Polecani - [polecam] [Gdańsk] ul. Feniksa 28, Osowa dr Anna Bielska
Kasia_89 - Pon Gru 05, 2011 20:09
Ktoś wie, ile u Pani Ani kosztuje kastracja?
Mój Kimchi ma guza na jajeczkach, albo mu rośnie trzecie jajco, co jest mało możliwe
Póki co będziemy obserwować co się z tym dzieje, czy nie rośnie zmniejsza, twardnieje.
I po tygodniowej obserwacji mam zamiar zawitać do Pani Ani.
Layla - Pon Gru 05, 2011 20:18
Kasia_89, 80 zł.
Kasia_89 - Pon Gru 05, 2011 20:33
To nie tak źle jak myślałam.
Po kastracji są potrzebne jakieś leki czy cuś?
Zamiast prezentów świątecznych czeka nas operejszyn. Nie szkodzi, zdrowie ważniejsze.
Layla - Pon Gru 05, 2011 20:44
Kasia_89, antybiotyk, pewnie wliczą w zabieg. Przeciwbólowy moje zawsze dostawały po zabiegu raz, potem nie trzeba było.
Kasia_89 - Pon Gru 05, 2011 20:49
Dzięki
Kamień z serca, że nie powyżej 100 Wtedy to bym chyba nożyczki wzięła i ciach! *żartuję, żartuję *
Kasia_89 - Czw Gru 08, 2011 20:42
Sorry za post pod postem, ale mnie ciekawi
Czyj szczuras był dziś na zabiegu u Dr. Ani?
Miałam przyjemność podziwiać jego przebudzenie po narkozie, kiedy byłam ze szczuraskiem kuzynki u Pani Doktor. Biedak ma zapalenie płuc, obustronnie zajęte płucka
Layla - Czw Gru 08, 2011 20:58
Kasia_89, a na co operację mial?
Kasia_89 - Czw Gru 08, 2011 21:19
A nie wiem, nie spytałam
Byłam bardziej zajęta słuchaniem co Pani Ania ma do powiedzenia na temat Grubsonka.
W przychodni byliśmy tak koło 10, może trochę po.
Dorotea86 - Śro Gru 28, 2011 16:54
Witam serdecznie,
mam takie pytanie, jak dojechać na ul. Feniksa z Przymorza/Oliwy?
Od niedawna mieszkam w Gdańsku i teraz w związku z planowaną adopcją szczurów szukam dobrego weta.
Będę wdzięczna za info
pozdrawiam
Layla - Śro Gru 28, 2011 16:56
Dorotea86, trzeba dojechać do pętli tramwajowo-autobusowej w Oliwie. Tam należy wsiąść w autobus 169,171 lub 179 i wysiąść na przystanku Sopocka. Stamtąd jest ok. 10 minut na piechotę.
Dorotea86 - Śro Gru 28, 2011 16:59
Dzięki za info Layla!!
Nawet nie najgorzej, bo kojarzę pętle na Oliwie, więc powinnam trafić
LalaAla - Śro Lut 08, 2012 12:05
I ja muszę dorzucić swoje 3 grosze w tym temacie Ostatnio miałam ogromną przyjemność pojechać do Pani Ani z chorym Sznapsem- miał gorączkę, mnóstwo porfiryny na nosie i oczach i okropnie suchą skórę. Wizyta trwała około 30 minut- z czego diagnoza i zastrzyk jakieś 5 Przez resztę czasu Pani Ania zachwycała się Sznapsem, nosiła go na rękach i kazała sobie robić Pani Marceli na zmianę zdjęcia telefonem z łysym szczurem. Pani Marcela też zażyczyła sobie sesję ze Sznapsem bo chciała mężowi pokazać łysolca Dalszy czas upłynął na chichotaniu z tego jaka ja jestem zabawna, że boję się panicznie igieł a przecież na twarzy mam milion kolczyków i oglądaniu moich tatuaży (bo pierwsze pytanie jakie padło po tym jak okazało się, że boję się igieł to było czy mam tatuaże ) To niesamowicie miła wetka, strasznie żałuję, że nie ma więcej tak kompetentnych i miłych lekarzy jak ona. Nadal wychwalam również doktora Kreffta ale Pani Ania ogromnie pozytywnie mnie zaskoczyła Tylko szkoda, że taki dojazd lipny Jutro jedziemy z Quicią do niej na wycięcie guza i oczyszczenie ropnia u Duposzka i mimo termoforów pod transporterkiem będę się filmować, że szczury mi zamarzną.
jancia - Pon Lut 20, 2012 15:56 Temat postu: Anna Bielska Czy to ta pani Ania o której mówicie?
http://www.lecznica.gdansk.pl/index.php?id=50
Kasik - Pon Lut 20, 2012 16:11
jancia.sz, tak, żadnej innej pani Ani tam nie ma
Btw., w temacie też by można nazwisko zmienić
Cola - Pon Lut 20, 2012 16:14
zmieniłam. chyba Kluska zmieniła w tym samym czasie
|
|
|