To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Zooplus.pl - [Warszawa] zamówienia Zooplus

Bel - Wto Wrz 13, 2011 01:55

gratis, pewnie że tak :D
klaraurs - Wto Wrz 13, 2011 07:28

To ja jeszcze poproszę paczkę Supreme Science Selective Szczur
trutlen - Wto Wrz 13, 2011 09:35

To jeśli można się dołożyć ;)
Reflektuję na 2-3 kg Timy, tylko czy ktoś jeszcze jest chętny, żeby rozpracować 15-kg paczkę? Jak nie, to może chociaż ktoś chętny do wzięcia 5 kg na pół? Paczka 2,5 kg jakoś już drogo wychodzi w przeliczeniu na kilogram...
Myślę też o paczce trocin bukowych XXL - i znowu, ktoś byłby chętny na drugą? Z tego, co widzę, sprzedają parami...

zuuzuushii - Wto Wrz 13, 2011 09:37

ja się mogę podzielić swoimi 15stoma kilogramami.
babyduck - Wto Wrz 13, 2011 10:01

trutlen, będę zamawiać bukowe XXL, ale dopiero na koniec miesiąca. Jeśli Ci się nie spieszy, to możemy złożyć wspólne zamówienie.
trutlen - Wto Wrz 13, 2011 10:17

zuuzuushii, super, dzięki :)
babyduck, poczekam :) , jeszcze mam trochę Pinio, to spokojnie może być pod koniec miesiąca. Dzięki.

klauduska - Wto Wrz 13, 2011 10:32

też będę robiła zamówienie jakoś w przyszłym tyg. mnóstwo karmy dla kotów, ściółki, karmę i przysmaki szczurze. kto się chce dołączyć, dajcie znać :)!
wushu - Śro Wrz 14, 2011 12:06

trutlen, ja bym chętnie wzięła Timę, też ze 2-3 kilo więc może my byśmy się podzieliły paczką 5kg?
Ewentualnie zuuzuushii (Lublin?), czy byłabyś skłonna podzielić ze jeszcze ze mną swoim 15kilowym worem?

Pyl - Śro Wrz 14, 2011 12:08

wushu, dla Ciebie jest Tima u mnie ;)
wushu - Śro Wrz 14, 2011 12:24

a, jest! ok, to nie chcę w takim razie ;D
To Pyl, ja się do Ciebie muszę "jakoś" dostać... :P

Zastanawiam się czy nie zamówić http://www.zooplus.pl/sho...icze/30514#more ale nie wiem czy to w ogóle jest warte zakupu... Napisałam w odpowiednim dziale co ludzie o tym myślą i czekam na konkrety. Jeśli można to użyć od święta i faktycznie wykończy takiego np. potencjalnego kleszcza z podwórka czy inny syf, to bym wzięła.
Dam znać niebawem! :)

Pyl - Śro Wrz 14, 2011 12:31

Off-Topic:
wushu napisał/a:
To Pyl, ja się do Ciebie muszę "jakoś" dostać... :P

wushu, to proste - jedziesz prosto potem za torami w lewo, w prawo, znów w prawo, następnie w lewo i zaraz w prawo, potem 4 razy w lewo i znów w prawo, ze światłami po skosie zawracasz w lewo... :lol:

/Edit
A w dodatku wcale nie musisz, bo Tima jest co prawda z mojej paczki, ale na razie leżakuje u Emilki ;) Ale każdy pretekst do odwiedzin jest dobry, nawet brak Timy ;)

mintyy - Śro Wrz 14, 2011 13:01

zuuzuushii, O to ja bym bardzo chetnie ze 2-3 kg od Ciebie sobie zapozyczyla :D !
gratis - Czw Wrz 15, 2011 06:03

A to ja mam jeszcze pytanie... ktoś z okolic pragi północnej się pisze na większe zamówienie?
Bo tak przemyślałam i z Ursynowa byłoby mi cholernie ciężko odebrac wór karmy i pakę trotów... :oops:

Bel - Czw Wrz 15, 2011 07:30

przypominam, że jutro składam zamówienie- jeżeli ktoś chce jeszcze dołączyć to jest to ostatni dzwonek ;)
trutlen - Czw Wrz 15, 2011 14:07

Bel, a jak z rozliczeniami? Przed, po? I z kim się mam rozliczać? Z Tobą, czy z zuuzuushii, bo się ze mną dzieli karmą (jak to brzmi... :D )?