To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki XV

katasza - Pią Lut 01, 2013 14:24

Przez Lennego zakochalam sie w pudlach :serducho: Cudny jest!

Zastanawiam sie czy nie ostrzyc na wiosne Froda, ale boje sie ze nie bedzie mi sie podobal i nei odrosna mu juz takie fajne rozczochrane klaki :lol:

Jestesmy w Niemczech u rodzicow, Frodo zaakceptowal od razu Lokiego (kot) ale Loki ma go gleboko w tylku, w pierwszy dzien jak Frodo na niego szczekal to Loki sie rozciagnal, ulozyl kolami do gory i ziewal :P Gorzej z Nergalem, bo ta menda na niego syczy, najeza sie i chce drapac, wiec je izoluje, bo boje sie ze Frodo dostanie w oko czy nos. Frodo lazi tylko jak Nergal spi na kaloryferze za firanka bo wtedy siebie olewaja. :roll:

yoshi - Pią Lut 01, 2013 15:17

One oba są cudne! :) Kolor Odiego szalenie mi się podoba :serducho:
PALATINA - Pią Lut 01, 2013 15:25

katasza napisał/a:
Zastanawiam sie czy nie ostrzyc na wiosne Froda, ale boje sie ze nie bedzie mi sie podobal i nei odrosna mu juz takie fajne rozczochrane klaki

Ja bym go wytrymowała, jeśli już. ;)
I nie martw się. Kudłate kłaki mu odrosną - po trymowaniu może nawet sztywniejsze i mocniejsze.

Ninek - Pią Lut 01, 2013 16:01

Przeglądam suche karmy dla psów i już głupieje totalnie.
Taste of the Wild wygląda naprawdę dobrze, ale drogie toto :roll: A ja nadal bez pracy...
Josere mam na miejscu, ale ta dla psów wrażliwych jest z kaczką. A kaczka jest dość tłusta, Fox raczej kiepsko znosi tłuste mięso więc boje sie, że z karmą będzie tak samo.

agacia - Pią Lut 01, 2013 19:20

Wybiera sie ktoś do Łodzi na dogtrekking za 2 tygodnie? Ja bym chciała, ale samej mi się nie chce jechać :P
Mroczek - Pią Lut 01, 2013 19:50

sachma - bardzo ładne pudelki :)
katasza - Pią Lut 01, 2013 21:07

Zobaczymy, na wiosne go zaprowadze do fryzjera.

Moj od paru dni je bozite z reniferem, smakuje mu, kupa ok.
I kupilam mu olej z lososia za ktory da sie pokroic.

yoshi - Pią Lut 01, 2013 21:16

agacia napisał/a:
Wybiera sie ktoś do Łodzi na dogtrekking za 2 tygodnie? Ja bym chciała, ale samej mi się nie chce jechać :P

kto organizuje?:> Możesz wkleić jakiegoś linka?:>

Eruntale - Pią Lut 01, 2013 21:24

DogOrient, druga tura ich zawodów. Może mi się uda, zobaczymy.
sachma - Pią Lut 01, 2013 21:29

yoshi napisał/a:
One oba są cudne! :)

Mroczek napisał/a:
sachma - bardzo ładne pudelki :)

dzięki bardzo ;) chłopaki, gdyby mogli by się pewnie zarumienili ;)

Ninek napisał/a:
Przeglądam suche karmy dla psów i już głupieje totalnie.
Taste of the Wild wygląda naprawdę dobrze, ale drogie toto

wszystko bez zbóż jest drogie :/

agacia - Pią Lut 01, 2013 21:47

yoshi, niestety nie ma za dużo informacji na ten temat. Zawody będą 16 lutego w Łodzi w lesie łagiewnickim. Zgłaszać sie juz można. Informacje o dystansach, opłatach itp mozna wyczytać w ogólnym regulaminie http://www.dogorient.pl/ No i mozna sie zgłaszać przez tą stronę.

I strona wydarzenia na fb
https://www.facebook.com/...2904643/?ref=22

Ja się mocno zastanawiam nad startem na 20km.

yoshi - Pią Lut 01, 2013 22:09

Hmmmm :D Sobotę mam wolną, co prawda w piątek 15 lutego jestem w pracy do 22 ]:-> ale o w pół do pierwszej jest pociąg do Łodzi :D
Asia jakbyś chciała jechać i zdecydowała się jechać tak późno ze mną (bo sama bym nie pojechała ;) ) to może i ja się wybiorę :D A w Łodzi mieszka teraz Trala więc było by się gdzie przespać :D

Agacia, wydaje mi się że 20 km to fajna trasa :) Bo ani się człowiek nie umęczy ani też nie czuje niedosytu ;)

agacia - Pią Lut 01, 2013 22:15

No właśnie wiem, że ten dystans fajny, to mocne zastanawianie się dotyczy raczej tego czy jechać czy nie jechać. Widziałam, że Yes się wybiera :D
mintyy - Pią Lut 01, 2013 22:29

sachma, Lenny jest przesliczny <3 !

A ja tak apropos psiakow...Kto zna dobrego weta w Wawie specjaliste okuliste chirurga / onkologa ?

Nakasha - Sob Lut 02, 2013 09:57

Dla mnie luty to za wcześnie. ;) Ale z wielką chęcią wybiorę się na zawody od marca. :) I na takie, gdzie nie ma ograniczenia wiekowego dla psów ras dużych (2 lata).

Czy moglibyście mi podrzucić jakieś linki do fajnych zawodów? :) Byle nie w górach bo to za daleko. :P

Hm... Wyczytałam, że psy nie mogą startować w kagańcach. Dlaczego?? :shock: