To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki vol.VII

Anonymous - Sob Kwi 03, 2010 16:45

Mi się kojarzy tylko z taką bajką Yu-Gi-Oh, tam był Malik xD
Lavi - Sob Kwi 03, 2010 16:50

Nazwij Loki! :DD Mam słabość do tego imienia :mrgreen:
sachma - Sob Kwi 03, 2010 17:26

zuuzuushii, Malik strzeże wrót piekła w Arabskiej mitologii ;) jest aniołem, takim złym ;)
Anonymous - Sob Kwi 03, 2010 17:28

moja kuzynka nazwala swojego kota kjubi od jakiegoś demona z naruto, a cała rodzina mówi teraz do niego tołdi ;p
zuuzuushii - Sob Kwi 03, 2010 17:36

Ja swojego nazwałam Nero bo mi się wtedy podobało brzmienie tego imienia(w oderwaniu od znaczenia), miałam mieć czarnego labka ale kupiłam w końcu biszkopta. Imię jednak zostało.
Teraz jak ludzie się pytają dlaczego nazywa się czarny moi rodzice odpowiadają, że taki był tylko wypłowiał :]
To najgorsze imię jakie wybrałam w życiu dla zwierzaka, chomiki nazywały się lepiej :lol:
ale za bardzo byłam podekscytowana samym faktem tego, że będę miała psa :)

devilline - Sob Kwi 03, 2010 20:19

Layla napisał/a:
Mi też się kojarzy z alikiem i tofikiem

A mi ze znajomym z Kung Fu ; p Jakiż on był gburowaty...

sachma - Sob Kwi 03, 2010 21:19

Kto chce być matką chrzestną malucha? Czekam na propozycje imion - już drugi dzień siedzimy z Sebą i z Siostrą i wymyślamy i nic :/ ładne krótkie imię, bez literki R, do tego nie kompromitujące :P
zuuzuushii - Sob Kwi 03, 2010 21:32

mi się podoba imię Yuki :mrgreen:
kociarnia - Sob Kwi 03, 2010 21:34

A może właśnie poszukaj wśród szczurzych imion na forum? Wiele z nich jest ładna i krótka i nie typowa ^^
sachma - Sob Kwi 03, 2010 21:36

zuuzuushii, to dla psa ma być :P

kociarnia, mamy jedno, wymyślone przez TZa ale noszone przez szczura z forum - Hades, jak nic lepszego nie wymyślimy to kto wie, ale nie chce kopiować szczurzych imion...

zuuzuushii - Sob Kwi 03, 2010 21:38

no wiesz^^ osobiście znam psa który tak się nazywa :] więc nie rozumiem o co Ci chodzi :mrgreen:
satanka666 - Sob Kwi 03, 2010 21:45

Bogdan :P
a serio... ciężka sprawa. jak będziesz miała malucha to na pewno coś wpadnie do głowy ;)

a ja mam inny problem.
Jak nauczyć psa jeździć grzecznie w samochodzie?
Dili ogólnie uwieeelbia, jak tylko widzi otwarte drzwi do samochodu, to od razu chce wskakiwać (nie ważne, czy nasz, czy nie nasz ;p). Ale jak gdzieś jedziemy to potrafi całą drogę 'marudzić', piszczy i mruczy pod nosem. Jest strasznie podekscytowany, ale grzecznie siedzi i nie kombinuje. Od małego z nami jeździ i do pewnego czasu nie było takiego problemu... nie wiem już co mam robić :roll:

Lavi - Sob Kwi 03, 2010 21:52

Hades ładnie. Kiedyś może dołączy do niego Cerber i będziesz miała gorąco na podwórku i w domu :DD
Alexis - Sob Kwi 03, 2010 21:54

jak nie Yuki, to odmiana - Yukon :P
idaa - Sob Kwi 03, 2010 22:06

Mam na podwórku psiaka. Pisałam o nim półtora roku temu, gdy ktoś podrzucił mi go jako szczeniaka... Od trzech dni był jakiś markotny, dziś znalazłam na nim kleszcza... Nie wiem, jak mogłam go wcześniej przeoczyć... Diagnoza - babeszjoza... Jest po serii zastrzyków, juro kolejna seria... Proszę, trzymajcie kciuki, żeby nie był to dla niego wyrok... Żeby nie było za późno...