To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Polecani - [polecam] [Gdańsk] ul. Feniksa 28, Osowa dr Anna Bielska

Kasia_89 - Pon Gru 05, 2011 20:09

Ktoś wie, ile u Pani Ani kosztuje kastracja?
Mój Kimchi ma guza na jajeczkach, albo mu rośnie trzecie jajco, co jest mało możliwe :P
Póki co będziemy obserwować co się z tym dzieje, czy nie rośnie zmniejsza, twardnieje.
I po tygodniowej obserwacji mam zamiar zawitać do Pani Ani.

Layla - Pon Gru 05, 2011 20:18

Kasia_89, 80 zł.
Kasia_89 - Pon Gru 05, 2011 20:33

To nie tak źle jak myślałam.
Po kastracji są potrzebne jakieś leki czy cuś?
Zamiast prezentów świątecznych czeka nas operejszyn. Nie szkodzi, zdrowie ważniejsze.

Layla - Pon Gru 05, 2011 20:44

Kasia_89, antybiotyk, pewnie wliczą w zabieg. Przeciwbólowy moje zawsze dostawały po zabiegu raz, potem nie trzeba było.
Kasia_89 - Pon Gru 05, 2011 20:49

Dzięki :)
Kamień z serca, że nie powyżej 100 :P Wtedy to bym chyba nożyczki wzięła i ciach! *żartuję, żartuję O_o *

Kasia_89 - Czw Gru 08, 2011 20:42

Sorry za post pod postem, ale mnie ciekawi :P
Czyj szczuras był dziś na zabiegu u Dr. Ani?
Miałam przyjemność podziwiać jego przebudzenie po narkozie, kiedy byłam ze szczuraskiem kuzynki u Pani Doktor. Biedak ma zapalenie płuc, obustronnie zajęte płucka :(

Layla - Czw Gru 08, 2011 20:58

Kasia_89, a na co operację mial?
Kasia_89 - Czw Gru 08, 2011 21:19

A nie wiem, nie spytałam ^^
Byłam bardziej zajęta słuchaniem co Pani Ania ma do powiedzenia na temat Grubsonka.
W przychodni byliśmy tak koło 10, może trochę po.

Dorotea86 - Śro Gru 28, 2011 16:54

Witam serdecznie,

mam takie pytanie, jak dojechać na ul. Feniksa z Przymorza/Oliwy?

Od niedawna mieszkam w Gdańsku i teraz w związku z planowaną adopcją szczurów szukam dobrego weta.

Będę wdzięczna za info :)

pozdrawiam

Layla - Śro Gru 28, 2011 16:56

Dorotea86, trzeba dojechać do pętli tramwajowo-autobusowej w Oliwie. Tam należy wsiąść w autobus 169,171 lub 179 i wysiąść na przystanku Sopocka. Stamtąd jest ok. 10 minut na piechotę.
Dorotea86 - Śro Gru 28, 2011 16:59

Dzięki za info Layla!!

Nawet nie najgorzej, bo kojarzę pętle na Oliwie, więc powinnam trafić :)

LalaAla - Śro Lut 08, 2012 12:05

I ja muszę dorzucić swoje 3 grosze w tym temacie :) Ostatnio miałam ogromną przyjemność pojechać do Pani Ani z chorym Sznapsem- miał gorączkę, mnóstwo porfiryny na nosie i oczach i okropnie suchą skórę. Wizyta trwała około 30 minut- z czego diagnoza i zastrzyk jakieś 5 ;) Przez resztę czasu Pani Ania zachwycała się Sznapsem, nosiła go na rękach i kazała sobie robić Pani Marceli na zmianę zdjęcia telefonem z łysym szczurem. Pani Marcela też zażyczyła sobie sesję ze Sznapsem bo chciała mężowi pokazać łysolca :D Dalszy czas upłynął na chichotaniu z tego jaka ja jestem zabawna, że boję się panicznie igieł a przecież na twarzy mam milion kolczyków i oglądaniu moich tatuaży (bo pierwsze pytanie jakie padło po tym jak okazało się, że boję się igieł to było czy mam tatuaże :DD ) To niesamowicie miła wetka, strasznie żałuję, że nie ma więcej tak kompetentnych i miłych lekarzy jak ona. Nadal wychwalam również doktora Kreffta ale Pani Ania ogromnie pozytywnie mnie zaskoczyła :) Tylko szkoda, że taki dojazd lipny :( Jutro jedziemy z Quicią do niej na wycięcie guza i oczyszczenie ropnia u Duposzka i mimo termoforów pod transporterkiem będę się filmować, że szczury mi zamarzną.
jancia - Pon Lut 20, 2012 15:56
Temat postu: Anna Bielska
Czy to ta pani Ania o której mówicie?

http://www.lecznica.gdansk.pl/index.php?id=50

Kasik - Pon Lut 20, 2012 16:11

jancia.sz, tak, żadnej innej pani Ani tam nie ma :P

Btw., w temacie też by można nazwisko zmienić ;)

Cola - Pon Lut 20, 2012 16:14

zmieniłam. chyba Kluska zmieniła w tym samym czasie :P