Archiwum - Psiaki
kasia_123 - Wto Paź 09, 2007 19:26
jak ja uwielbiam ten długi nochal
Oliwka, 2 letnia córeczka mojej kuzynki w uściskach z Salsą
Jedyne zwierzątko, które lubi jak Oli je miętoli
falka - Wto Paź 09, 2007 19:50
kasia_123, na pierwszym wygląda jak przysłowiowy "zbity pies"
Anonymous - Wto Paź 09, 2007 21:38
Łiiii jak slodko
-megi- - Śro Paź 10, 2007 08:27
A co u Iskierki ??
H. - Śro Paź 10, 2007 09:21
kasia_123, cudowne, cudowne fotki!
jokada - Śro Paź 10, 2007 09:54
no, własnie co z Iskrą?
a ja wczoraj byłam z Palatiną na zakupach psiowych
i pomagała mi wybierac najpotrzebniejsze rzeczy
-kupiłam sliczna czerwono-bordowa smyczke i obrózka (rogz)
-piłeczke i piszczącego niebieskiego szczura
-dwie pluszowe zabawki do gryzienia
-posłanko
-kilogram suchego zarcia
-grzebyczko-szczotke
-dwie miseczki
falka - Śro Paź 10, 2007 10:01
jokada, jak z Palatiną to dziwię się, że tylko jeden komplet obróżek powinnaś mieć co najmniej dwa na różne okazje nie gniewaj się Palatina, to z sympatii
PALATINA - Śro Paź 10, 2007 10:24
| falka napisał/a: | jokada, jak z Palatiną to dziwię się, że tylko jeden komplet obróżek powinnaś mieć co najmniej dwa na różne okazje nie gniewaj się Palatina, to z sympatii |
Już odpowiadam, czemu tylko 1 komplecik:
1. jokada chce kupić jeszcze szeleczki itd, ale jak psiak podrośnie, bo chodzą słuchy, że szczeniakowi chodzącemu w szelkach wykrzywiają się łokcie (nie wiem, na ile to prawda, ale...)
2. W Kakadu nie było specjalnie dużego wyboru obróżkowego (ja się zawsze w necie zaopatruję)
3. to były zakupy jokady, nie moje
4. zazdrość by mnie zżarła, gdybyśmy kupiły kilka komplecików i żaden nie dla moich suk
Tygrys - Śro Paź 10, 2007 10:33
falka, 2 to za mało, ja bym obstawiała 3, na dni powszednie na niedziele i na wieksze święta
Palatina
falka - Śro Paź 10, 2007 10:50
PALATINA, a propos to nie pamiętam czy Ci w końcu pokazałam Brysia w kagańcu od Ciebie? jak nie to coś zorganizuję i wrzucę tutaj
PALATINA - Śro Paź 10, 2007 11:35
falka,
Wrzucaj tutaj, nie pokazywałaś
A co do komplecików, moje suki mają po 3, ale uważam, że to mało i planuję ciągle nowe zakupy (tylko kasa..., gdy się chce i fajną smycz i obrożę pod kolor kupić to wychodzi ok 100zł na psa )
agacia - Śro Paź 10, 2007 12:59
Moja Azja ma aktualnie 3 kompleciki spacerowe(obroza + smycz) i 2 pary szelek treningowych. Lucynka ma 1 komplet (obroza,smycz zwykla,smycz rozciagana). Miala jeszcze komplet szelki + smycz z Rogza,ale jej sie przytylo i szelki nie wchodza
zasadzkas - Śro Paź 10, 2007 15:26
Moja suka ma: skórzaną smycz i obrożę łańcuszkową; pólkolczatkę (której już nie używamy od dawna), smycz parcianą z taką obróżką, smycz ferplasta rozwijaną (nasz the best), szelki parciane do roweru, szelki do obrony, szelki do samochodu. Jakoś tak. Plus ze 2 obróżki dla urody. Komplet rogza oddałam, bo nic nie korzystałyśmy. Aha, kaganiec: nylonyowy, klasyczny metalwoy oraz fizjologiczny maszera (w którym wygląda jak niedźwiedz i ludzie przechodzą na drugą stronę ulicy ze strachu ). Mam też szmatę skórzaną dużą, do przeciągania i koziołek drewniany średni.
satanka666 - Śro Paź 10, 2007 15:43
łoł. mój jamnik od zawsze ma łańcuszkową obrożę + pieszczocha z czaszkami na szyje i rozwijaną smycz i jest hardkor
zasadzkas - Śro Paź 10, 2007 17:12
| satanka666 napisał/a: | łoł. mój jamnik od zawsze ma łańcuszkową obrożę + pieszczocha z czaszkami na szyje i rozwijaną smycz i jest hardkor |
O, nie mogę, marzę, by to ujrzeć
|
|
|