Klatki i wyposażenie - Hamaki
artek_80 - Pon Lip 07, 2008 23:34
Dziś wieczorem widziałem przez chwilę Iskrę siedzącą w hamaczku. Niestety chyba gdy podszedłem to się wystraszyła i uciekła. Ale liczę na postępy
Bema - Nie Lip 27, 2008 12:26
Mój mąż wymyślał hamaczki dla naszego ś.p. Antka i Nitka; przyzwyczajały się szybko, problem był innek natury:) Nasze hamaczki były robione ze ściereczek kuchennych, odpowiedni ponacinanych i pozawiązywanych w rogach klatki. Często były przegryzywane i smętnie wisiały Szczurasy leniwce często jadły w hamaczku, wciągały tam przysmaki, a przysmaki w formie niekoniecznie stałej brudziły hamaczki, także były baaaaaaaaardzo często do wymiany, za często, także burasy były czasem "karane" brakiem hamaka kilkudniowym...
Ogólnie - wspaniały pomysł dla szczurasa, hamak - błogosławieństwo
ciacho - Pon Lip 28, 2008 11:28
dzięki idaa, będę mogła ulepszyć swoje hamaki :)choc nie wiem czy to cos pomoze
[ Dodano: Czw Sie 07, 2008 12:28 ]
hehe wczoraj mój maluszek spał w hamaku nawet stary Odys czasem na niego wejdzie sukcessssssssss
Bema - Wto Sie 05, 2008 20:44
Przepraszam, czy ktoś przetestował ten stanikowy hamak ?
olennnkaaa - Sob Wrz 06, 2008 22:20
a co jeśli moja szczurzyca gryzie ten hamak?
LunacyFringe - Sob Wrz 06, 2008 23:19
Cytat: | a co jeśli moja szczurzyca gryzie ten hamak? |
olennnkaaa, nic To normalne. Moje hamaki już nie wyglądają jak hamaki, tylko jak hamako-sitka. Niech sobie gryzie, ty możesz jedynie wymieniać na nowy
olennnkaaa - Nie Wrz 07, 2008 08:52
Ok jednak chwilowo przestała, wczoraj tylko trochę podszczypała jeden, chyba chciała sprawdzić czy jadalne
DeliSekerim - Sob Paź 25, 2008 13:32
Ja zrobiłam hamak ze beretu kupionego w 2handzie za 1 zł... W czterech miejscach przyszyłam daszek od beretu do cześci głębszej, żeby nie wisiał jak worek i był płytszy. Wyszedł kwadrat z daszka i w rogach przymocowałam klamry wczesniej robiąc dziurki grubą igłą...
(usunęłam niedziałające linki do zdjęć - limomanka)
falka - Sob Paź 25, 2008 13:40
DeliSekerim, słitaśny
DeliSekerim - Sob Paź 25, 2008 13:52
Oczywiście różowy hehe... całkiem jak różowy szliczek w koszyku heheeh wogóle z nich różowe dziewczyny
landrynka - Czw Paź 30, 2008 12:56
ja moim kiedyś dałam majtki jako szmatkę do koszyka. dostałam za małe. a po nocy i tak już majtek nie przypominałay
nutaka - Czw Paź 30, 2008 20:28
ja czasem jak mam skarpetki nie do pary to wrzucam
Anonymous - Pią Paź 31, 2008 12:06
oo to widze, ze nie tylko ja wrzucam skarpetki ;p
Mangusta - Pią Paź 31, 2008 20:04
w szmateksach są czasem takie gigantyczne cyckonosze że można by z nich żagiel zrobić, do tego po jakieś 50gr/szt zazwyczaj. tylko jak to wielkie staniki, wyjątkowo mało estetyczne...
landrynka - Pią Paź 31, 2008 20:18
Mazoku, aod czego są zęby? kilka dziurek i od razu będzie ładniej.
|
|
|