten jest lekki, poręczny, w sam raz na 2 panny.
Anouk - Pon Maj 25, 2009 18:18
Moje maszkary zjadłyby taką torbę podczas podróży
nutaka - Pon Maj 25, 2009 18:26
powiem Ci Dynialu, że ta torba zrobiona jest z mocnego materiału, jest bardzo sztywna. Jakby szczur był uparty to by sobie z nią poradził ale moje naszczęscie niszczycielskie nie są
|
|
|