Ogonowy offtopic - Co teraz robią twoje szczury?
nutaka - Nie Kwi 13, 2008 14:39
Jazz biega jak szalona po całym pokoju i tylko czeka az ktos otworzy drzwi, a Blusik siedzi sobie grzecznie za klatką i wcina dropsika<cisza przed burzą>
Carmilla - Nie Kwi 13, 2008 20:49
Rubin urządza akrobacje z biurka na komode... pewnie niedługo będzie udawał spadochroniarza...
Gonzo zasuwa po podłodze w poszukiwaniu jakiś okruszków, on nigdy nie przestaje być głodny... nie pytajcie mnie jak zlazł z biurka, nie mam pojęcia zielonego... pewnie on też nie
Mraach - Śro Kwi 16, 2008 12:56
Marysia buszuje po pokoju < jeszcze nie zdążyła całego pozwiedzać, bo tylko 3 razy była wypuszczona>
Cola śpi sobie grzecznie
Anonymous - Śro Kwi 16, 2008 12:59
Dziubią kolbę serową, która im chyba strasznie smakuje bo już jest cała ogołocona prawie
Ka$ka9141868 - Śro Kwi 16, 2008 19:10
Moje maluszki zaczynając od chłopców- biegają sobie w klatce.
A dziewczynka nie wiem gdzie jest więc nie powiem co robi xD Pewnie śpi
zas - Czw Kwi 17, 2008 05:35
Przed chwilą musiałem ich odganiać od miski z płatkami bo im za bardzo mleko zapachniało. Potem od kawy, która nie wiem czym zapachniała, ale na pewno czymś dobrym. Teraz latają po biurku siejąc chaos i zniszczenie
mc - Czw Kwi 17, 2008 05:59
rozszarpuja gazety, od czasu do czasu spojrza w moja strone błagalnym wzrokiem pt. weź mnie ze soba
kasia - Czw Kwi 17, 2008 08:13
mc napisał/a: | ..... od czasu do czasu spojrza w moja strone błagalnym wzrokiem pt. weź mnie ze soba |
mc skąd ja to znam, do pracy nie dają mi wyjść rano jak sie uwieszą na klatce i błagalnym wzrokiem patrzą na mnie Tylko u mnie to jest bez przerwy, jeżeli siedzą w klatce, a nie czasami Tak było przed moim wyjściem, teraz ich nie widzę, ale pewnie słodko śpią
nutaka - Nie Kwi 27, 2008 14:10
Jazz spi u mnie na kolanach w pozycji "na czoło" a Blues w pozycji "zdechły szczur" jest całkiem sztywna tylko całowc w tem biały brzusiol
[ Dodano: Wto Kwi 29, 2008 20:08 ]
Jazz cały czas wystawia pyszczek do miziania spod bluzki a mi juz reka odpada
Dagus - Wto Kwi 29, 2008 22:46
Wypuszczone na bieganie Molly robi ze szczescia piruty jakies 20 cm nad dywanem a Bianka przyszła się poprzytulać
Anonymous - Wto Kwi 29, 2008 22:51
Jedzą gotowaną rybkę, a mlaskanie słychać mimo tv.
Guślarka - Pon Maj 19, 2008 17:09
Pan Szaś własnie wierci mi się na kolanach i próbuje osikać klawiaturę Pan Ilfek śpi w klateczce, ale pewna nie jestem(mogło mu cokolwiek do łebka wskoczyć).
Natalia - Pon Maj 19, 2008 17:16
Luna ukryła się pod pięterkiem i coś skrzętnie podjada, a Bebe drzema w głębokim hamaczku .
Mangalarga - Pon Maj 19, 2008 17:30
Panya siedzi mi na karku pod koszulą i zgrzyta ząbkami z radochy. Właśnie usiłowała mi wepchnąć głowę do ucha XD
Nezu śpi jak zabita w domku.
Guślarka - Pon Maj 19, 2008 17:30
A u mnie mała zmiana: teraz to Ilfek siedzi na mych kolanach i czyta ze mna forum a Szaś odpoczywa w klateczce.
|
|
|