Archiwum - Psiaki VIII
agacia - Pią Sty 03, 2014 14:44
Mi się podobają haszczaki z dwukolorowymi oczami. Mam na myśli 2 kolory w jednym oku Wyglądają dość demonicznie wtedy
mmarcioszka, wedle życzenia
Atos
Bari
I Bari z Runą
Runa pędzi
I chłopaki też
I razem
Po przejściu Ksawerego
sachma - Pią Sty 03, 2014 15:20
a ja się biję z myślami czy Lennego nie ściąć na łyso.. Odkąd Odie jest ścięty na krótko Kaś nie głaszcze, Lennego nadal szarpie - boję się że Lenny w końcu się wkurzy, a ciężko ich upilnować, bo lgną do siebie (Kaś i psy..)
wilczek777 - Pią Sty 03, 2014 18:13
agacia jakie cudowne stado
Ja od dawna wzdycham do północnych ale jednak miłość do frisbee i robienia głupot za smaczki rządzi.
Trochę nie ogarniam takiego losowania szczeniąt. Po co są testy typu PAT skoro i tak maluchy mają już wtedy właściciela heh. Wiadomo, że głównie wychowanie "robi psa" ale wolałabym wiedzieć czy mój maluch ma np. więcej jakiś cech w pakiecie czy np. mniej i musimy bardziej się nad czymś skupić... No cóż będę myśleć dalej.
Największa bolączka brzmi - Czechy! Tam są cudne mioty versów...
mmarcioszka - Pią Sty 03, 2014 20:16
agacia, dziękuję
Jakie cudne
Coraz poważniej zastanawiam się nad drugim hasiorem
agacia - Pią Sty 03, 2014 21:01
mmarcioszka, 2 psy się lepiej chowają Widzę to np. po Runie. Jak ma nadmiar energii to rozładowuje ją w zabawie z chłopakami Jakby była sama to pewnie ucierpiałyby na tym domowe sprzęty
To jeszcze pokażę moją pierwszą sukę Azję, która niestety już nie żyje od 5 lat.
Lama - Pią Sty 03, 2014 21:03
Zaczynamy szukać miejscówy na wakacje nad polskim morzem. Zna ktoś jakiś ośrodek z domkami letniskowymi, gdzie można przyjechać z psem i w pobliżu znajduje się "psia plaża"? Chcielibyśmy pojechać w nowe miejsce, bo Rowy już zaliczyliśmy, a nic innego nie znalazłam.
sachma - Pią Sty 03, 2014 21:31
Lama, wiem że dogomaniacy mieli kilka zlotów nad morzem - poszperaj w zlotach dogomaniaków, jak im pasowało to chyba najlepsza rekomendacja
mmarcioszka - Pią Sty 03, 2014 21:38
agacia, moim zdecydowanym faworytem jest Atos
Niby Czarek miał być jedynym ostatnim psiakiem, ale jakoś mi się nie wydaje
Problemem jest fakt, że już jako mały szczeniak sam stwierdził, że w domu nie jest fajnie i przeniósł się do ogrodu. Dostał kojec i teraz prawie nie wchodzi do domu. Drugi pies niekoniecznie chciałby mieszkać na zewnątrz, a jeden pies w kojcu, drugi w domu
Nie wiem, czy nowy hasior chciałby zostawać na dworze, a ewentualne przeniesienie się Czarka z powrotem do domu raczej nie wchodzi w grę, bo on zwyczajnie tego nie lubi ( ja też już się przyzwyczaiłam do psa i jego kłaków na spacerach/zabawach etc., a nie w łóżku ), latem cały czas jest otwarte wejście na taras, a on był w domu może ze 3 razy, i to tylko po to, żeby mnie zawołać na zewnątrz.
agacia - Pią Sty 03, 2014 22:27
mmarcioszka, myślę, że jakby od początku był uczony mieszkania na dworze to by się przyzwyczaił
Atos to starszy pan już i 11 rok mu leci i niestety widać, że się chłopak starzeje.
Lama, ja byłam z psami w Pogorzelicy i fajnie było Jest tam psia plaża na początku miejscowości i na końcu. Wiem, że dużo psiarzy poleca też Grzybowo koło Kołobrzegu http://kotki2.com.pl/o-nas/
Lama - Pią Sty 03, 2014 22:58
O, do tego w Grzybowie już napisałam, czekam na odpowiedź. Znalazłam jeszcze domki w Łazach, ale nie wiem jak tam z psią plażą.
Zależy mi, żeby plaża dla psów nie była na drugim końcu wiochy, bo chodzimy zawsze 2-3 razy dziennie, a nie mam zamiaru nieść kilka kilometrów Filipa... A mojej psiej demolki nie zostawię ani na 5 minut, bo domek rozniesie.;]
satanka666 - Sob Sty 04, 2014 12:55
byliśmy w Grzybowie w Kotki2 ;p fajnie, ale mieliśmy pokój od strony wschodniej i nic nam nie schło, bo ciągle był cień, ubrania w szafie były wilgotne. No i jedno spotkanie z psami właścicieli, rzuciły się wszystkie na dilera, jak wychodziliśmy z pokoju.
Jakbyśmy mieli tam wrócić, to wzięłabym pod uwagę ośrodek obok, Swallow bodajże, też się zgadzali na psy.
Gryzoniowa - Sob Sty 04, 2014 14:49
Rex pies, kundel, czarny podpalany, ur. 26.06.2006r,
babyduck - Sob Sty 04, 2014 23:33
Piszę to i tu, bo już nic innego mi nie zostało. Forumowe kciuki działają cuda, więc proszę Was o kciuki i mantry za babciną Majkę. Sunia ma babeszjozę, została na noc w szpitalu, ale jest w krytycznym stanie. A ja boję się o babcię - Majka jest dla niej wszystkim
agacia - Sob Sty 04, 2014 23:59
babyduck, kciukam
wilczek777 - Nie Sty 05, 2014 10:32
Kciuki obecne
|
|
|