Szczury - [SHSRP] Ulotka o szczurach - roznoszenie, deklaracje, spis 

Pyl - Wto Maj 14, 2013 11:39
  wilczek777, tak, w miarę możliwości poproszę dane identyfikujące sklepy. Na razie szykuję Ci na 5 sklepów, jak coś jeszcze wymyślisz to napisz, jutro wysyłam. Wyślij mi na PW swój adres pocztowy.

L., cornflakegirl, OK, czekam na info.

L. Twoje dodatkowe lecznice to Olsztyn czy różnie? 

quagmire,   

I nie zaśmiecać mi tu wątku  
												 pszczoła - Wto Maj 14, 2013 12:10

| Off-Topic: | 	 		   	  | Pyl napisał/a: | 	 		  

I nie zaśmiecać mi tu wątku    | 	  

pff.    |   
												 Nietoperrr... - Wto Maj 14, 2013 21:19
  Sorry,ja też pozaśmiecam ciut,ale właśnie się dopatrzyłam,że na jednej z ulotek jest klatka z moimi hamakami???    Czy ja mam jakieś fatamorgany?    

Sorki,ale cieszę się jak małpa bananem    Normalnie w Polskę to idzie!  
												 Pyl - Wto Maj 14, 2013 23:12
  Nietoperrr..., na wszystkich ulotkach i na plakacie o potrzebie przestrzeni. Nówki nie-śmiganki - tylko w trakcie sesji fotograficznej hamak uszka stracił i kilka otworków zarobił     

Z tej samej serii wstawiałam zdjęcia do Twojego hamaczkowego wątku   
												 Majszczur - Wto Maj 14, 2013 23:16
  Nietoperrr..., walcz o tantiemy autorskie  
												 Pyl - Wto Maj 14, 2013 23:59
  Dobra, ogarnęłam wysyłkę ulotek i plakatów.

Większość listów i paczek jest już przygotowana i czeka na jutrzejszą wizytę na poczcie. Całość materiałów na jutro waży ok. 20kg.

Ze względu na coraz więcej chętnych do roznoszenia ulotek zaczyna brakować plakatów do lecznic - w związku z tym osoby, które zanoszą ulotki do sklepów dostaną mniej plakatów (lecznice są pod kątem plakatów ważniejsze). 

Poza tymi wyjątkowymi sytuacjami na każdą lecznicę / sklep każdy powinien dostać 1 plakat zbiorczy i 25, 50 lub 100 ulotek.

W przypadku dużych lecznic (100 ulotek) bardzo proszę o dostarczenie ulotek w dwóch ratach.

Poniżej załączam listę kto co powinien dostać - proszę o informację, jeśli coś nie będzie się zgadzać (ale bez aptekarskiej dokładności - plakaty są liczone z dokładnością do paru sztuk).

Nick	Miasto	Lecznice	Liczba plakatów	Liczba ulotek	Forma przekazania	Przekazane

AD	Warszawa	Bródnowskie Centrum Weterynaryjne (ul. Wyszogrodzka 1) [m], Łojewska 12A [m]	2	50	osobiście	T

AgaRatek	Gdańsk	przychodnia w Gdańsku Oruni-dr Kalicki [m], sklep zoologiczny na Gdańskim Chełmie na pasażu [m]	2	50	poczta	przyg

Badoha	Konstancin Jeziorna	WetMedyka 24 [m]	1	25	osobiście	T

Badoha	Żyrardów	WetMedyka [m], Wetka [m], 2 nienazwane [m]	4	100	osobiście	T

Cegriiz	Warszawa	al. Reymonta [m/s], ul. Wolumen [m/s], Hematovet (ul. Krasińskiego) [m], Pankracy (ul. Przasnyska) [m], Broniewskiego 23 [m]	5	150	osobiście	T

Ebia	Bełchatów	"As" (na os. Dolnośląskim) [m]	1	25	majlena	T

Ebia	Łódź	Zwierzętarnia (ul. Włókniarzy 234) [ś/d], As (ul. Składowa) [d], "Pod żabką" (na Przybyszewskiego) [m]	3	175	majlena	T

Jakasiek	Konstancin Jeziorna	2 duże i nowoczesne [ś/d] i 3 mniejsze i bardziej 'zaściankowe' [m]	5	200	osobiście	

Karena	Gdynia	Stryjska [ś]	1	50	wystawa	T

kasia83	Świdnik	Zadrzyńska Iwona - Przychodnia weterynaryjna (ul. Kosynierow 22) [m], Piotr Listos (Olimpijczyków) [m]	2	50	poczta	przyg

Kasik	Gdańsk	AlterVet [ś], lecznica na Feniksa w Osowie [ś]	2	100	poczta	przyg

Kasik	Gdańsk	Obrońców Wybrzeża [m], ew. Elbląska [m] i Potokowa [m]	3	75	poczta	przyg

Kasik	Gdynia	Benkowski&Hajdo [m], GKW (na Kieleckiej) [ś], Wolności (tu może LalaAla podrzuci?) [m/ś]	3	125	poczta	przyg

Kasik / Lavi	Gdańsk	ul. Hallera [m]	1	25	poczta	przyg

Kasik / Lavi	Mikołajki	nienazwane, ale identyfikowalne lecznice sztuk 2 [m] + sklepy zoologiczne sztuk 2 [m]	2	100	poczta	przyg

L.	Nidzica	AMIGO-VET [ś]	1	50	wystawa	T

L.	Olsztyn	LEW [ś], AMICUS [m], Diego-zoo (sklep tylko z karmami i artykułami) [m]	3	100	wystawa	T

L.	???	kilka lecznic	4	150	wystawa	T

limomanka	Bytom	Przychodnia dla zwierząt " S I L E S I A - V E T " (ul. Ks. Schenka 1a) [ś/d]	1	100	poczta	przyg

limomanka	Gliwice	Gliwicka Klinika Weterynaryjna (ul. Toszecka 19) [d], Ziemińscy M.J. Weterynaria (Fredry 4) [m],	2	125	poczta	przyg

limomanka	Tarnowskie Góry	TARN-VET (ul. Zagórska pawilon handlowy) [m]	1	25	poczta	przyg

limomanka / whitelemurro	Kraków	Arka Wet [d], Oaza [ś], Nasze zwierzaki (Prądnik Czerwony) [m], Lecznica przy ul. Majora 99 (Prądnik Czerwony) [m]	4	200	poczta	przyg

Magdonald	Poznań	lecznica na ul. Sołtysiej [m], sklep Karma Market (ul. Promienista 102)	2	50	via SP	przyg

majlena	Łódź	Animal (Broniewskiego 65) [ś], cm-vet (Rzgowska 205) [ś], Panda (Piotrkowska 114) [ś], Pod Koniem (Kopernika 22) [ś], klinika weterynaryjna (Gdańska 81) [d], Sowa (Pietrusińskiego 47/49) [d], Lancet (Stary Rynek 1A) [d]	7	300	wystawa	T

Mao	Płock	Chiron [ś] i Primavet [m]	2	75	poczta	T

Martini	Warszawa	Ogonek [d], xxx, yyy	3	150	osobiście	T

monika123	Sosnowiec	Almavet (ul.Bracka)[m], Terrier (ul.Gospodarcza) [m/ś], Klinika Weterynaryjna "MOLICKI" (ul.Rysia) [m]	3	80	poczta	przyg

Nakasha	Białystok	Canwet (ul. Zwycięstwa 26b), Białostoczek (ul. Białostoczek 13b), Boliłapka (ul. 27 Lipca 1/1), Med-Vet (ul. Berlinga 17a)	4	200	poczta	przyg

Nietoperrr…	Oleśnica	4-5 małe lecznice	5	100	poczta	przyg

Nikky	Warszawa	Kajman	1	50	osobiście	T

Ogoniasta/Biała	Wrocław	Zwierzyniec [d], Fizjo-wet [ś], okoliczne lecznice (śródmieście) - ok 10 [bm]	12	350	poczta	T

olus_165	Kwidzyn	Med-Wet, M. Stachurski	1	10	wystawa	T

olus_165	Malbork	lek. wet. T. Sylwestrowicz, ul. Armii Krajowej (nazwy nie ma)	1	30	wystawa	T

olus_165	Olsztyn	Pazur, Poliklinika, Olwet	3	75	wystawa	T

olus_165	Sztum	Gabinet weterynaryjny, ul. Słoneczna i Kochanowskiego	1	10	wystawa	T

pszczółka + mao + Kami	Poznań	Kobra [ś], lecznica przy wieży [ś/d], Homeopatia (ul. Wawrzyniaka) [m], nad Wierzbakiem [m], na Mieszka [ś], Polanka [m]	6	250	poczta	T

Pyl	Świdnica	Cztery łapy, 4*lecznica bez nazwy (?)	5	100	poczta	przyg

Pyl	Warszawa	PulsVet [d], Klinika wet Bemowo (Powstańców 101) [ś], LuxVet (Wilanowska) [m], Modlińska (24h przy zjeździe na Nieporęt) [ś]	4	275	osobiście	T

quag	Warszawa	VetCardia [m], Elvet na Niepodległości [ś?], Elvet na Grzybowskiej [m?], MedicaVet [d], Anima [ś]	5	250	osobiście	T

radzioo81	Krapkowice	Andrzej Skóra [m], Jolanta Konarska [m]	2	50	poczta	przyg

radzioo81	Opole	Marek Tymowicz [m/ś], EDEN na Słowackiego [m], EDEN na Chabrach [m]	3	90	poczta	przyg

Starsza Pani	Warszawa	MultiVet (Gagarina) [ś]	2	50	osobiście	przyg

szczuropakabra	Wołomin	lecznica [m]	1	25	osobiście	

Tomek	Szczecin	wszystkie lecznice	5	400	wystawa	T

wilczek777	Szczecin	3-4 sklepy zoologiczne na targowisku Manhattan [m], sklep na targowisku Pogodno [m], zoolog na Narutowicza [m]	4	150	poczta	przyg

Nadal brak chętnych na rozniesienie ulotek w Warszawie do lecznic: przychodnia na Książęcej [ś], Lupus [m], Salvet [ś], Oaza [ś]. Nikt z Was tam nie leczy ogonów?
												 susurrement - Śro Maj 15, 2013 11:55
  hop!
												 Vaco - Śro Maj 15, 2013 13:06
  Ja bym w sumie też poprosiła o ulotki, w jednej lecznicy w Ś-ciu na 100% je przyjmą, a w reszcie popytam. Widzę że szczury mają coraz więcej fanów i mnie w mieście i z pewnością się przydadzą.
												 Pyl - Śro Maj 15, 2013 13:09
  Vaco, to poproszę konkrety zgodnie z wytycznymi z pierwszego posta:

- miejscowość (rozumiem, że Świnoujście?)

- nazwy lecznic i ich szacowany rozmiar (wytyczne w 1. poście)

- i na PW adres gdzie mam Ci je wysłać.

Vaco - Śro Maj 15, 2013 13:19
  Aaaa ok, nie ogarnęłam     

- Świnoujście

- BrosVet (2 lekarzy) i Lecznica Weterynaryjna VET SC (2 lekarzy) a w reszcie lecznic popytam

i ślę PW   
												 ssylvusia - Śro Maj 15, 2013 13:46
  Widzę, że Oaza jeszcze nie obsadzona, więc z racji regularnych wizyt mogę zawieźć garść ulotek   

ssylvusia, Warszawa: Oaza (na Potockiej) [ś]
												 Pyl - Śro Maj 15, 2013 15:40
  Kochani, nie chcę Was martwić, ale zamówiłam właśnie dodruk plakatów zbiorczych     

Lada chwila pęknie druga setka obsługiwanych lecznic    

Jeśli komuś nie odpisałam na PW to proszę o wyrozumiałość - nie nadążam. Jakby co proszę o przypomnienia.

Kocham Was!
												 Cegriiz - Śro Maj 15, 2013 15:42
  Pylu, a my Ciebie      
												 klimejszyn - Śro Maj 15, 2013 17:10
  mogę służyć podrzuceniem materiałów krakowskiej Oazie, jeśli jeszcze nikt się nie zgłosił   

EDIT: 

właśnie prześledziłam dokładnie spis i widzę, że zgłosiła się limomanka  
												 wilczek777 - Śro Maj 15, 2013 20:33
  Jeśli nie zostały wysłane jeszcze do mnie ulotki to Kołobrzeg ma 3 lecznice i jeden zoolog bez zwierząt... Nie widzę chyba nikogo z Kołobrzegu...

| 

|  

|