Klatki i wyposażenie - Nasze klatki vol. 1 

fila - Wto Lis 20, 2012 21:30
  Rany      Madziastan Twoja klatka to prawdziwa willa, ogony są napewno szczęśliwe w takim mieszkanku. 

Dukat, Twoja klatka jest równie fantastyczna, rewelacyjne wyposażenie moro   
												 madziastan - Śro Lis 21, 2012 11:30
  fila, dzięki!!!  
												 Dukat - Śro Lis 21, 2012 23:36
  Bardzo dziękuję    

a dziś bardziej dziewczęca odsłona 

lepakkomies - Czw Lis 22, 2012 00:12
  Dukat, jak słodko  
												 limomanka - Pią Lis 23, 2012 17:47
  Dukat, nie chcę zgadywać, kto Cię do tego namówił     Ach, jak mi się zrobiło różowo...  
												 mmarcioszka - Sob Gru 01, 2012 15:11
  Mamy nowe hamaczki i tunele od dorota33, więc się pochwalę         

Klaudiaaa. - Sob Gru 01, 2012 18:54
  Śliczne ...Ja uwielbiam mebelki Pani Dorotki tyle ,że 4 dni temu Nasz koschany domek misiowy odszedł (*)        .Robicie mi kompleksy też chcę wolierę !!!!    mmarcioszka co to za model ?      
												 mmarcioszka - Sob Gru 01, 2012 23:04
  Klaudiaaa., wszyscy o to pytają za każdym razem jak wrzucam zdjęcia     To ferplast, ale jakis niespotykany model. Kupiłam używaną i mimo wielu prob nie znalazłam drugiej takiej    Jest świeta, w moim temacie jest więcej zdjęć  
												 fila - Wto Gru 04, 2012 09:12
  mmarcioszka super kolorowo u Ciebie w klatce, bardzo mi się podoba. Powiedz mi czy półki które masz w klatce są oryginalne ferplastu?? Bo świetnie wyglądają takie kolorowe, a ja wszędzie w sklepach widzę tylko szare. Kupiłaś je oddzielnie w jakimś sklepie czy były już razem z klatką??
												 smeg - Wto Gru 04, 2012 16:39
  fila, w Polsce niestety dostępne są tylko szare tarasy Ferplasta, kolorowe czasem zamawiamy wspólnie z zagranicy, np. z fretten.nl.
												 mmarcioszka - Wto Gru 04, 2012 18:55
  fila, tak jak pisze smeg - w Polsce nie ma kolorowych    To są tarasy ferplast, czerwone z Anglii z equinecaninefeline.com, a zielone z Holandii z fretten.nl. Czasem na forum są zbiorowe zamówienia z tych sklepów  
												 klimejszyn - Nie Gru 16, 2012 17:14
  Fluffy

stadko

myszki

ubogo u nas w hamaki, bo maluchom coś się z główkami podziało i wszystko szatkują  
												 jancia - Nie Gru 16, 2012 19:07
  klimejszyn, Fluffy mieszka sam ?    Ale ma willę ;p

Stadkowa klaciora meega    I myszki też mają widzę dunę extra large  
												 klimejszyn - Nie Gru 16, 2012 19:17
  jancia.sz, tak, Fluffy mieszka sam   

od wczoraj ma setkę, wcześniej miał 80tkę. zmieniłam mu dlatego, że z racji wieku łapki mu już siadają i teraz ma więcej parteru do dreptania, a na tarasy się czasem wgramoli  
												 jancia - Nie Gru 16, 2012 19:25
  klimejszyn, Fluffy ma naprawdę sporą przestrzeń    taka duża kawalerka   

To i ja wstawię naszą klatencję

górną część zamieszkują Edward, Elvis i Freddie. Dolna w całości należy do Kevina.  

| 

|  

|