Archiwum - Pajączki ^_^
Mangusta - Śro Maj 12, 2010 20:14
no widzisz
a moje Psalmo Pulcher dzisiaj zliniało na L2. kompletnie się nie spodziewałam. chyba wszystko w porządku, nie mogę się tylko doliczyć jednej nogi.
nezu - Śro Maj 12, 2010 20:45
No to widzę że twój pulcher może sobie podać odnóże z moim gigasem.
Anka. - Śro Maj 12, 2010 21:09
Nezu gratuluje córeczki
Moja szlachcianka wreszcie raczyła coś zjeść, wtrząchnęła kawałeczek gotowanego kurczaka i chyba czeka na więcej, bo się dziwnie gapi.
Mangusta - Śro Maj 12, 2010 22:20
nezu napisał/a: | No to widzę że twój pulcher może sobie podać odnóże z moim gigasem. | nii, spoko, ciężko widzieć przez to pudło sałatkowe ale jednak ma wszystkie nóżki
nezu - Pią Maj 14, 2010 03:28
Anka. napisał/a: | Nezu gratuluje córeczki |
Dziękuję.
Podwozie pana krowa dałam do wyseksowania na pajęczym forum, bo nie daje mi spokoju.
Pierwszy raz w życiu odważyłam się wziąć ptasznika "za boczki" do fotografii podwozia...
I tylko dlatego że Krów jest tak masakrycznie powolny i łagodny, że bardziej już się nie da.
Fryzjerka (parahybana) powoli szykuje się do wylinki.
Wygląda...obrzydliwie.
Dupsko do szczętu wyczesane.
Kleszcz(albiceps) się zrobił nerwowy i wyczesuje się na sam widok pincety w pojemniku....
Wciąż głoduje.
Gabriel (samiec cambri) na jedzenie mówi fuj. Już dwa karaki łażą mu po lokum, nie ruszam mu tego za bardzo, bo boję się zniszczyć mu gniazdo, chyba będzie liniał...
Śliwek zrobił się jakiś taki za spokojny... Boję się że to jego ostatnie dni.
O skarlałych violaceusach pisać mi się nawet nie chce.
To samo o Pięknej.
Cyanek wyliniał jakiś czas temu i nie ma już różowych nóżek.
A gigas spaceruje po swoim lokum na siedmiu odnóżach i ma wilczy apetyt...
Chyba tyle...
<dopisek>
Eeeee
Na razie jest jeden głos...
Za samicą.
Zastanawiam się co powiedzą inni.
Krów Mućką?...
futrzasta - Pią Maj 14, 2010 13:22
no nezu gratulację za samiczką a poka linka do seksowania też chcę zobaczyć
mi irminia wyliniała na L10 jakos nie wydaję mi się żeby mocno większa się zrobiła
versi rozkopała pajęczynę i dupa wylinki nie przeszła a to już 5,5 m-ca bez linienia ehhh
geniculata też zamula 5,5 miesiace co jest z nimi grrr
Grucha - Sob Maj 15, 2010 09:56
http://www.arachnea.org/f...411/#post345335
proszem bardzom głosów już więcej trochę
U mnie wszystko po staremu, może poza tym że hodowla się odrobinkę uszczupliła.
Smithka nie chce za bardzo jeść.. to znaczy je ale z wielkim bólem
Murin jak to murin, wredny, agresywny, na szczęście siedzie w gnieździe i tam pokazuje co potrafi a nie z niego wyłazi
Auratusowi chyba spacerek po pokoju dobrze zrobił, zrobił się aktywniejszy, pożera wszystko co mu się w terrarium rusza
w środę bądź czwartek przyjdzie chordatus razem z karakami przyznam że się go odrobinkę obawiam, liczę że trafi się jakiś spokojny osobnik ;p
Jak dopadnę siostry aparat to porobię trochę zdjęć tych większych potworków
@
aparat siostry jest straszny...
Mangusta - Nie Maj 16, 2010 12:43
pulcher je. uff, a już się zaczynałam martwić, bo żywy mącznik denerwował go już prawie 4 dni a ten tylko zwiewał ze swojej kryjówki. no to chyba przeżyje z tego co widzę. oby była baba...
nezu - Pon Maj 17, 2010 02:54
futrzasta napisał/a: | no nezu gratulację za samiczką |
Dziękuję.
Aż boję się cieszyć, ale może w końcu pech poszedł w cholerę.
Nadziei na więcej samic też nie mam, chyba że któreś mi jeszcze jakimś złudnym cudem zrobi numer jak Krów....
Albo może z nowych.
Do dopajęczenia coraz bliżej...
Mangusta - Śro Maj 19, 2010 13:45
uf, wszystko mi je... poe jest już tak obżarta że wygląda jak kędzior samica cambri dostała jakiegoś focha, chyba znowu idzie do wylinki. A mnie kusi, kusi strasznie by zaszaleć i kupić sobie coś trochę droższego...
Lavi - Śro Maj 19, 2010 16:08
Mangusta, na co jeśli spytać mogę? T. blondi? Poe metallica?
Mangusta - Śro Maj 19, 2010 16:44
tyle tych metallic się przewiewa przez allegro teraz, a w sumie gdybym się zebrała w sobie to bym na początku czerwca miała tą kasę ech
Lavi - Śro Maj 19, 2010 17:07
No właśnie się przewala ich sporo. Ale podobno L1 szybko mogą paść i 400 zł pyk
nezu - Śro Maj 19, 2010 17:18
Lavi, już "tylko" 300
Mangusta - Śro Maj 19, 2010 17:49
e, te L1 nie są takie straszne. z tego co widzę Metallici wcale delikatnością się nie różnią od innych Poe a mi póki co żadne L1 jeszcze nie zdechło (prócz jednego vagansa który był gratisem i od razu wyglądał słabo), a Kleszcza to ja mam nawet od NII.
|
|
|