Archiwum - Psiaki IX
Sysa - Czw Gru 23, 2010 21:47
Co tam czapka! Posikałam się ze śmiechu, patrząc na minę Baaja w czapce!
Do twarzy Wam!
AngelsDream - Czw Gru 23, 2010 21:52
Sysa, za wszelką cenę chcieliśmy go zająć czymś innym - nasz pies boi się naprawdę tylko jednej osoby, a jest to tata Michała - różne wygłupy pomagają mu wyluzować.
Niestety, trudno psa przekonać do kogoś, kto go straszył w szczenięctwie, często podnosi głos, nie może usiąść na moment w spokoju. Baaj wycofuje się i nie podejdzie bliżej niż na odległość bardzo wyciągniętej szyi, kantarek na pysku wycisza go odrobinę, ale to tylko maskowanie problemu.
Szura - Pią Gru 24, 2010 01:24
Ma ktoś z Was doświadczenia z D. A. P. - psimi uspokajającymi feromonami? Myślę, że warto spróbować, ale w mojej sytuacji finansowej stówa to kupa kasy, więc zanim się zdecyduję chciałabym się jak najwięcej dowiedzieć, czy komuś pomogło w jakimkolwiek stopniu.
Tygrys - Pią Gru 24, 2010 10:08
AngelsDream, jaki wieeeelki on jest! ja myślałam, że Ty klęczysz
AngelsDream - Pią Gru 24, 2010 10:45
Szura, my mamy takie w sprayu, u nas działały nieznacznie.
Tygrys, dźwigałam go, stąd mina. Ponad 30 kilo burego dziada, a to raptem średniaczek w tej rasie. Tylko że czasem wolałabym, żeby był mały. Byłoby chyba łatwiej argumentować do ludzi.
Tess - Nie Gru 26, 2010 12:14
Wczoraj ja, Szura i stado psów wybraliśmy się do państwa A&A i ich stada psów. XD
Generalnie było miło, a psy zaskakująco dobrze prosperowały w takich warunkach - kawalerka i 5 psów. Dodam, że nie wszystkie się kochają, a Tonic boi się psów. Było naprawdę spokojnie i bezproblemowo, Angels wstawi foty zwierzyńca.
Dziewczyny, które pytały o zdjęcia Joy - jak dostanę więcej zdjęć od Angels, wstawię małą oddzielnie.
sachma - Nie Gru 26, 2010 12:20
a ja wczoraj te foty widziałam (no tylko kilka ) i muszę powiedzieć że Joy nie poznałam! straszliwie urosła! A Tonic przy tej bandzie wyglądał na maleństwo
AngelsDream - Nie Gru 26, 2010 12:21
Tess - Nie Gru 26, 2010 12:29
sachma, Joy jest tylko trochę od niego wyższa. Ale ogólnie sprawia wrażenie dużej przy nim, jest dłuższa, bardziej wyciągnięta, no i puchata.
Zmieniła się strasznie, nie jest już małym chomikiem... Nadal jest mała jak na pyraka, ale teraz już jak pyr wygląda.
Sysa - Nie Gru 26, 2010 12:36
O nie, mam ochotę poprzysładzać na widok tych zdjęć, ale dość tego!
Joy ledwo poznałam! Jak była mała to w ogóle nie widziałam bialego znaczenia na piersi!
Bo mam nadzieję, że ten czarny kudłacz to ona, że nie pomyliłam...
AngelsDream - Nie Gru 26, 2010 12:37
Sysa, a słódź, Baaj się ucieszy - do twarzy mu w lukrze.
jokada - Nie Gru 26, 2010 14:02
Świąteczne wygłupy
gdyby wzrok mógł zabijać
LunacyFringe - Nie Gru 26, 2010 14:09
Najbardziej mi się Bezutek podoba W ogóle przez Bezę mój TŻ zakochał się w szetlandach
A mój BC jest wstręciuchem. Z zabawkami mamy minimalnie lepiej, wczoraj chwytał piłkę, spodobała mu się jakaś stara wymietolona przez Milve. Za to z psami w ogóle się nie umie bawić. Jak uciekają to je goni i podgryza ( typowe, ale nie mile widziane) a jak chcą z nim wchodzić w jakieś interakcje to je odgania Cóż nie musi kochać psów, ze mna dobrze pracuje, ale szkoda. Za to moja suka jest cudowna ( ta która obszczekiwała nienawistnie psy) dzisiaj sie bawiła z bokserem i wyżłem i odwołała sie od laba
Szura - Nie Gru 26, 2010 18:10
Mojej mamie najbardziej podoba się zdjęcie na którym Toniek stoi koło Baaja. No i grupowe na łóżku, bo tyle piesków i wszystkie grzeczne.
Bardzo miło było na spotkaniu, myślę, że po paru nasze chłopki-roztropki się już całkiem dogadają. Choć już wczoraj było duuużo lepiej, niż się spodziewałam.
babyduck - Nie Gru 26, 2010 21:03
Negra i ciut Majki
|
|
|