To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki vol. V

LunacyFringe - Śro Lip 15, 2009 22:50

sachma napisał/a:
chyba że mogę poczekać jeszcze z 3 lata bo wtedy dopiero pies się uspokoi..

bzdura :D Mój już niedługo będzie dobijała do czterech lat, a nadal sie zachowuje jkaby miał pół roku :]

sachma - Śro Lip 15, 2009 23:03

wszyscy mi powtarzają (właściciel ojca Dina, właścicielka samca po tych samych rodzicach z wcześniejszego miotu, i reszta policjantów którzy pracują z ONkami ) że 4-5lat i pies się sam wycisza ;) ale ja i tam mam małe kłopoty - pies koleżanki (starszy brat Dina) sprawiał straszne kłopoty - rzucał się na ludzi na psy, właścicielkę ciągał po trawnikach.. więc w porównaniu do innych szczeniąt po tych psach Dino jest bardzo grzeczny :D
AngelsDream - Czw Lip 16, 2009 00:35

sachma, jeśli kolce tylko na szkolenie - to nawet dobry pomysł. Ale tylko jeśli jesteś do tego przekonana.

babyduck, znalazłam kilka podobnych artykułów - z tabelkami i bez tabelek, z rozpiskami i bez. W sumie każdy trochę inny, więc jak chcesz, to przegooglaj sobie dokładnie zagadnienie i znajdziesz odpowiednie treści. :)

sachma - Czw Lip 16, 2009 07:59

nie jestem przekonana, ale wiem też że jak on nie będzie ciągnął to krzywdy sobie nie zrobi. i nie kolczatka ma być non stop, nie tylko na szkolenie, ale i na spacery.
Anonymous - Czw Lip 16, 2009 08:11

ale to czemu oni te psy rozmnażają, jak po nich takie nadpobudliwe szczenięta? albo czemu o tym nie uprzedzają?
babyduck - Czw Lip 16, 2009 09:13

(No dobra, chyba mogę już napisać, bo hodowczyni odebrała zaliczkę i potwierdziła rezerwację.)

Maleństwo ze zdjęcia będzie MOJE! :DD :DD :DD

UNCOMMON NEGRA od Astrid :serducho:

Wampiwor - Czw Lip 16, 2009 09:47

babyduck, O RAJU RAJU RAJUSIU! :serducho: Przecudne maleństwo. Ja chcę!!!
magnes - Czw Lip 16, 2009 09:48

babyduck, cudo :serducho: gratuluje :mrgreen:
AngelsDream - Czw Lip 16, 2009 09:55

sachma, w takim razie nie widzę sensu kolczatki - chyba, że na każdym spacerze będziesz coś ćwiczyć.

babyduck, serdeczne gratulacje! :mrgreen:

falka - Czw Lip 16, 2009 10:03

ale ładny, mógłby taki zostać :serducho: małe zdecydowanie śliczniejsze
Layla - Czw Lip 16, 2009 10:07

Baby, gratsy, sunia przeboska :serducho:
babyduck - Czw Lip 16, 2009 10:09

Jej, nie mogę już doczekać, kiedy ją odbiorę. Już zamówiłam adresówkę do obróżki i legowisko, a jeszcze tyle zakupów przede mną. :mrgreen:
Anonymous - Czw Lip 16, 2009 10:10

Straszny słodziak :serducho: Gratuluję, to doniosła chwila. :mrgreen:
babyduck - Czw Lip 16, 2009 10:12

Viss, oczywiście wiesz, że nowego członka stada trzeba ochrzcić :twisted:
Anonymous - Czw Lip 16, 2009 10:24

A ja mam takie pytanie. Jaka rase polecacie do pilnowania domu na wsi, do zycia w kojcu na dworze i taka aby nie wymagala duzego doswiadczenia?