Archiwum - [Cała Polska] 11 małych pełzaków
Kasik - Czw Lip 12, 2012 21:20
No dobra, nawet jak są identyczne, to jednak dla mnie z filmu oglądanego na komórce ( bo inaczej nie mam możliwości) nie wynika kompletnie nic, bo nawet nie wiem, które to samce a które samice, nie mówiąc o kolorach, albo o tym, które już są zarezerwowane. Bo ja widzę kilka ciemnych, a resztę samych białych, nie jestem w stanie dojrzeć nic więcej a białego szczura nie chcę.
Libellee - Czw Lip 12, 2012 21:36
Kasik napisał/a: | a białego szczura nie chcę. |
Ale z listy wynika, że zostały same himalayany i jeden albinosek. A himalayany są właśnie białe, tyle, że z pointami..
Kasik - Czw Lip 12, 2012 21:44
Libellee, wiem jak wyglądają himalayany.
Libellee - Czw Lip 12, 2012 21:52
No domyślam się, że wiesz Ale zdziwiło mnie zdanie "nie chcę białego szczura", nie wiedziałam które masz na myśli, skoro to same syjamy i właśnie himki (no i albinos)..
stąd ma podejrzliwa emotikonka
Kasik - Czw Lip 12, 2012 21:54
Nie doprecyzowałam może, " całego białego"
Libellee - Czw Lip 12, 2012 21:58
No i wszystko jasne
Seriina może jednak postaraj się o zdjęcia wolnych szczurków, bo rzeczywiście wg samej wagi szczurka ciężko wybrać, tym bardziej, że na niektóre teraz nie ma chętnych.
k_eyti - Czw Lip 12, 2012 22:02
Ja chciałam brązowego albo rudego...tak więc rezygnuję z maluszka bo nie ma dla mnie takiego....były maluteńkie szanse...więc dzielnie czekałam.... Więc proszę o wypisanie mnie z listy ...
PejCz - Sob Lip 21, 2012 21:25
Ja bym chętnie przygarnęła jedną samiczkę. Tyle że muszę wiedzieć dokąd mam po nią pojechać.?
Kluska - Wto Sie 14, 2012 11:27
Aktualne?
Kluska - Nie Sie 26, 2012 11:00
Brak odzewu. Zamykam.
|
|
|