Archiwum - Pajączki ^_^
futrzasta - Wto Kwi 20, 2010 18:21
o matko nie wiedziałam, że tyle tego masz! no piekne!
Maja - Śro Kwi 21, 2010 09:19
Avi są wyjątkowe. Moje pięknie pajęczynowały, zresztą jak irminia i cambri, i nie było problemów z jedzeniem choć preferowały świerszcze. Przy Avi zawsze jest na co popatrzeć, to chyba jedne z najładniejszych nadrzewniaków ogólnodostępnych w Polsce.
Mangusta - Śro Kwi 21, 2010 13:15
moja poe jest L3 i już się nie mieści w moczboksie ma też już widoczne dorosłe ubarwienie... ale niestety w tej chwili mam globol rozłożony u gadów, więc wszystko skrzętnie pochowane.
Maja - Czw Kwi 22, 2010 10:37
Mangusta napisał/a: | ale niestety w tej chwili mam globol rozłożony u gadów |
Właśnie z tego powodu zrezygnowałam z ptaszników, ale pewnie kiedyś do nich wrócę
Mangusta - Czw Kwi 22, 2010 13:22
Maja napisał/a: | Właśnie z tego powodu zrezygnowałam z ptaszników, ale pewnie kiedyś do nich wrócę | jeszcze nie tak dawno temu straciłam połowę swojej hodowli, w tym 3 naprawdę drogie amblypygi bo sąsiedzi sobie zrobili dezynsekcję. Z globolem już kilka razy robiłam akcje, póki co jeszcze nic nie padło prócz tego co paść miało.
futrzasta - Czw Kwi 22, 2010 17:36
Maja napisał/a: | Avi są wyjątkowe. Moje pięknie pajęczynowały, zresztą jak irminia i cambri, i nie było problemów z jedzeniem choć preferowały świerszcze. Przy Avi zawsze jest na co popatrzeć, to chyba jedne z najładniejszych nadrzewniaków ogólnodostępnych w Polsce. |
tak pajeczyny piękne mają. moja ma tak piękną, że raz na tydzień mam okazję podziwiać tylko jej nogi...
jokada - Sob Kwi 24, 2010 18:59
kto i gdzie wstawiał link do deviantarta ze skakunami ?
nie mogę znaleźć
mam już lepsze foty tego co u mnie w ogródku skacze
Grucha - Sob Kwi 24, 2010 19:07
http://dark-raptor.devian...iders-125536566
proszę, te ich gały al'a kot ze shreka mnie rozbrajają
nezu - Wto Kwi 27, 2010 03:47
Uwielbiam skakuny....
A tu porcja fotek 3 pajączków.
Trochę parahybany, trochę powylinkowego gigasa (chłopiec oczywiście) i odrobina mojej leniwej "krowy", czyli samca kędziora...
Mangusta - Wto Kwi 27, 2010 09:36
a moja poe jest gupia zamiast od razu zabierać się za wcinanie ofiary, ubija i zostawia i przypomina jej sie dopiero za jakiś dzień-dwa.
nezu - Wto Kwi 27, 2010 14:22
Może lubi aromat nieświeżego robaczka...
bemyself - Sob Maj 01, 2010 14:04
nezu napisał/a: | Może lubi aromat nieświeżego robaczka... |
predzej instynktownie zabija, bo narusza jej terytorium, a nie z glodu. dopiero gdy sie robi glodnawa to zzera
Mangusta - Sob Maj 01, 2010 14:36
no właśnie teoretycznie to nie jest do końca normalne. w końcu Poe jako nadrzewniaki wolą karmę ruchomą, jakieś muchy niemuchy i inne lotne paskudztwa. a ta najpierw ubija, zostawia na 1 dzień i dopiero zjada. hmmm... no cóż, w sumie młode pająki bywają porąbane
bemyself - Sob Maj 01, 2010 14:53
Mangusta napisał/a: | no cóż, w sumie młode pająki bywają porąbane |
niektore z wiekiem nie dojrzewaja psychicznie i ciagle są
Lavi - Nie Maj 02, 2010 00:57
zdjęcia nie są pierwszej klasy, ale cóż. Moje ogrodowe cosik, co uplotło kokon i nie wiem, czy tylko tak czy dla jaj:DD
No i moje białokolanowe, które przeszło wylinkę na L6
|
|
|