To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki vol. IV

Oli - Śro Mar 25, 2009 21:38

katasza, a dlaczego nie możesz jej teraz wysterylizować?
PALATINA - Śro Mar 25, 2009 21:39

Oli napisał/a:
A mojego psiaka nie chciałabyś sobie potrymować? :>

Pewnie, że mogłabym spróbować! :mrgreen:
Jak dobrze pójdzie, będę strzyc w Oazie, ale głupio mi trochę... bo nie czuję się pewnie.

aga!
:shock: ogolenie moich panienek to byłaby zbrodnia...

Anonymous - Śro Mar 25, 2009 21:43

Oli napisał/a:
katasza, a dlaczego nie możesz jej teraz wysterylizować?

ona ma 12 lat...
Chociaz ma guza, ktory prawdopodobnie za miesiac bedzie wycinany, wiec moze jesli da sie przy jednej narkozie wysterylizowac, to tez to zrobimy.

AngelsDream - Śro Mar 25, 2009 21:43

By Ewa. :serducho:

babyduck - Śro Mar 25, 2009 21:52

http://s311.photobucket.c...nt=DSC_7208.jpg - Celar wygląda jak nietoperz :shock:
Oli - Śro Mar 25, 2009 21:53

PALATINA napisał/a:
Pewnie, że mogłabym spróbować! :mrgreen:
To bardzo proszę, tylko jak nam się na tej antarktydzie temperatura trochę ustabilizuje, ok? :-P

Czy to diabeł? Czy to świnka? Nie to CELAR! http://s311.photobucket.c...nt=DSC_7208.jpg :lol: :serducho: piękne oblicze, chyba za bardzo się uzewnętrznił. :twisted:

Anouk - Śro Mar 25, 2009 21:53

http://s311.photobucket.c...nt=DSC_7208.jpg Jakie miny :rotfl:
PALATINA - Śro Mar 25, 2009 21:58

Oli napisał/a:
o bardzo proszę, tylko jak nam się na tej antarktydzie temperatura trochę ustabilizuje, ok? :-P

Nie ma sprawy... :]
Mam też furminator (póki co taki maleńki, jak sie sprawdzi, to zainwestuje w lepszy :) ) - można nim spróbować wyczesać - nie wiem jeszcze do jakich psów to sie nadaje, a do jakich nie.
Aż mi głupio, że tydzień temu Eutkę wytrymowałam - pewnie teraz jej zimno. :|

Oli - Śro Mar 25, 2009 22:06

PALATINA napisał/a:
Aż mi głupio, że tydzień temu Eutkę wytrymowałam - pewnie teraz jej zimno. :|
Wiesz, ja dwa tygodnie temu schowałam buty zimowe do szafy. :wink:
Anonymous - Czw Mar 26, 2009 10:18

Celar mnie nieodmiennie zachwyca, powiem szczerze, że sto razy bardziej niż Baaj. :D On ma taki cudny pysk i miny robi rewelacyjne. Podoba mi się straszniście! :serducho:
Tygrys - Czw Mar 26, 2009 10:29

Hmm powiedzcie mi, czy Toffikowi na lato można podciąć sierść? on ma taką długa jak palec wskazujący a pod nią podszerstek biały. Bo wiem że w lato mu gorąco :]
AngelsDream - Czw Mar 26, 2009 11:59

Viss napisał/a:
Celar mnie nieodmiennie zachwyca, powiem szczerze, że sto razy bardziej niż Baaj. :D On ma taki cudny pysk i miny robi rewelacyjne. Podoba mi się straszniście! :serducho:

Na żywo jest jeszcze fajniej, bo on najpierw taki ostrożny, a potem odkleić go nie można od siebie, tylko by się tulał. Wiele chłopię przeszło, ale wyszło z tego obronną łapą - zasługa jego samego i Baaja, który mu pokazał, że świat jest fajny w odpowiednim języku.

M. zabiera malucha na zdjęcie szwów - chyba trochę wrosły, ale zobaczymy. Strasznie szybko się goił. Tylko teraz bardzo z niego sierść się sypie - aż strach, jak Baaj też tak będzie.

PALATINA - Czw Mar 26, 2009 12:02

Cytat:
Hmm powiedzcie mi, czy Toffikowi na lato można podciąć sierść? on ma taką długa jak palec wskazujący a pod nią podszerstek biały. Bo wiem że w lato mu gorąco :]

Teoretycznie można by.
Nie wiem tylko, czy to nie zmieni mu struktury włosa.

babyduck - Czw Mar 26, 2009 12:03

Angels, a jak Wasze agility? Byliście ponownie na treningu czy rezygnujecie na rzecz Cywila?
AngelsDream - Czw Mar 26, 2009 12:32

babyduck, nie poszliśmy. Spróbujemy jeszcze raz, jak Baaj będzie starszy i po zaawansowanym PT. Chociaż Miśkowi i tak najbardziej marzy się obrona - jeśli Baaj mocno się nie zmieni, to nawet widzę w tym jakiś sens, bo rzeczywistej agresji w nim niewiele i bardziej na tle konkretnych zachowań, niż ogółu. To już Celar gorszy - bardziej zajadły, ale też strachliwszy.