Archiwum - Psiaki XV
Bel - Pią Lut 08, 2013 17:53
Lama, a czemu nie chcesz tu wchodzić?
Ninek - Pią Lut 08, 2013 17:56
Bel, pewnie foch za niektóre komentarze w tym temacie. W sumie to nie do końca mnie to dziwi, bo były osoby, które tu nieźle pojechały.
Lama - Pią Lut 08, 2013 18:08
Nie foch, po prostu nie lubię jechania po kimś (a szczególnie po mnie;]), jak nie zna się sytuacji. I wyolbrzymiania tejże również.
W każdym razie Falce jednokrotne zlanie zadka wystarczyło i od tamtego czasu ani razu mi nie nawiała, komenda "do mnie" opanowana do perfekcji. Aktualnie spacerujemy już bez linki i zaczynamy bawić się w rally obedience i dogtrekking.;)
A wracając do tematu, to naprawdę się cieszę z odnalezienia Nali, bo autentycznie się przejęłam, szczególnie tym kagańcem.
Ninek - Pią Lut 08, 2013 19:37
Może ktoś z Gdyni chce 'pół bordera'?
https://www.facebook.com/...84194766&type=1
Szura - Pią Lut 08, 2013 20:53
My byliśmy niedawno na Polach Mokotowskich, w tygodniu w dzień są tam niebywałe pustki, jakby ktoś chciał się umówić na spacer, to ja chętnie.
nezu - Pią Lut 08, 2013 21:14
Jesu...Zołza i Hobbit...
Nie wiem czy się cieszyć że nie mogę się dopsić, czy dobijać. Z drugiej strony, obawiam się, że bym nie podołała tak aktywnym psom, więc tylko powlepiam gały w najpiękniejsze psy jakie widziałam od dłuższego czasu i sobie popłaczę.
yoshi - Pią Lut 08, 2013 23:27
Ach super wieści!!!! Ciesze się ogromnie że się znalazła!!
Ebia - Pią Lut 08, 2013 23:34
Czas pochwalić się moim szczęściem. Życie zmusiło nas do oddania go na DT do rodziny, a mnie zebrało się na sentymenty. Tak oto zaczęło się przeglądanie zdjęć, a jedno z nich wylądowało na fotosiku. Jest wprawdzie wklejone w nasz szczurzy temat, ale chcę pokazać go i tutaj:
Czy te oczy mogą kłamać.. ?
rudziak - Sob Lut 09, 2013 09:20
Maślanka Są przesłodkie
dziś mi się link nie otwiera ale widziałam je jeszcze wczoraj
Ebia napisał/a: | Czy te oczy mogą kłamać.. ? |
Nigdy
Ninek - Sob Lut 09, 2013 15:01
Już chciałam tu pisać o rade jak naumieć psa innego reagowania na komende i stwierdziłam, że spróbuje sama pokombinować. Zaczęłam od 'leżeć', które Fox robił wyłącznie jak mu sie poklepało podłoge Jednego dnia ćwiczyliśmy dosłownie 5 minut. Drugiego już pamiętał, więc powtórzyliśmy tylko kilka razy. Dzisiaj, po 2 dniach bez przypominania, nadal sie pięknie kładzie na gest dłonią
Wiele złego można o nim powiedzieć, ale uczyć to on sie uwielbia
Niamey - Sob Lut 09, 2013 17:55
http://www.wildspiritwolf...imal_zoerro.php
Wooo, jaki bysior!
PALATINA - Sob Lut 09, 2013 18:30
Nakasha,
Super, że się znalazła!
Strasznie się cieszę.
Fakt, że miała kaganiec cały czas chodził mi po głowie.
mmarcioszka - Sob Lut 09, 2013 19:12
Ebia, śliczny pies
Ebia - Nie Lut 10, 2013 00:03
mmarcioszka, dziękuję w imieniu jego i swoim
Anonymous - Pon Lut 11, 2013 09:55
Czy znacie jakiegoś dobrego, sprawdzonego gastrologa? Albo chociaż jakiegoś wybitnego od interny w kierunku żołądka? Potrzebuję na cito, bo lecznica na Powstańców to jednak jest dno i wreszcie rodzice ruszą się gdzieś indziej z Nostro, tylko nie wiem do kogo najlepiej udrzać.
|
|
|