To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Pajączki ^_^

futrzasta - Wto Kwi 20, 2010 18:21

o matko nie wiedziałam, że tyle tego masz! no piekne!
Maja - Śro Kwi 21, 2010 09:19

Avi są wyjątkowe. Moje pięknie pajęczynowały, zresztą jak irminia i cambri, i nie było problemów z jedzeniem choć preferowały świerszcze. Przy Avi zawsze jest na co popatrzeć, to chyba jedne z najładniejszych nadrzewniaków ogólnodostępnych w Polsce.
Mangusta - Śro Kwi 21, 2010 13:15

moja poe jest L3 i już się nie mieści w moczboksie :) ma też już widoczne dorosłe ubarwienie... ale niestety w tej chwili mam globol rozłożony u gadów, więc wszystko skrzętnie pochowane.
Maja - Czw Kwi 22, 2010 10:37

Mangusta napisał/a:
ale niestety w tej chwili mam globol rozłożony u gadów

Właśnie z tego powodu zrezygnowałam z ptaszników, ale pewnie kiedyś do nich wrócę :wink:

Mangusta - Czw Kwi 22, 2010 13:22

Maja napisał/a:
Właśnie z tego powodu zrezygnowałam z ptaszników, ale pewnie kiedyś do nich wrócę
jeszcze nie tak dawno temu straciłam połowę swojej hodowli, w tym 3 naprawdę drogie amblypygi bo sąsiedzi sobie zrobili dezynsekcję. Z globolem już kilka razy robiłam akcje, póki co jeszcze nic nie padło prócz tego co paść miało.
futrzasta - Czw Kwi 22, 2010 17:36

Maja napisał/a:
Avi są wyjątkowe. Moje pięknie pajęczynowały, zresztą jak irminia i cambri, i nie było problemów z jedzeniem choć preferowały świerszcze. Przy Avi zawsze jest na co popatrzeć, to chyba jedne z najładniejszych nadrzewniaków ogólnodostępnych w Polsce.

tak pajeczyny piękne mają. moja ma tak piękną, że raz na tydzień mam okazję podziwiać tylko jej nogi...

jokada - Sob Kwi 24, 2010 18:59

kto i gdzie wstawiał link do deviantarta ze skakunami ?
nie mogę znaleźć :oops:

mam już lepsze foty tego co u mnie w ogródku skacze :mrgreen:

Grucha - Sob Kwi 24, 2010 19:07

http://dark-raptor.devian...iders-125536566

proszę, te ich gały al'a kot ze shreka mnie rozbrajają :)

nezu - Wto Kwi 27, 2010 03:47

Uwielbiam skakuny.... :serducho:

A tu porcja fotek 3 pajączków.
Trochę parahybany, trochę powylinkowego gigasa (chłopiec oczywiście) i odrobina mojej leniwej "krowy", czyli samca kędziora... ;)

Mangusta - Wto Kwi 27, 2010 09:36

a moja poe jest gupia :roll: zamiast od razu zabierać się za wcinanie ofiary, ubija i zostawia i przypomina jej sie dopiero za jakiś dzień-dwa.
nezu - Wto Kwi 27, 2010 14:22

Może lubi aromat nieświeżego robaczka... :P
bemyself - Sob Maj 01, 2010 14:04

nezu napisał/a:
Może lubi aromat nieświeżego robaczka... :P

predzej instynktownie zabija, bo narusza jej terytorium, a nie z glodu. dopiero gdy sie robi glodnawa to zzera :P

Mangusta - Sob Maj 01, 2010 14:36

no właśnie teoretycznie to nie jest do końca normalne. w końcu Poe jako nadrzewniaki wolą karmę ruchomą, jakieś muchy niemuchy i inne lotne paskudztwa. a ta najpierw ubija, zostawia na 1 dzień i dopiero zjada. hmmm... no cóż, w sumie młode pająki bywają porąbane ;)
bemyself - Sob Maj 01, 2010 14:53

Mangusta napisał/a:
no cóż, w sumie młode pająki bywają porąbane

niektore z wiekiem nie dojrzewaja psychicznie i ciagle są :P

Lavi - Nie Maj 02, 2010 00:57

zdjęcia nie są pierwszej klasy, ale cóż. Moje ogrodowe cosik, co uplotło kokon i nie wiem, czy tylko tak czy dla jaj:DD

No i moje białokolanowe, które przeszło wylinkę na L6 ;)