Archiwum - Psiaki vol. II
nutaka - Nie Cze 15, 2008 20:11
szczerze powiedziawszy to nie podoba mi się ta rasa(xoloitzcuintle, nawet tego wymówic nie umiem )
nezu - Nie Cze 15, 2008 20:26
pitu, czy pugadory to labradoro mopsy?..
Bo jeśli tak, to się już do końca załamię...
agacia - Nie Cze 15, 2008 21:20
Cytat: | pugadory,
boradory
borderdoodle,
staffydoodle,
crestadoodle, |
1 kojarzy mi sie tak samo jak nezu,2 labek z borderem(?), 3 border z pudlem 4 staffik z pudlem i ostatnie chinski grzywacz z pudlem.
PALATINA - Nie Cze 15, 2008 22:18
Moja sucz (Jagna) chyba chce mi zeżreć świnki morskie...
Jak biorę świnka na ręce, to suka się wgapia we mnie swoimi cudnymi proszącymi oczętami i skomli, skomli... skomli.....!!!
Ona tak reaguje zawsze na świnki morskie i jak dotąd tylko na świnki morskie.
Myślicie, że ona chce je skonsumować?
Jak jej podstawiam pod nos, to liże i nadal skomli liżąc...
Oli - Nie Cze 15, 2008 22:23
A może ona myśli że o szczeniaki... Nie miewa urojonych ciąż?
PALATINA - Pon Cze 16, 2008 11:40
Nie, nie miewa ciąż urojonych.
Właśnie trzymam prosiaka na kolanach (drastyczne oswajanie ), a Jagna prosi, żeby jej go dać...
Najważniejsze, że już nie drapie w dunę, w której są prosiaki!
Pirwszego dnia chciała dziurę wydrapać, żeby się do nich dostać!
Oli - Pon Cze 16, 2008 12:58
Może ona ma taki silny instynkt macierzyński. Wydaje mi się, że jak by chciałą go zjeść to próbowałaby kłapnąć go jak jej pod nos poduwałaś, a nie lizać.
pituophis - Pon Cze 16, 2008 14:19
Tak, pugadory to mopso-labradory...
yoshi - Pon Cze 16, 2008 16:25
poniewaz tu tak duzo bullo maniakow, pozwole sobie powstawiac,zdjecia ktore narobilam, psiaki znajomych z ktorymi mialam doczynienia no i nie tylko znajomych ale tez psiakow ktorym staralm sie pomoc
wiec
to ja i pyzunia u znajomej ktora ma hodowle a ja przyjechalam pomoc sie opiekowac maluchami, bylo ich az 10! wracajac do domu autobusem, cala droge przespalam choc bardzo walczylam zeby nie usnac
tu pyza i coco, w tym roku to cocolina nosi brzuch wybieram sie na caly miesiac jak nie dluzej znow pomagac przy dzieciaczkach
mala mona, teraz beza i jedna z typowo bullkowowych poz
tu troche ze spotkania po wystawie
a teraz, to smutniejsze ale z happy endem
walus, niestety bez happy endu, wychudzony, zaniedbany, a bez happy endu, poniewaz podczas drogi do nowego domu zwial. Wiec moze i happy edn, ale nie wiadomo gdzie...
tu mosad pies ze zabrzanskiego schroniska, trafil do hotelu w niepolomicach, byly troszke z nim jaja, ale cudny psiak
w hotelu
zdjecia od nowego pana
i Bullion z krakowskiego schroniska, byl w najgorszym stanie, wychudzony z ranami, szczeliwy zamieszkal w lodzi
i zdjecia od nowego pana
babyduck - Pon Cze 16, 2008 16:45
BULLEEEEE!
Uwielbiam takie bullowate kluchy. A poza jak zwykle powalająca!
Zaśliniłam służbowego laptopa...
Kagero - Pon Cze 16, 2008 16:49
o matulu, bulle są cudowne jak Pyza i Coco płyną jest świetne
najcudowniejsza rasa pod słońcem
yoshi - Pon Cze 16, 2008 17:37
29.6 jest wystawa, wiec jak mi jakies foty wyjda dam wam dokladeczke
a tu jeszcze dwojka chlopakow z miotu pyzy nie mojego autorstwa i juz trochu wieksze
<-byczek, najwiekszy z miotu, maly ABS bo jako klusek w ogole szyji nie mial
tu groszek
i dziewoja mala mi panna z wasami
a tu tatuniek miotu
tu netowe
brudny bull = szczesliwy bull
ok, koniec, ja bym tak mogla caly dzien
kocham je, kocham. Jak sie z rodzicami przymierzalismy do kupna psa, rodzice oczywiscie na bulla sie niezgadzali, wiec szukalam jakiejs innej rasy na ktora moglabym sie zdecydowac, ale za kazdym razem powracalam do bulla, nie moglam sobie wyobrazic zadnej innej mordy w domu, czytalam o wielu rasach i w kazdej brakowalo mi bullowatego charakteru. Wiec wzielam rodzicow do hodowli bulli w krk, mamie dalam telefon do lapy i wydzwaniala do hodowcow, i w sumie na bulla sie zgodzili ale ogolnie na zandnego psa nie. Wykiwali mnie niestety i zamiast na urodziny dostac wymarzonego bulla dostalam twardego, kanciastego laptopa, co to za nic psa nie przypomina
Ale kocham je! i tylko gdy los mi juz pozwoli bede takowego miala
oczywiscie oprocz bulla nie wykluczam innych ras, bo w ogole myslac o pise mysle o dwoch, wiec pewnie bedzie to bull i cos, ale bull musi byc
PALATINA - Pon Cze 16, 2008 18:07
Ale czaderskie foty!
satanka666 - Pon Cze 16, 2008 18:22
yoshi, dzie ta wystawa? ;p
Oli - Pon Cze 16, 2008 18:27
w Krakowie sat
|
|
|