To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Ogonowy offtopic - Co teraz robią twoje szczury?

jolaada - Wto Lis 22, 2011 18:14

Moje zajadają jabłko albo zieloną pietruszkę, jak która woli, a przy okazji ustalają władzę ,bo coś się ostatnio pozmieniało :?
deneris5 - Czw Gru 01, 2011 23:31

Jeden śpi w moim kapturze, a drugi na biurku obok klawiatury. Nie wiem czemu, ale to jego ulubione miejsce. Plus jest taki, że mam Go cały czas na oku, minus... że upodobał sobie 2 guziczki, które namiętnie lubi przyciskać i niestety są to "sleep" i "power" :twisted: 8)
Kasiasss - Sob Gru 03, 2011 15:48

Ja właśnie oswajam Pixela :) Wchodzi mi 2 łapkami na rękę i liże/gryzie. A Ząbek wczoraj był odważny dzisiaj ucieka przed głaskaniem :) . Ciemno się zaczeło robić to aktywne są :)
Cegriiz - Sob Gru 03, 2011 16:16

Chrapią wciśnięte wszystkie pięć w Sputniku.
Kla.kier - Czw Gru 08, 2011 22:57

Udają, że wcale nie wygryzły dziur w notatkach do historii. W sumie, to te notatki też same się osiuśkały i przyszły do ich klatki. Niee, przecież moje szczury by tego nie zrobiły! :roll:

Cwaniaki jedne.

Kasia_89 - Wto Gru 13, 2011 23:39

Mam kangura a nie szczura xD
Ramen skacze po pokoju jak wariat i skacząc bawi się w berka bratem.

Cegriiz - Pią Gru 16, 2011 23:39

Barela robi rozpierduchę ze starymi notatkami z matematyki (konfetti), Stellaria zaczepia Barelę, więc dostaje po łbie od B., a reszta wariuje, albo mi wchodzi pod bluzkę, gilgocząc mnie niemiłosiernie.
Mai-ah - Nie Gru 18, 2011 22:01

Śpią i śpią, z nudów. A potem patrzą na mnie oczami z miną - no co jest, my dzisiaj nie biegałyśmy. Takie pełne nadziei, że je wypuszczę. Później pewnie będzie na mnie foch. Pierwsza w życiu kwarantanna :/ Ja chyba gorzej znoszę niż one :D
marchewusia - Nie Gru 18, 2011 22:05

Wariują w nowych hamakach uszytych przez ich mamkę ;D (mnie)
zajadają się pyszną kolacją kaszkową z jabłkiem i makaronem ^^

Karmell - Śro Gru 21, 2011 12:36

Teraz obżerają się karmą, czyli za chwile pójdą spać
Kasik - Śro Gru 21, 2011 15:11

Stefan właśnie podjął decyzję, że koszyczek już za długo wisi i go denerwuje, więc należy mu się powygryzanie kratek... :roll: już z kilkoma pręcikami się rozprawił :] A teraz czas wciągnąć do tego koszyczka kawał tektury. Taaak. I na niej też się wyżyć, zła tektura, niedobra :twisted: <ciach, ciach, ciach> Ewidentnie wpadł w szał gryzienia.
nezu - Pią Gru 23, 2011 15:01

śpią cholery jedne. ;p
Drogowit - Pią Gru 23, 2011 17:52

Zapakowały się do rury podwieszonej do sufitu klatki i śpią. Biją rekordy pojemności XD
wojsza - Pią Gru 23, 2011 18:43

Niszczą pomidora :D
Mai-ah - Pon Gru 26, 2011 14:42

Rati buszuje po pokoju, a Zuzanna śpi w domko-hamaczku, który wczoraj dla nich uszyłam. Pęcznieję z dumy :D Krzywe toto, ale najważniejsze, że się spodobało. W szoku jestem, bo Zuzka notorycznie zagrzebywała mi się w fotelu strasznie go niszcząc przy okazji. Chyba problem niszczonego fotela się rozwiązał :D