Archiwum - Psiaki XV
katasza - Pią Lut 01, 2013 14:24
Przez Lennego zakochalam sie w pudlach Cudny jest!
Zastanawiam sie czy nie ostrzyc na wiosne Froda, ale boje sie ze nie bedzie mi sie podobal i nei odrosna mu juz takie fajne rozczochrane klaki
Jestesmy w Niemczech u rodzicow, Frodo zaakceptowal od razu Lokiego (kot) ale Loki ma go gleboko w tylku, w pierwszy dzien jak Frodo na niego szczekal to Loki sie rozciagnal, ulozyl kolami do gory i ziewal Gorzej z Nergalem, bo ta menda na niego syczy, najeza sie i chce drapac, wiec je izoluje, bo boje sie ze Frodo dostanie w oko czy nos. Frodo lazi tylko jak Nergal spi na kaloryferze za firanka bo wtedy siebie olewaja.
yoshi - Pią Lut 01, 2013 15:17
One oba są cudne! Kolor Odiego szalenie mi się podoba
PALATINA - Pią Lut 01, 2013 15:25
| katasza napisał/a: | | Zastanawiam sie czy nie ostrzyc na wiosne Froda, ale boje sie ze nie bedzie mi sie podobal i nei odrosna mu juz takie fajne rozczochrane klaki |
Ja bym go wytrymowała, jeśli już.
I nie martw się. Kudłate kłaki mu odrosną - po trymowaniu może nawet sztywniejsze i mocniejsze.
Ninek - Pią Lut 01, 2013 16:01
Przeglądam suche karmy dla psów i już głupieje totalnie.
Taste of the Wild wygląda naprawdę dobrze, ale drogie toto A ja nadal bez pracy...
Josere mam na miejscu, ale ta dla psów wrażliwych jest z kaczką. A kaczka jest dość tłusta, Fox raczej kiepsko znosi tłuste mięso więc boje sie, że z karmą będzie tak samo.
agacia - Pią Lut 01, 2013 19:20
Wybiera sie ktoś do Łodzi na dogtrekking za 2 tygodnie? Ja bym chciała, ale samej mi się nie chce jechać
Mroczek - Pią Lut 01, 2013 19:50
sachma - bardzo ładne pudelki
katasza - Pią Lut 01, 2013 21:07
Zobaczymy, na wiosne go zaprowadze do fryzjera.
Moj od paru dni je bozite z reniferem, smakuje mu, kupa ok.
I kupilam mu olej z lososia za ktory da sie pokroic.
yoshi - Pią Lut 01, 2013 21:16
| agacia napisał/a: | Wybiera sie ktoś do Łodzi na dogtrekking za 2 tygodnie? Ja bym chciała, ale samej mi się nie chce jechać |
kto organizuje?:> Możesz wkleić jakiegoś linka?:>
Eruntale - Pią Lut 01, 2013 21:24
DogOrient, druga tura ich zawodów. Może mi się uda, zobaczymy.
sachma - Pią Lut 01, 2013 21:29
| yoshi napisał/a: | One oba są cudne! |
| Mroczek napisał/a: | sachma - bardzo ładne pudelki |
dzięki bardzo chłopaki, gdyby mogli by się pewnie zarumienili
| Ninek napisał/a: | Przeglądam suche karmy dla psów i już głupieje totalnie.
Taste of the Wild wygląda naprawdę dobrze, ale drogie toto |
wszystko bez zbóż jest drogie
agacia - Pią Lut 01, 2013 21:47
yoshi, niestety nie ma za dużo informacji na ten temat. Zawody będą 16 lutego w Łodzi w lesie łagiewnickim. Zgłaszać sie juz można. Informacje o dystansach, opłatach itp mozna wyczytać w ogólnym regulaminie http://www.dogorient.pl/ No i mozna sie zgłaszać przez tą stronę.
I strona wydarzenia na fb
https://www.facebook.com/...2904643/?ref=22
Ja się mocno zastanawiam nad startem na 20km.
yoshi - Pią Lut 01, 2013 22:09
Hmmmm Sobotę mam wolną, co prawda w piątek 15 lutego jestem w pracy do 22 ]:-> ale o w pół do pierwszej jest pociąg do Łodzi
Asia jakbyś chciała jechać i zdecydowała się jechać tak późno ze mną (bo sama bym nie pojechała ) to może i ja się wybiorę A w Łodzi mieszka teraz Trala więc było by się gdzie przespać
Agacia, wydaje mi się że 20 km to fajna trasa Bo ani się człowiek nie umęczy ani też nie czuje niedosytu
agacia - Pią Lut 01, 2013 22:15
No właśnie wiem, że ten dystans fajny, to mocne zastanawianie się dotyczy raczej tego czy jechać czy nie jechać. Widziałam, że Yes się wybiera
mintyy - Pią Lut 01, 2013 22:29
sachma, Lenny jest przesliczny <3 !
A ja tak apropos psiakow...Kto zna dobrego weta w Wawie specjaliste okuliste chirurga / onkologa ?
Nakasha - Sob Lut 02, 2013 09:57
Dla mnie luty to za wcześnie. Ale z wielką chęcią wybiorę się na zawody od marca. I na takie, gdzie nie ma ograniczenia wiekowego dla psów ras dużych (2 lata).
Czy moglibyście mi podrzucić jakieś linki do fajnych zawodów? Byle nie w górach bo to za daleko.
Hm... Wyczytałam, że psy nie mogą startować w kagańcach. Dlaczego??
|
|
|