Archiwum - Psiaki X
Sysa - Czw Kwi 21, 2011 23:04
Tess, będzie Piotrek z Yarpenem.
A Ty startujesz z Bezą?
Tess - Czw Kwi 21, 2011 23:57
Sysa, tak, to kwalifikacje do MŚ... Po pierwszych jesteśmy pierwsze w mediumach, więc obowiązkowo.
Lazanka - Pią Kwi 22, 2011 13:46
Do krakowian Orientuje sie ktos gdzie w Krk mozna dostac kagance fizjologiczne? Internet odpada - bo musimy zmierzyc (kundliszonek) a jak narazie trafiam tylko na zwykle w ktorych Iskier sobie nie pozieje.
Ninek - Pią Kwi 22, 2011 15:47
Jak tak czytam dogo, to coraz bardziej trace wiare w ludzi
Tyle psiego nieszczęścia. A ostatnio wysyp zagłodzonych ONków...
nutaka - Pią Kwi 22, 2011 17:26
mój przystojniak
Ninek - Pią Kwi 22, 2011 19:51
nutaka, wyjątkowo ładny kundliszon
Poznałam dzisiaj tą sunie husky, o której tu pisałam pare dni temu.
Jaki to radosny, ufny i przyjacielski pies! Jak tylko kucnęłam od razu dostałam buzi, podeszła do mnie jakby mnie znała od dawna. Bardzo interesowała ją klatka i wypatrywała jej mieszkańców
falka - Pią Kwi 22, 2011 20:23
nutaka, on jest przeuroczy
Sysa - Pią Kwi 22, 2011 21:06
nutaka, piękny!
Tess, będę za Was mocno trzymać kciuki!
Lazanka - Pią Kwi 22, 2011 23:59
nutaka napisał/a: | mój przystojniak |
no no - amant co sie zowie Bardzo fajny rudzielec
nutaka - Sob Kwi 23, 2011 01:34
dzięki : ) ciągle mi się jakiś wychudzony wydaje, szczególnie po wyczesaniu. ale je normalnie. pewnie dlatego, że bardzo dużo biega. albo po prostu ma taką budowę...
Oli - Sob Kwi 23, 2011 16:52
żeby nie męczyć tu całym tekstem - dzisiaj mamy bardzo ważne psie święto w naszym domu http://forum.szczury.biz/...p=567470#567470
Ninek - Sob Kwi 23, 2011 20:01
Oli, ładnie napisane
Sucze przed chwila wykapane. Szukamy Majki, wołamy i nic, pies przepadł w mieszkaniu
Zaszyła sie małpa na fotelu w pomieszczeniu przy salonie, pod poduszkami, za suszarką - w ogóle by jej nie było widać, gdyby nie świecące oczy
Tygrys66 - Sob Kwi 23, 2011 22:54
Ninek, tak jeszcze do tej tchawicy, to powinno być widoczne na zdjęciu. My zdjęciem zazwyczaj potwierdzamy diagnozę, to widać nie tylko podczas ataku, chyba że w bardzo wczesnym stadium. Widziałam parę takich przypadków i zmiany generalnie widać. Ale jak piszesz że te ataki ciągle i co chwilę to trochę dziwne... Nie mają innych pomysłów na to? Jakaś infekcja, niewydolność czy coś?
Ninek - Sob Kwi 23, 2011 23:00
Tygrys66, infekcja ciągnąca sie od roku? Wątpie, żeby jeszcze żył.
Niewydolność czego np? Wszyscy weci skłaniają sie ku tej nieszczęsnej tchawicy.
AngelsDream - Nie Kwi 24, 2011 12:30
Cytat: | Moja znajoma (Kaśka) miała przesympatycznego psa, prawie pudla: czarny, kudłaty.
No i ten pies zaczął mieć niepokojące objawy, chodząc po mieszkaniu wpadał na meble, obijał się o ściany itp. Kaśka pojechała ze łzami w oczach do weterynarza, ten pieska obejrzał, zbadał i wydał diagnozę: Obciąć grzywkę
P.S. Pomogło. |
|
|
|