Archiwum - Psiaki vol. V
LunacyFringe - Śro Lip 15, 2009 22:50
| sachma napisał/a: | | chyba że mogę poczekać jeszcze z 3 lata bo wtedy dopiero pies się uspokoi.. |
bzdura Mój już niedługo będzie dobijała do czterech lat, a nadal sie zachowuje jkaby miał pół roku
sachma - Śro Lip 15, 2009 23:03
wszyscy mi powtarzają (właściciel ojca Dina, właścicielka samca po tych samych rodzicach z wcześniejszego miotu, i reszta policjantów którzy pracują z ONkami ) że 4-5lat i pies się sam wycisza ale ja i tam mam małe kłopoty - pies koleżanki (starszy brat Dina) sprawiał straszne kłopoty - rzucał się na ludzi na psy, właścicielkę ciągał po trawnikach.. więc w porównaniu do innych szczeniąt po tych psach Dino jest bardzo grzeczny
AngelsDream - Czw Lip 16, 2009 00:35
sachma, jeśli kolce tylko na szkolenie - to nawet dobry pomysł. Ale tylko jeśli jesteś do tego przekonana.
babyduck, znalazłam kilka podobnych artykułów - z tabelkami i bez tabelek, z rozpiskami i bez. W sumie każdy trochę inny, więc jak chcesz, to przegooglaj sobie dokładnie zagadnienie i znajdziesz odpowiednie treści.
sachma - Czw Lip 16, 2009 07:59
nie jestem przekonana, ale wiem też że jak on nie będzie ciągnął to krzywdy sobie nie zrobi. i nie kolczatka ma być non stop, nie tylko na szkolenie, ale i na spacery.
Anonymous - Czw Lip 16, 2009 08:11
ale to czemu oni te psy rozmnażają, jak po nich takie nadpobudliwe szczenięta? albo czemu o tym nie uprzedzają?
babyduck - Czw Lip 16, 2009 09:13
(No dobra, chyba mogę już napisać, bo hodowczyni odebrała zaliczkę i potwierdziła rezerwację.)
Maleństwo ze zdjęcia będzie MOJE!
UNCOMMON NEGRA od Astrid
Wampiwor - Czw Lip 16, 2009 09:47
babyduck, O RAJU RAJU RAJUSIU! Przecudne maleństwo. Ja chcę!!!
magnes - Czw Lip 16, 2009 09:48
babyduck, cudo gratuluje
AngelsDream - Czw Lip 16, 2009 09:55
sachma, w takim razie nie widzę sensu kolczatki - chyba, że na każdym spacerze będziesz coś ćwiczyć.
babyduck, serdeczne gratulacje!
falka - Czw Lip 16, 2009 10:03
ale ładny, mógłby taki zostać małe zdecydowanie śliczniejsze
Layla - Czw Lip 16, 2009 10:07
Baby, gratsy, sunia przeboska
babyduck - Czw Lip 16, 2009 10:09
Jej, nie mogę już doczekać, kiedy ją odbiorę. Już zamówiłam adresówkę do obróżki i legowisko, a jeszcze tyle zakupów przede mną.
Anonymous - Czw Lip 16, 2009 10:10
Straszny słodziak Gratuluję, to doniosła chwila.
babyduck - Czw Lip 16, 2009 10:12
Viss, oczywiście wiesz, że nowego członka stada trzeba ochrzcić
Anonymous - Czw Lip 16, 2009 10:24
A ja mam takie pytanie. Jaka rase polecacie do pilnowania domu na wsi, do zycia w kojcu na dworze i taka aby nie wymagala duzego doswiadczenia?
|
|
|