To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki IX

Sysa - Czw Gru 23, 2010 21:47

Co tam czapka! Posikałam się ze śmiechu, patrząc na minę Baaja w czapce! :rotfl:
Do twarzy Wam! :lol:

AngelsDream - Czw Gru 23, 2010 21:52

Sysa, za wszelką cenę chcieliśmy go zająć czymś innym - nasz pies boi się naprawdę tylko jednej osoby, a jest to tata Michała - różne wygłupy pomagają mu wyluzować.

Niestety, trudno psa przekonać do kogoś, kto go straszył w szczenięctwie, często podnosi głos, nie może usiąść na moment w spokoju. Baaj wycofuje się i nie podejdzie bliżej niż na odległość bardzo wyciągniętej szyi, kantarek na pysku wycisza go odrobinę, ale to tylko maskowanie problemu. :roll:

Szura - Pią Gru 24, 2010 01:24

Ma ktoś z Was doświadczenia z D. A. P. - psimi uspokajającymi feromonami? Myślę, że warto spróbować, ale w mojej sytuacji finansowej stówa to kupa kasy, więc zanim się zdecyduję chciałabym się jak najwięcej dowiedzieć, czy komuś pomogło w jakimkolwiek stopniu.
Tygrys - Pią Gru 24, 2010 10:08

AngelsDream, jaki wieeeelki on jest! ja myślałam, że Ty klęczysz :shock:
AngelsDream - Pią Gru 24, 2010 10:45

Szura, my mamy takie w sprayu, u nas działały nieznacznie.

Tygrys, dźwigałam go, stąd mina. ;) Ponad 30 kilo burego dziada, a to raptem średniaczek w tej rasie. :mrgreen: Tylko że czasem wolałabym, żeby był mały. Byłoby chyba łatwiej argumentować do ludzi.

Tess - Nie Gru 26, 2010 12:14

Wczoraj ja, Szura i stado psów wybraliśmy się do państwa A&A i ich stada psów. XD

Generalnie było miło, a psy zaskakująco dobrze prosperowały w takich warunkach - kawalerka i 5 psów. Dodam, że nie wszystkie się kochają, a Tonic boi się psów. Było naprawdę spokojnie i bezproblemowo, Angels wstawi foty zwierzyńca. :D

Dziewczyny, które pytały o zdjęcia Joy - jak dostanę więcej zdjęć od Angels, wstawię małą oddzielnie. :serducho:

sachma - Nie Gru 26, 2010 12:20

a ja wczoraj te foty widziałam (no tylko kilka :P ) i muszę powiedzieć że Joy nie poznałam! straszliwie urosła! A Tonic przy tej bandzie wyglądał na maleństwo :D
AngelsDream - Nie Gru 26, 2010 12:21

Tess - Nie Gru 26, 2010 12:29

sachma, Joy jest tylko trochę od niego wyższa. Ale ogólnie sprawia wrażenie dużej przy nim, jest dłuższa, bardziej wyciągnięta, no i puchata. :D

Zmieniła się strasznie, nie jest już małym chomikiem... Nadal jest mała jak na pyraka, ale teraz już jak pyr wygląda.

Sysa - Nie Gru 26, 2010 12:36

O nie, mam ochotę poprzysładzać na widok tych zdjęć, ale dość tego! :P

Joy ledwo poznałam! Jak była mała to w ogóle nie widziałam bialego znaczenia na piersi!
Bo mam nadzieję, że ten czarny kudłacz to ona, że nie pomyliłam... :lol:

AngelsDream - Nie Gru 26, 2010 12:37

Sysa, a słódź, Baaj się ucieszy - do twarzy mu w lukrze. :mrgreen:
jokada - Nie Gru 26, 2010 14:02

Świąteczne wygłupy ;)

gdyby wzrok mógł zabijać ;)

LunacyFringe - Nie Gru 26, 2010 14:09

Najbardziej mi się Bezutek podoba ^^ W ogóle przez Bezę mój TŻ zakochał się w szetlandach :P

A mój BC jest wstręciuchem. Z zabawkami mamy minimalnie lepiej, wczoraj chwytał piłkę, spodobała mu się jakaś stara wymietolona przez Milve. Za to z psami w ogóle się nie umie bawić. Jak uciekają to je goni i podgryza ( typowe, ale nie mile widziane) a jak chcą z nim wchodzić w jakieś interakcje to je odgania :| Cóż nie musi kochać psów, ze mna dobrze pracuje, ale szkoda. Za to moja suka jest cudowna ( ta która obszczekiwała nienawistnie psy) dzisiaj sie bawiła z bokserem i wyżłem i odwołała sie od laba :serducho:

Szura - Nie Gru 26, 2010 18:10

Mojej mamie najbardziej podoba się zdjęcie na którym Toniek stoi koło Baaja. :twisted: No i grupowe na łóżku, bo tyle piesków i wszystkie grzeczne. :wink:

Bardzo miło było na spotkaniu, myślę, że po paru nasze chłopki-roztropki się już całkiem dogadają. Choć już wczoraj było duuużo lepiej, niż się spodziewałam. :serducho:

babyduck - Nie Gru 26, 2010 21:03

Negra i ciut Majki