Archiwum - Psiaki vol. IV
Oli - Śro Mar 25, 2009 21:38
katasza, a dlaczego nie możesz jej teraz wysterylizować?
PALATINA - Śro Mar 25, 2009 21:39
Oli napisał/a: | A mojego psiaka nie chciałabyś sobie potrymować? |
Pewnie, że mogłabym spróbować!
Jak dobrze pójdzie, będę strzyc w Oazie, ale głupio mi trochę... bo nie czuję się pewnie.
aga!
ogolenie moich panienek to byłaby zbrodnia...
Anonymous - Śro Mar 25, 2009 21:43
Oli napisał/a: | katasza, a dlaczego nie możesz jej teraz wysterylizować? |
ona ma 12 lat...
Chociaz ma guza, ktory prawdopodobnie za miesiac bedzie wycinany, wiec moze jesli da sie przy jednej narkozie wysterylizowac, to tez to zrobimy.
AngelsDream - Śro Mar 25, 2009 21:43
By Ewa.
babyduck - Śro Mar 25, 2009 21:52
http://s311.photobucket.c...nt=DSC_7208.jpg - Celar wygląda jak nietoperz
Oli - Śro Mar 25, 2009 21:53
PALATINA napisał/a: | Pewnie, że mogłabym spróbować! | To bardzo proszę, tylko jak nam się na tej antarktydzie temperatura trochę ustabilizuje, ok?
Czy to diabeł? Czy to świnka? Nie to CELAR! http://s311.photobucket.c...nt=DSC_7208.jpg piękne oblicze, chyba za bardzo się uzewnętrznił.
Anouk - Śro Mar 25, 2009 21:53
http://s311.photobucket.c...nt=DSC_7208.jpg Jakie miny
PALATINA - Śro Mar 25, 2009 21:58
Oli napisał/a: | o bardzo proszę, tylko jak nam się na tej antarktydzie temperatura trochę ustabilizuje, ok? |
Nie ma sprawy...
Mam też furminator (póki co taki maleńki, jak sie sprawdzi, to zainwestuje w lepszy ) - można nim spróbować wyczesać - nie wiem jeszcze do jakich psów to sie nadaje, a do jakich nie.
Aż mi głupio, że tydzień temu Eutkę wytrymowałam - pewnie teraz jej zimno.
Oli - Śro Mar 25, 2009 22:06
PALATINA napisał/a: | Aż mi głupio, że tydzień temu Eutkę wytrymowałam - pewnie teraz jej zimno. | Wiesz, ja dwa tygodnie temu schowałam buty zimowe do szafy.
Anonymous - Czw Mar 26, 2009 10:18
Celar mnie nieodmiennie zachwyca, powiem szczerze, że sto razy bardziej niż Baaj. On ma taki cudny pysk i miny robi rewelacyjne. Podoba mi się straszniście!
Tygrys - Czw Mar 26, 2009 10:29
Hmm powiedzcie mi, czy Toffikowi na lato można podciąć sierść? on ma taką długa jak palec wskazujący a pod nią podszerstek biały. Bo wiem że w lato mu gorąco
AngelsDream - Czw Mar 26, 2009 11:59
Viss napisał/a: | Celar mnie nieodmiennie zachwyca, powiem szczerze, że sto razy bardziej niż Baaj. On ma taki cudny pysk i miny robi rewelacyjne. Podoba mi się straszniście! |
Na żywo jest jeszcze fajniej, bo on najpierw taki ostrożny, a potem odkleić go nie można od siebie, tylko by się tulał. Wiele chłopię przeszło, ale wyszło z tego obronną łapą - zasługa jego samego i Baaja, który mu pokazał, że świat jest fajny w odpowiednim języku.
M. zabiera malucha na zdjęcie szwów - chyba trochę wrosły, ale zobaczymy. Strasznie szybko się goił. Tylko teraz bardzo z niego sierść się sypie - aż strach, jak Baaj też tak będzie.
PALATINA - Czw Mar 26, 2009 12:02
Cytat: | Hmm powiedzcie mi, czy Toffikowi na lato można podciąć sierść? on ma taką długa jak palec wskazujący a pod nią podszerstek biały. Bo wiem że w lato mu gorąco |
Teoretycznie można by.
Nie wiem tylko, czy to nie zmieni mu struktury włosa.
babyduck - Czw Mar 26, 2009 12:03
Angels, a jak Wasze agility? Byliście ponownie na treningu czy rezygnujecie na rzecz Cywila?
AngelsDream - Czw Mar 26, 2009 12:32
babyduck, nie poszliśmy. Spróbujemy jeszcze raz, jak Baaj będzie starszy i po zaawansowanym PT. Chociaż Miśkowi i tak najbardziej marzy się obrona - jeśli Baaj mocno się nie zmieni, to nawet widzę w tym jakiś sens, bo rzeczywistej agresji w nim niewiele i bardziej na tle konkretnych zachowań, niż ogółu. To już Celar gorszy - bardziej zajadły, ale też strachliwszy.
|
|
|